26 Élelmiszeripari menedzsment Bachelor's degrees found
- Bachelor
- BSc
- BA
- BBA
- Élelmiszer és ital tanulmányok
- Élelmiszer és ital üzlet
- Élelmiszeripari menedzsment
- Nyugat-Európa 14
- Észak Amerika10
- Ázsia 6
- Óceánia2
26 Élelmiszeripari menedzsment Bachelor's degrees found
Kiemelt
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Gasztronómiai és gasztronómiai végzettség
- Barcelona, Spanyolország
Bachelor
Teljes idő
4 évek
Az egyetemen
Spanyol
A kulináris és gasztronómiai tudományok diplomája során megszerzett tapasztalatoknak és tudásnak köszönhetően képes lesz megérteni és megjeleníteni a kulináris és gasztronómiai jelenséget tudományos, technológiai, társadalmi, kulturális és üzletvezetési szempontból. A jövőd most kezdődik!
Kiemelt
FERRANDI Paris
F&B és vendéglátás menedzsment alapképzése
- Paris, Franciaország
- Rennes, Franciaország + 1 more
Bachelor
Teljes idő
3 évek
Az egyetemen
Angol
A Bachelor in F&B és Hospitality Management egy olyan kiválósági program, amely egyesíti a vezetői készségeket és a műszaki szakértelmet, amely lehetővé teszi, hogy operatív vezetői pozíciókban lépjen be a nemzetközi vendéglátás világába.
Kiemelt
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Franciaország
Bachelor
Teljes idő
3 évek
Az egyetemen
Francia, Angol
Kiemelt
Università Cattolica del Sacro Cuore
BSc in Food Production Management
- Piacenza, Olaszország
BSc
Teljes idő
3 évek
Az egyetemen
Angol
Kiemelt
University of Parma
Bachelor in Food System: Menedzsment, Fenntarthatóság és Technológiák
- Parma, Olaszország
Bachelor
Teljes idő, Részidő
3 évek
Összekevert, Az egyetemen
Olasz
Az Élelmiszer-rendszerek: Fenntarthatóság, Menedzsment és Technológia szak, felkészíti a hallgatókat arra, hogy az élelmiszer-ipari rendszerek menedzsereivé váljanak. A program biztosítja a hallgatók számára az interdiszciplináris ismereteket, amelyek az agrár-élelmiszeripari ágazat üzleti, környezetvédelmi és természeti erőforrás-gazdálkodási munkájához szükségesek. Ez a szakmai profil összhangban áll az Európai Bizottság „Innováció a fenntartható növekedésért: A biogazdaság Európában” című közleményében felvázolt fenntartható fejlődési stratégiával.
Aeres University of Applied Sciences
Bachelor élelmiszer vállalkozói
- Almere, Hollandia
- Halifax Regional Municipality, Kanada
Bachelor
Teljes idő
Az egyetemen
Angol
Étel: nincs más termék a világon, hogy mindenki használja, és megveszi naponta. Élelmiszer hatások, kik vagyunk, okoz politikai konfliktusok, hanem összehozza az embereket. Évtizedek étel már bőven sok ember van a világon, még nem értékelték így. A folyamatosan változó világban a népesség növekedése, szükségünk lesz több élelmiszert minden évtizedben. A másik oldalon: ételt élvezzük együtt.
Kendall College
BAÜzlet - Gasztronómia Management
- Chicago, Amerikai Egyesült Államok
- Sydney, Ausztrália + 1 more
BA
Teljes idő
Az egyetemen
A Gasztronómia Management Betöményítés üzleti hallgatók egy szilárd alapot minden területén a foodservice és élelmiszer kapcsolódó iparágak, beleértve az üzemeltetést
University of Minnesota Crookston
BS in Food Business Management
- Crookston, Amerikai Egyesült Államok
BSc
Az egyetemen
Angol
Schoolcraft College
Gasztronómiai és Diétás Műveletek Menedzsment Bachelor of Science fokozat
- Livonia, Amerikai Egyesült Államok
BSc
Teljes idő, Részidő
2 évek
Az egyetemen
Angol
A Bachelor of Science (BS) kulináris és diétás műveletek menedzsment programja tapasztalt kulináris hallgatók számára készült, akik érdeklődnek egy olyan főiskolai diploma megszerzése iránt, amely az élelmiszer- és táplálkozási ágazatban vezető pozíciókba vezeti őket. Ez a képzési program az üzleti és tudományos kurzusokat ötvözi, hogy a kulinárisnak ismereteket és szakértelmet biztosítson a menedzsment, az élelmiszertudomány és a táplálkozás terén. A gasztronómiai és diétás műveletek menedzsment érettségi programjába bekerülő hallgatók egyre nagyobb felelősséggel rendelkező gasztronómiai és diétás műveletekre készülnek. A diploma követelményeinek teljesítése abban is segít, hogy a hallgatók felkészüljenek a vizsgák sikeres letételére a Táplálkozási és Élelmiszeripari Szakemberek Szövetsége (ANFP) Certified Dietary Manager (CDM) bizonyítványára, amely fontos bizonyítvány az élelmezési szolgáltatások iránt érdeklődő hallgatók számára.
