Keystone logo

107 Bachelor Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
Szakirányok
  • Élelmiszer és ital tanulmányok (107)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok

A főiskolai diplomát egy egyetemi tudományos program, amely előírja, éves elkötelezettség, intenzív tanfolyam, és a személyes fejlődés keresni. Megszerezte a Bachelor lehet tenni körülbelül 2-4 év nappali tagozatos oktatást, de az előnyök a kereső egy egyetemi diplomát egy életen át tarthat.

Mi a Bachelor Élelmiszer és ital tanulmányok? Ez az oktatási program biztosít a hallgatók a tudás és a szükséges képzést a karrier az élelmiszer- és vendéglátóipari szolgáltatások. A szigorú osztályok, a diákok megtanulják, hogyan kell kezelni a napi működését egy ételt szolgáltató létesítmény, hogyan kell tervezni a menük és Intézet tisztességes árképzés, és hogyan kell kommunikálni, és koordinálja az alkalmazottak. Attól függően, hogy az iskola, egy szakmai szükséges lehet ahhoz, hogy a diákok keresni mértékével.

Áttér egy főiskolai diplomát étel és ital tanulmányok, a diákok mutatják a lehetséges munkaadók, hogy azok az odaadás és ismeretek szükségesek, hogy az Excel a munkahelyen. A diákok is tudják, hogy fontos üzleti és személyes kapcsolatok, amelyek segítenek vezet a karrier a jövőben.

Az ára, hogy kapnak egy Bachelor Élelmiszer és ital Tanulmányok függ számos tényezőtől. A diákok azt tanácsolják, hogy a kutatás a potenciális iskolákban, hogy a tudományos program illeszkedjen a nevelési célokat.

Megszerezte a Bachelor Élelmiszer és ital vizsgálatok segíthetnek diplomások elhelyezkedni éttermek, pékségek, kávézók kórház, iskolák, éttermek vezetői, kormányzati szervek, vendéglátóipari konyhák, szállodák, bárok és egyéb élelmiszer-szolgáltatás beállításait.Ezekben a különböző beállításokat, lehetséges foglalkozások a diplomások magában éttermi vezetők, vendéglátás felügyelők, leltár szakemberek, -szolgáltatás gyártási szakemberek, illetve az élelmiszer-biztonság és az egészségügyi dolgozók.

Az online és a részmunkaidős osztályok állnak a sok iskola, amely egy forgalmas élet nem elrettenteni, hogy kapok egy oktatás. A kezdéshez a Bachelor Food and Beverage Tanulmányok, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.