8 Élelmiszer-biztonság programs found
Szűrők
- Bachelor
- BSc
- BA
- BBA
- Egészségügy
- Táplálkozástudomány
- Élelmiszer tudományok
- Élelmiszer-biztonság
8 Élelmiszer-biztonság programs found
Szűrők
Kiemelt
Lakeland University
B.S. in Food Safety and Quality
- Plymouth, Amerikai Egyesült Államok
BSc
Teljes idő
4 évek
Az egyetemen
Angol
Aeres University of Applied Sciences
Bachelor az élelmiszer-biztonsági irányítási
- Almere, Hollandia
- Halifax Regional Municipality, Kanada
Bachelor
Teljes idő
1 év
Az egyetemen
Angol
Aeres University of Applied Sciences kínál szak iránt érdeklődő diákok a karrier az alábbi szakmai profilok:
China Pharmaceutical University
BSc in Food Quality & Safety
- Nanjing/Jiangsu, Kína
- Nanjing, Kína
BSc
Teljes idő
4 évek
Az egyetemen
Célkitűzés: Ez a program tanulmány elméletek és kísérleti készségek olyan területeken, mint a kémia, gyógyszertár, az élelmiszer-tudomány és a mérnöki, az élelmiszer-biztonság és-higiénia, élelmiszer-minőségi
Montana State University
B.S. in Food & Nutrition, Dietetics Emphasis
- Bozeman, Amerikai Egyesült Államok
BSc
Az egyetemen
Angol
Salem College
Bachelor of Science - Biokémia
- Winston-Salem, Amerikai Egyesült Államok
BSc
Az egyetemen
Angol
Salem biokémiai alapképzést kínál. A biokémia szakon elsajátítja az alapvető kémiát, biológiát, fizikát és matematikát, amelyek segítenek megérteni és megoldani az egészségügyi, környezetvédelmi, kriminalisztikai és élelmiszerbiztonsági problémákat molekuláris szinten.
Panyapiwat Institute of Management
Élelmiszer-ipari technológiai menedzsment alapképzés
- Bang Talat, Thaiföld
Bachelor
Angol, Thai
A világ népessége növekszik az élelmiszer iránti növekvő igény miatt. Az állattenyésztési üzletág az ellátási lánc közepes vízi tevékenysége, amely fontos szerepet játszik. Minőségi hús előállítására és takarmányozására szolgál az élelmiszeriparban. Azon elképzelésektől kezdve, hogy ma "a világ konyhája" legyen, az állattenyésztés és az élelmiszer-feldolgozás stílusai modern technológiát alkalmazva, biztonságosak és környezetbarátak.
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
BACHELOR A BROMATOLÓGIABAN
- Jujuy, Argentína
Bachelor
Az egyetemen
Spanyol
Tudása révén az élelmiszer-tudományok alapképzettsége a következő területeken dolgozhat: Az élelmiszerek gyártásával és forgalmazásával kapcsolatos létesítmények és berendezések egészségének és higiéniájának megtervezése és felügyelete. Az elemzési eredmények értelmezése, valamint az élelmiszerek fogyasztásának és értékesítésének minőségének és alkalmasságának meghatározása származásuk, kidolgozásuk és megőrzésük szempontjából. Oktatás és tudományos kutatás magán- vagy hivatalos intézményekben. Laboratóriumi munkák fizikai, kémiai és biológiai elemzés céljából annak érdekében, hogy meghatározzák az alapanyagok és az élelmiszertermékek szennyezettségét.
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Élelmiszertudomány (szak: alapképzés)
- Online USA
Bachelor
Az egyetemen
Az élelmiszer-tudomány a tudomány és a mérnöki elvek alapján tanulmányozza az élelmiszereket, azok tartósítását és feldolgozását.
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Népszerű helyek
Kevesebb részlet
Bachelor Programok ban ben Egészségügy Táplálkozástudomány Élelmiszer tudományok Élelmiszer-biztonság
A főiskolai végzettség megszerzése kiváló módja annak, hogy segítsen előkészíteni egy sikeres és stabil karriert. Általában 3-7 év alatt szerzett oklevelet ad a diákoknak egy esélyt arra, hogy több általános tantárgy tanulmányozásával szakképzettséget szerezzen, és szakosodott egy fontosabb területen. Egy főiskolai diploma segítheti a hallgatókat magasabb fizetési munkákhoz.
Mi az alapképzés az élelmiszerbiztonság terén? Ez a fokozat általában segít előkészíteni a diákokat az élelmiszer-ellenőrzés és a biztonság területén. A tanfolyam lehet mikrobiológia, mezőgazdaság, biológia, matematika és kémia. Az ágazat számára specifikusabb ágazatok érinthetik az olyan témákat, mint az élelmiszer-stabilitás, a termikus feldolgozás, a betakarítási technológia és az élelmiszer-eredetű kórokozók. Az egyetemtől függően gyakornoki vagy más gyakorlati tanulás szükséges.
Azok, akik az élelmiszerbiztonsági fokozatot érik el, általában az élelmiszer-törvényekkel, az élelmiszer-feldolgozással és az élelmiszer-technikával kapcsolatos speciális ismeretekkel és ismeretekkel állítják elő. Lehet, hogy az élelmiszer-felügyeleti és -feldolgozó iparban dolgozik.
Az élelmiszerbiztonsági alapképzés 3-7 évig tarthat, a programtól és a hallgató igényeitől függően. A tandíj és az egyéb költségek is változhatnak, ezért érdemes egyénileg elérni az iskolákat.
Azok, akik egy főiskolai diplomával rendelkeznek az élelmiszer-biztonságban, képesek élelmiszerbiztonsági ellenőrök, termelésbiztonsági szakemberek, élelmiszer mikrobiológusok, élelmiszer kémiai kutatók, minőségbiztosítási igazgatók, élelmiszer-technológusok és élelmiszerbiztonsági vezetők számára. Ezek a karrierek jól fizethetnek, és lehetővé teszik a felfelé irányuló mozgást. A munkák gyakran rendelkezésre állnak a szövetségi és önkormányzati és a magánszektorban.
Az iskolák szerte a világon kínálhatják ezt a diplomát részmunkaidőben, teljes munkaidőben vagy online alapon. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.