Keystone logo

13 Bachelor Programok ban ben Társadalomtudományok Politológia tudomány Béke- és konfliktuskezelő 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Társadalomtudományok
  • Politológia tudomány
  • Béke- és konfliktuskezelő
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (13)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Társadalomtudományok Politológia tudomány Béke- és konfliktuskezelő

Bachelor nyitott ajtók. Készülnek a tanulókat a további tudományos tanulmányok és a mozgás élvezetes karrier. Ezek a programok általában körülbelül négy évig tartott. A diákok ki vannak téve a fundamentumok az általuk választott tanulmányok és dönthet úgy, hogy munkához jussanak a maguk területén, miközben továbbra is a fejlett fok.

&nbsp

Mi a Bachelor in Peace and Conflict Studies? Ez az interdiszciplináris program középpontjában a konfliktusok megoldásában az interperszonális és globális szinten. A hallgatók tanulmányozzák a dinamikája közötti egyének és csoportok beállításainak és a munkahelyen, és sokkal szélesebb skálán. Természetesen témák lehetnek konfliktuselmélet, társadalmi mozgalmak, az emberi jogok, a konfliktus kezelése és megoldása, valamint a változási folyamatok. A diákok alaposan pusztító háborúk, azok okait és azok megoldására. Hasonló vizsgálatot a béke folyamatok zajlanak.

&nbsp

A diákok a program javára a sokoldalú perspektívák a bonyolult kölcsönhatások. Vesznek közel nézi az elemeket, a béke, a konfliktusok és a társadalmi rendet. Az expozíció kérdéseit gazdaság, a politika, a történelem és az ökológia, a diák a diplomások egy mély megértése és a változási folyamatok és hogyan egyének és egész társadalmakat is érinthet.

&nbsp

A költségek a programban való részvétel is nagyon eltérő lehet, az iskolák között. