Keystone logo

26 Bachelor Programok ban ben Állatgondozás és jólét 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Élettudomány
 • Állattudomány
 • Állatgondozás és jólét
Szakirányok
 • Élettudomány (26)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Állatgondozás és jólét

  A főiskolai diplomát egy egyetemi programot lehet befejezni, átlagosan négy év. Számos témában áll rendelkezésre, mint például a tudomány, a humán tudományok, az üzleti élet, a művészet és a jog.

  Mi az alapképzés az állatgondozásban és jólétben? Ez a fokozat olyan diákok számára készült, akiknek szenvedélyük van az állatok számára, és védelmet és gondoskodást szeretne. Egyes programok a bántalmazott és sérült állatok gondozására összpontosíthatnak, míg mások az állatok biotechnológiai és mezőgazdasági ágazatokban történő vizsgálatára vonatkozhatnak. Az osztályok közé tartozhatnak az állatok élettana, a biokémia, az állatjólét, az állatok etikája, a tenyészgazdálkodás, az állatok gazdálkodása, az állati genetika, a táplálkozás és az élelmiszertermelés. Az instrukció tipikusan kombinálja az osztálytermi előadásokat gyakorlati laboratóriumokkal.

  Azok az diákok, akik egy állatgondozási és jóléti bachelor fokozatot keresnek, abban részesülnek, hogy megtanulják a vezetés és döntéshozatali készségeket, amelyek az állatok legjobb gondozását eredményezik. Olyan szervezési készségeket is fejleszthetnek, amelyek szakmai és személyes életükben segítenek.

  Az ehhez a főiskolai végzettséghez kapcsolódó költségek nem akadályozhatják meg, hogy valaki iskolába járjon. Az iskolák az egész világon kínálják ezt a tantervet, és a tandíj meglehetősen különbözhet egymástól. A diákoknak kapcsolatba kell lépniük az iskolákkal, és érdeklődniük kell a tandíj és egyéb díjakról, valamint pénzügyi támogatási lehetőségekről.

  Számos karrierlehetőség áll rendelkezésre azok számára, akik ezt az oktatást nyerik. Az adott munka függhet a program fókuszától, de néhány lehetséges szakmai cím tartalmazhat tudományos tanácsadót, kutatótechnikusokat, állatok viselkedésének előadóját, állatgondozói, állategészségügyi dolgozókat és laboratóriumi asszisztenseket. További képzéssel vagy oktatással más karrierlehetőségek állattudományi tanár, állattenyésztő vagy állatorvos.

  Függetlenül attól, hogy a diákok nemzetközi iskolát vagy online programot keresnek, ez az adatbázis rendelkezik az információkkal. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.