Ferrières
Nemzetközi Gazdálkodástudományi Bachelor
- Ferrières-en-Brie, Franciaország
BBA
Teljes idő
4 évek
Az egyetemen
Angol, Francia
Az előkészítő kurzus után az IBBA-ra továbbjutott hallgatók angol nyelven folytatják kurzusaikat. Két év leforgása alatt önállóságra és alkalmazkodóképességre tesznek szert, amelyek multikulturális kontextusban is hatékonynak bizonyulnak, és kiterjesztik kompetenciáikat a választott tanulmányi területeken.
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Egyetemi bizonyítvány az élelmiszer- és italkezelésben
- Kobe, Japán
Bachelor
Távoktatás
1. Vállalkozás és üzletmenedzsment: A vállalkozói készség és a vállalkozási folyamat alapos megértésének fejlesztése, valamint a diákok számára a szálloda, az étterem, az élelmiszer, a bor, a turizmus, a vendéglátás vagy az eseményekhez kapcsolódó vállalkozás fejlesztésének koncepcionális tervezése és megtervezése vállalkozói szempontból. Bevezetés a vállalkozói szellembe és a vállalkozói evolúció elmélete A vállalkozói gondolkodásmód és jellemzők Etikai, társadalmi és fenntartható gyakorlatok Pathways Az ipar és a szervezet A marketingterv Pénzügyek: Készpénz; Indítási költségek; Nyereség és veszteség 2. Élelmiszer- és italköltség -ellenőrzés: Az iparág és a menedzser áttekintése Az élelmiszer -előállítási folyamatot irányító bevételek és költségek kezelése Élelmiszer- és italárak menü Menüelemzés Munkaköltség -ellenőrzési szabványok Diszkriminációs törvények, munkahelyi zaklatás és zaklatás bevételeinek ellenőrzése és használata Technológia 3. Élelmiszer -minőségirányítás: Mi az élelmiszer -minőség? Élelmiszer -termelés és az élelmiszerekben lévő allergének tartósításának ellenőrzése Élelmiszerbiztonsági program kidolgozása Az élelmiszer -biztonsági programot alátámasztó dokumentumok kidolgozása Élelmiszer -biztonsági program ellenőrzése 4. Éttermi koncepciók: Éttermi koncepciók és célpiacok Elhelyezkedés, hely, helymeghatározás A menü- és menütervezés Az elvek Az étterem kialakítása és elrendezése A konyha és a bárok felszerelése A pénzügyi terv és a jogi kötelezettségek Az üzleti terv
Tokyo Kasei Gakuin University
Élelmiszer szakember
- Machida, Japán
Bachelor
Az egyetemen
A dietetikusok tudásán és készségein alapul, és számos kultúra, például az üzleti élet és az oktatás beépítésével, a különféle élelmiszerekkel kapcsolatos problémák felfedezésének és megoldásának képességével, valamint a "jómódú életet gyakorló ételek" létrehozásának és javaslatának képességével . A helyi közösségekkel és vállalatokkal együttműködve bőséges gyakorlati programok is vannak. A diploma megszerzése után a terület nemcsak a dietetikus szakterületre, hanem az élelmiszeriparra, a koordinátorra és az oktatásra is kiterjed.
Recep Tayyip Erdogan University
Gasztronómia és Kulináris Művészetek Bachelor
- Rize, Törökország
Bachelor
Az egyetemen
Török
A program célja; megoldani a gasztronómia és a konyhaművészet területén tapasztalt problémákat; elemzi, megtervezi és javítja a szolgáltatási és minőségi kérdéseket; az üzleti élethez kapcsolódó karriertervek készítése; képes lesz megújulni az egész életen át tartó tanulás tudatában; ismeretek és tapasztalatok megosztása és terjesztése, turisztikai szakemberek oktatása, akik tudományos tanulmányokat végezhetnek az egyetemes ismeretek előállításáról.
