Keystone logo

8 Bachelor Programok ban ben Élelmiszer-szolgáltatás menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Turizmus és vendéglátás
 • Vendéglátás
 • Élelmiszer-szolgáltatás menedzsment
Szakirányok
 • Turizmus és vendéglátás (8)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Élelmiszer-szolgáltatás menedzsment

  A főiskolai diplomát egy egyetemi diploma, amely általában körülbelül négy év alatt befejezni. Ennek a képzettségnek a megszerzése felkészítheti Önt egy karrierre a szakterületen, vagy megadhatja a szükséges felsőfokú végzettség előfeltételeit.

  Mi az alapképzés az élelmiszer-szolgáltatás menedzsmentben? Ez a fokozat jó választás lehet, ha érdekel az étterem vagy más éttermi szolgáltatás napi működtetése. Néhány témában a tanfolyam magában foglalja a higiénia, a táplálkozás, az élelmiszer-előkészítés és az élelmiszer-tervezés. Miután befejezted ezt a diplomát, érdemes megértened, hogyan lehet sikeresen menedzselni az élelmiszer-szolgáltatásokat.

  Az ilyen mértékű munkavégzés számos hasznos készséget kínál Önnek, beleértve a pénzgazdálkodási készségeket, amelyek segítenek abban, hogy jobban kezelje személyes vagyonát és vezetői készségeit, amelyek segítségével könnyebben tud kommunikálni és másokkal együtt dolgozni. Ön is tájékozott lehet a táplálkozásról, így jó döntéseket hozhat az egészségével kapcsolatban.

  Összehasonlíthatja a különböző iskolák árait a mértéke költségének becsléséhez, és segít megtalálni a lehető legjobb lehetőségeket a kívánt árkategóriának megfelelően. Az árak nagyon eltérőek lehetnek az egyik intézménytől a másikig.

  A főiskolai végzettség megszerzése az élelmiszer-szolgáltatás menedzsmentjében felkészülhet arra, hogy sikeres legyen az élelmiszeriparhoz kapcsolódó különböző karrierekben. Ön dönthet úgy, hogy karriert folytat egy étterembe, szakácsként, menedzserként, maître d '-ként vagy más alkalmazottként. A kórházban vagy más szervezetben étkeztetési munkatársaként, táplálkozási szakemberként vagy élelmiszer-vásárlóként is kipróbálhatja a kongresszuson való munkát.

  A főiskolai diplomát az élelmiszer-szolgáltatás menedzsment lehet keresni az online programok vagy az egyetemek szerte a világon. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.