107 Élelmiszer és ital tanulmányok Bachelor's degrees found
- Bachelor
- BSc
- BA
- BBA
- Élelmiszer és ital tanulmányok
- Nyugat-Európa 47
- Észak Amerika31
- Óceánia5
- Ázsia 14
- Dél-Amerika 12
- Közép-Amerika és Karib3
- Afrika1
107 Élelmiszer és ital tanulmányok Bachelor's degrees found
Kiemelt
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Gasztronómiai és gasztronómiai végzettség
- Barcelona, Spanyolország
Bachelor
Teljes idő
4 évek
Az egyetemen
Spanyol
A kulináris és gasztronómiai tudományok diplomája során megszerzett tapasztalatoknak és tudásnak köszönhetően képes lesz megérteni és megjeleníteni a kulináris és gasztronómiai jelenséget tudományos, technológiai, társadalmi, kulturális és üzletvezetési szempontból. A jövőd most kezdődik!
Kiemelt
Gasma, Gastronomy & Culinary Management Campus
Gasztronómiai alapdiploma
- Castellón de la Plana, Spanyolország
Bachelor
Teljes idő
4 évek
Az egyetemen
Angol
A gasztronómiai alapképzés célja, hogy olyan szakembereket képezzen, akik a kulináris technikákra szakosodtak, de egy gasztronómiai vállalkozás vezetésére és irányítására is alkalmasak.
Kiemelt
Les Roches
Bachelor in Global Hospitality Management
- Marbella, Spanyolország
Bachelor
Teljes idő
4 évek
Összekevert, Az egyetemen
Kiemelt
Universidad Francisco de Vitoria
Fast-track counseling
Gasztronómiai fokozat
Bachelor
Teljes idő
4 évek
Az egyetemen
Spanyol
Fast-track counseling
A jogi-üzleti kar egyik legszakképzettebb fokozata. Ez a diploma multidiszciplináris képzést kínál, amelyben elmélyülnek a menedzsment ismeretek, mint például a számvitel, a pénzügy vagy a közgazdaságtan, másrészt a Haute Cuisine területén, a sütemény, a hagyományos francia konyha és a spanyol konyha tanulmányozása alapján.
Kiemelt
IMC Krems University of Applied Sciences
Bachelor International Wine Business
- Krems an der Donau, Ausztria
Bachelor
Teljes idő
6 félévben
Az egyetemen
Angol
Kiemelt
Universidad Anahuac Cancun
Gasztronómiai alapdiploma
- Cancún, Mexikó
BA
Teljes idő
4 évek
Az egyetemen
Angol
Az Anáhuac Egyetem gasztronómia szakán végzettek erős szellemi, szociális és humán képzésben részesülnek. Az igazságot és a jót keresik, és mindig arra törekszenek, hogy pozitívan alakítsák át társadalmukat és kultúrájukat. Stratégiai, kreatív és etikus megközelítéssel innovatív projekteket hoznak létre, szerveznek és irányítanak a gasztronómia területén. Nagy könnyedségről tesznek tanúbizonyságot a multikulturális környezetben való integráció, a tárgyalás, a csapatmunka és a társadalmi felelősségvállalás terén.
Kiemelt
Egas Moniz School of Health & Science
Fast-track counseling
Bachelor in Gastronomy
- Monte de Caparica, Portugália
Bachelor
Teljes idő
3 évek
Az egyetemen
Angol
Fast-track counseling
A gasztronómiai alapképzés innovatív és integrált megközelítéssel ötvözi a táplálkozástudományok, a szállodai menedzsment és a vendéglátás területeit, felkészítve a hallgatókat arra, hogy kitűnjenek egy folyamatosan fejlődő ágazatban.
Kiemelt
University of Gastronomic Science of Pollenzo
Élelmiszertudományok és kultúrák alapképzési szak
- Pollentia, Olaszország
Bachelor
Teljes idő
3 évek
Az egyetemen
Angol
Legyen részese a világ első interdiszciplináris gasztronómiai tudományok kurzusának. A gasztronómia az ételek megértését jelenti a maga teljességében. Az élelmiszertudományok és kultúrák alapképzési szak egyedülálló megközelítésünkkel az elméleti tanulást gyakorlati tapasztalatokkal kombináljuk, segítve a diákokat a különböző termelési valóságok megértésében és a kritikai gondolkodás fejlesztésében. Közösségünk tagjaként felkészülten vághatsz bele karriered beindításába a nyüzsgő élelmiszeriparban.
Kiemelt
University of Szeged
BSc turizmus és vendéglátás területén
- Szeged, Magyarország
BSc
Teljes idő
7 félévben
Az egyetemen
Angol
A Kar fő célja, hogy a hallgatók olyan szakmai ismereteket szerezzenek, amelyek határozott előnyt jelentenek számukra a munkaerőpiacon, ugyanakkor kielégítik a régió magasan képzett, kiváló kommunikációs készséggel és idegen nyelvtudással rendelkező diplomások iránti igényét.
