Keystone logo

84 Bachelor Programok ban ben Állattudomány 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Élettudomány
 • Állattudomány
Szakirányok
 • Élettudomány (84)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Állattudomány

  A legtöbb alapképzési program legalább három évet vesz igénybe, és akár nyolc évig is eltarthat a részmunkaidőben. Néhány alapképzési program a diákok számára lehetőséget kínál arra, hogy más fokozatokat is szerezzenek párhuzamosan, bár ezek a programok korlátozottan férnek hozzá, és rendkívül versenyképesek lehetnek.

  Mi az alapképzés az állattenyésztésben? A programtól függően ez a fajta típus lehetővé teheti a tudósok számára, hogy erőfeszítéseiket az általuk választott állatokra összpontosítsák, vagy nagymértékben regimentálhassanak. A legtöbb diák ebben a tudományágban számos szintet ér el a biológiától, a kémikától és a genetikától, bár sok program tartalmaz környezetvédelmi és fizikai tudományokat a tantervben is. A tanulók jellemzően megismerkednek a mezőgazdasági és állattenyésztés-gazdálkodással olyan gyakorlati tanfolyamokon keresztül, amelyek gyakran magukban foglalják az élő állatokkal való munkát. A mezőgazdasági üzleti módszerek mellett a diákokat általában takarmányozásra és mezőgazdasági kutatásra is kiképzik.

  Az Állattudományi Bachelor programok gyakran olyan tanulókat hoznak létre, akik módszertani gondolkodók, valamint képesek etikusan irányítani a mezőgazdasági vállalkozásokat és megőrizni az állatállomány egészségét. Ezek a készségek előkészítik a hallgatókat a fejlettebb oktatás útjára, és több teljesítő pályára léphetnek be.

  A főiskolák költségeinek feltárását a várható életköltségek kihasználásával kell végrehajtani, mivel mindkettő hatással lehet a hallgató sikerére és kényelmére. Lépjen kapcsolatba a potenciális iskolákkal a tandíjadatokkal kapcsolatban, és tájékozódjon a rendelkezésre álló pénzügyi támogatási programokról.

  A mezőgazdasági területektől a vállalati laboratóriumokig a Bachelor of Animal Science-ben végzettek gyakran képesek sokféle környezetben dolgozni. Függetlenül attól, hogy mezőgazdasági kutatóként, állatorvosi orvostudományban folytatott kutatást folytatnak, vagy a környezeti megőrzést támogatják, a diákok hatékonyan használhatják az oktatásukból szerzett technikai készségeket. Az állattenyésztők, az állatállomány-tudósok, a termelési vezetők, az állattenyésztési szakemberek és a fajtaelemzők egyike a sok ilyen típusú programnak.

  Mint a legtöbb tudományos alapú diploma, az alapképzés az állattenyésztési tudományokban ritkán áll rendelkezésre a távoli látogatottsághoz, bár egyes programok lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy online előadás-alapú tanfolyamainkat befejezzék. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.