Keystone logo

175 Bachelor Programok ban ben Építészet 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Építészeti tudományok
 • Építészet
Szakirányok
 • Építészeti tudományok (175)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Bachelor Programok ban ben Építészet

   Az alapképzési fok általában 3-6 évig tart. A tanfolyamot néha más fokozatokkal együtt is el lehet végezni, lehetővé téve a diákok számára, hogy kettős bizonyítványt szerezzenek kevesebb idő alatt.

   Mi az építészmérnök Bachelor? A matematika, a fizika és az építészeti tervezés intenzív felmérései révén a diákok e szakokból megtanulják, hogyan kell kézben tartani, kutatni és módosítani az építészeti világ különböző elemeit. A technológia erősen hangsúlyozott, és a diákok költségeit jelentős része a képzési programok megtanulják, hogyan lehet navigálni és létrehozni reprezentációs modelleket a formatervezési minták szabványos grafikai szoftver. A kortárs építészet mellett a diákok általában a világ különböző sarkaiból történelmi gyakorlatokat és stílusokat tanulmányoznak, miközben saját építészeti technikáikat és jövőképüket fejlesztik.

   Az építészmérnöki tanulmányok a kiváló analitikai képességekkel rendelkező tanulókat, az építészetre vonatkozó szerkezeti ismereteket, valamint a számítógépes tervezési programokkal kapcsolatos szoftver-specifikus képzést tudják biztosítani. Ezek a készségek teszik diplomások a frontvonalak karrierlehetőségek és vezethet a gyorsabb szakmai fejlődéshez.

   A különféle költségek, mint például a tandíj és a laboratóriumi díjak, gyakran változhatnak, és az intézmények között változhatnak. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy lépjenek kapcsolatba a kívánt egyetemek tervező irodáival költségvetési információkért és útmutatásért.

   Az építészettudományi Bachelor tanulmányi hallgatók számára potenciális munkahelyek széles körben elérhetőek azokban az iparágakban, ahol az építés és a bővítés állandó. Műszaki képzésével és intenzív tanulmányaikkal a diplomás szakemberek, projektmenedzserek, építészmérnökök és CAD-szakemberek pozíciókra jogosultak. A hallgatók mérnöki és építészmérnöki cégeknél vagy szabadúszóként dolgozhatnak, vagy nagyobb szervezeteken belül találhatnak lehetőségeket üzleti vállalkozásuk új területekre való kiterjesztésére. A legtöbb régió további tanúsítványt igényel, hogy közvetlenül építészként dolgozhasson, de az ezzel a fokozattal rendelkező diákok gyakran kiegészítik ezeket a minősítéseket további egy-két éves tanulmányi idővel.

   Egyes online programok lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy az építészmérnöki tanulmányaikban az összes vagy jelentős részét teljesítsék a saját otthonuk kényelméből. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.