Kiemelt
Aspira University College
Bachelor in Gastronomy
- Split, Horvátország
- Zagreb, Horvátország
Bachelor
Teljes idő, Részidő
3 évek
Az egyetemen
Angol
Croatia has been successfully building the status of one of the fastest-growing Mediterranean gourmet destinations. Its growth and development are based on a rich gastro-oenological tradition, as well as on an increasing offer of a variety of restaurants with a high-quality selection of local gastronomy and oenology.
Kiemelt
Universidad CEU - Cardenal Herrera
Gasztronómiai végzettség
- Valencia, Spanyolország
Bachelor
Teljes idő
4 évek
Az egyetemen
Angol
A Gasztronómiai és Gasztronómiai Menedzsment Egyetemi Központ (Gasma) egy egyetemi képzési, kutatási és innovációs központ, amelynek célja a gasztronómiai ágazat egyedi szemléletű fejlesztése. Gasma
Kiemelt
FERRANDI Paris
Főiskolai diploma konyhaművészetből és vállalkozói tudományból
- Paris, Franciaország
- Rennes, Franciaország + 1 more
Bachelor
Teljes idő
3 évek
Az egyetemen
Angol
Ez a kiválósági program egyesíti a vezetői készségeket és a műszaki szakértelmet. Ennek a programnak a követése nem fogja tudni folytatni szenvedélyét bárhol a világon!
Kiemelt
Eszterházy Károly Catholic University
Szőlészeti és borászati mérnöki alapképzés
- Eger, Magyarország
BSc
Teljes idő
7 félévben
Az egyetemen
Angol
A Bachelor of Szőlészeti és Borászati Mérnöki szak lehetőséget kínál arra, hogy a hallgatók szőlészetet és borászatot tanuljanak, beleértve azok technológiai hátterét, valamint a szőlőfajtákat Magyarországon és világszerte.
Kiemelt
Bangkok University International
Bachelor of Arts a konyhaművészet és design szakon
- Khlong Nueng, Thaiföld
BA
Teljes idő
3 évek
Az egyetemen
Angol
Tapasztalja meg a kulináris lehetőségek világát a BU International szakácsművészeti és tervezési alapképzésén keresztül. Akár a kulináris törekvései a styling, a tanácsadás, a szakosodás, a médiaszemélyiséggé válás vagy az élelmiszeripari vállalkozás tulajdonlása felé vezetnek, programunk zökkenőmentesen ötvözi az alapvető összetevőket, hogy valami igazán rendkívüli dolgot hozzon létre.
Kiemelt
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
Bachelor in International Pastry Management
- Écully, Franciaország
Bachelor
Teljes idő
3 évek
Az egyetemen
Francia, Angol
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Népszerű helyek
Kevesebb részlet
Bachelor Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok
A főiskolai diplomát egy egyetemi tudományos program, amely előírja, éves elkötelezettség, intenzív tanfolyam, és a személyes fejlődés keresni. Megszerezte a Bachelor lehet tenni körülbelül 2-4 év nappali tagozatos oktatást, de az előnyök a kereső egy egyetemi diplomát egy életen át tarthat.
Mi a Bachelor Élelmiszer és ital tanulmányok? Ez az oktatási program biztosít a hallgatók a tudás és a szükséges képzést a karrier az élelmiszer- és vendéglátóipari szolgáltatások. A szigorú osztályok, a diákok megtanulják, hogyan kell kezelni a napi működését egy ételt szolgáltató létesítmény, hogyan kell tervezni a menük és Intézet tisztességes árképzés, és hogyan kell kommunikálni, és koordinálja az alkalmazottak. Attól függően, hogy az iskola, egy szakmai szükséges lehet ahhoz, hogy a diákok keresni mértékével.
Áttér egy főiskolai diplomát étel és ital tanulmányok, a diákok mutatják a lehetséges munkaadók, hogy azok az odaadás és ismeretek szükségesek, hogy az Excel a munkahelyen. A diákok is tudják, hogy fontos üzleti és személyes kapcsolatok, amelyek segítenek vezet a karrier a jövőben.
Az ára, hogy kapnak egy Bachelor Élelmiszer és ital Tanulmányok függ számos tényezőtől. A diákok azt tanácsolják, hogy a kutatás a potenciális iskolákban, hogy a tudományos program illeszkedjen a nevelési célokat.
Megszerezte a Bachelor Élelmiszer és ital vizsgálatok segíthetnek diplomások elhelyezkedni éttermek, pékségek, kávézók kórház, iskolák, éttermek vezetői, kormányzati szervek, vendéglátóipari konyhák, szállodák, bárok és egyéb élelmiszer-szolgáltatás beállításait.Ezekben a különböző beállításokat, lehetséges foglalkozások a diplomások magában éttermi vezetők, vendéglátás felügyelők, leltár szakemberek, -szolgáltatás gyártási szakemberek, illetve az élelmiszer-biztonság és az egészségügyi dolgozók.
Az online és a részmunkaidős osztályok állnak a sok iskola, amely egy forgalmas élet nem elrettenteni, hogy kapok egy oktatás. A kezdéshez a Bachelor Food and Beverage Tanulmányok, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.