MasterPhDJogi tanulmányokMBATanulmányokHealthcareCoursesOnline
Keystone logo

9 Élelmiszer tudományok Bachelor's degrees found

Search for subject or location
Szűrők
Szűrők
  • Bachelor
  • BSc
  • Egészségügy
  • Táplálkozástudomány
  • Élelmiszer tudományok
Sorrend

    5
    4

  • 13
      9
      • 9
      • 2
      2
  • More in Egészségügy
  • Orvosbiológiai tanulmányok1

  • Észak Amerika5
  • Ázsia 2
  • Nyugat-Európa 2
  • Dél-Amerika 1

    1
    3

    4

    6
    1
    1

    8

9 Élelmiszer tudományok Bachelor's degrees found

Bachelor Programok ban ben Egészségügy Táplálkozástudomány Élelmiszer tudományok Élelmiszer-biztonság

A főiskolai végzettség megszerzése kiváló módja annak, hogy segítsen előkészíteni egy sikeres és stabil karriert. Általában 3-7 év alatt szerzett oklevelet ad a diákoknak egy esélyt arra, hogy több általános tantárgy tanulmányozásával szakképzettséget szerezzen, és szakosodott egy fontosabb területen. Egy főiskolai diploma segítheti a hallgatókat magasabb fizetési munkákhoz.

Mi az alapképzés az élelmiszerbiztonság terén? Ez a fokozat általában segít előkészíteni a diákokat az élelmiszer-ellenőrzés és a biztonság területén. A tanfolyam lehet mikrobiológia, mezőgazdaság, biológia, matematika és kémia. Az ágazat számára specifikusabb ágazatok érinthetik az olyan témákat, mint az élelmiszer-stabilitás, a termikus feldolgozás, a betakarítási technológia és az élelmiszer-eredetű kórokozók. Az egyetemtől függően gyakornoki vagy más gyakorlati tanulás szükséges.

Azok, akik az élelmiszerbiztonsági fokozatot érik el, általában az élelmiszer-törvényekkel, az élelmiszer-feldolgozással és az élelmiszer-technikával kapcsolatos speciális ismeretekkel és ismeretekkel állítják elő. Lehet, hogy az élelmiszer-felügyeleti és -feldolgozó iparban dolgozik.

Az élelmiszerbiztonsági alapképzés 3-7 évig tarthat, a programtól és a hallgató igényeitől függően. A tandíj és az egyéb költségek is változhatnak, ezért érdemes egyénileg elérni az iskolákat.

Azok, akik egy főiskolai diplomával rendelkeznek az élelmiszer-biztonságban, képesek élelmiszerbiztonsági ellenőrök, termelésbiztonsági szakemberek, élelmiszer mikrobiológusok, élelmiszer kémiai kutatók, minőségbiztosítási igazgatók, élelmiszer-technológusok és élelmiszerbiztonsági vezetők számára. Ezek a karrierek jól fizethetnek, és lehetővé teszik a felfelé irányuló mozgást. A munkák gyakran rendelkezésre állnak a szövetségi és önkormányzati és a magánszektorban.

Az iskolák szerte a világon kínálhatják ezt a diplomát részmunkaidőben, teljes munkaidőben vagy online alapon. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.