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Élelmiszer- és italmenedzsment szak
- 1號, Tajvan
Bachelor
Angol
A tanszéket 1985 februárjában hozták létre. Megalapították az iskolát. A második junior főiskola tavaszi osztályába 50 hallgató első felvétele független beiratkozáson alapult. A Kínai Köztársaság februárjában 50 hallgatót irattak be a második junior főiskola éjszakai tanszékére. 1989 augusztusában az iskola szerkezetátalakításával együttműködve az Élelmiszer- és Italüzemeltetési Tanszék korszerűsítésével megalakult az Élelmiszer- és Italüzemeltetési Tanszék, és 100 hallgatót toborzott az első nappali tagozatról. 1991 augusztusában 50 hallgatót kezdett toborozni az első nappali tagozatra. Fangfang Élelmiszer- és Italmenedzsment Szakemberek.
Panyapiwat Institute of Management
Élelmiszer-ipari technológiai menedzsment alapképzés
- Bang Talat, Thaiföld
Bachelor
Angol, Thai
A világ népessége növekszik az élelmiszer iránti növekvő igény miatt. Az állattenyésztési üzletág az ellátási lánc közepes vízi tevékenysége, amely fontos szerepet játszik. Minőségi hús előállítására és takarmányozására szolgál az élelmiszeriparban. Azon elképzelésektől kezdve, hogy ma "a világ konyhája" legyen, az állattenyésztés és az élelmiszer-feldolgozás stílusai modern technológiát alkalmazva, biztonságosak és környezetbarátak.
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Bachelor Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Élelmiszer és ital üzlet Élelmiszeripari menedzsment
Bachelor fokozatú programok célja az egyének számára, hogy megismerjék az adott szakterületet. Gyakran előfordul, hogy a főiskolai végzettség elegendő ahhoz, hogy jó munkát végezzen, de időnként a diplomások folytatják a posztgraduális diploma megszerzését, például a mester vagy a doktori fokozatot.
Sokan szeretnék tudni, mi az alapkép az élelmiszer- és italkezelésben? Ez a program célja, hogy segítsen a résztvevőknek megismertetni alapvető ismereteiket az élelmiszer minőségével, az élelmiszertermeléssel és a sikeres élelmiszeripari vállalkozóvá váláshoz szükséges készségekkel. A diákok részt vehetnek olyan tanfolyamokon, mint az élelmiszer-termelés, az élelmiszer minőségirányítás, az élelmiszer-kereskedelem, a vendéglátó-ipari jog, az élelmiszer- és a borfilozófia, valamint a minőségi szolgáltatások kezelése. A program során a diákok jelentős időt vehetnek igénybe gyakorlati műhelyek, extenzív kóstoló laboratóriumi foglalkozások és workshopok, amelyek a finom ételek művészetére összpontosítanak.
Azok az egyének, akik fokozatot szereztek az élelmiszer- és italgyártásban, gyakran sok kívánatos képességgel rendelkeznek. A program résztvevői általában erősebb érzékszervi képességekkel rendelkeznek, mint mások, valamint az üzleti hozzáértés, hogy sikeres élelmiszeripari vállalkozóvá váljanak. Sokan kreatív és innovatív gondolkodók is. Mindezek a tulajdonságok számos területen hasznosak lehetnek.
A költsége a főiskolai diploma tényleg minden attól függ, milyen programot egy diák választja, hogy részt vegyen és a program időtartama. A hallgatóknak is meg kell számolniuk a megélhetési költségeknek az oktatásuk teljes költségét.
Ez a program célja, hogy felkészítse a diákokat számos izgalmas karrierlehetőségre. Amellett, hogy a konyhában dolgozik, mint szakács, a diplomások rendelkezhetnek olyan készségekkel, amelyek a termékfejlesztéshez, az élelmiszer- és formatervezés-innovációhoz, az élelmiszer-brandinghez vagy a kisvállalkozások menedzseléséhez szükségesek. Lehet marketingigazgató vagy élelmiszer-fényképész. A résztvevők sikeresek lehetnek a vendéglátóiparban, vagy akár a szórakoztatásban, mint élelmiszer-csatorna fogadónak.
Több intézmény kezd el ilyen típusú programot kínálni. Egyes kurzusok online is elvégezhetők. Ha többet szeretne megtudni a rendelkezésre álló lehetőségekről, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.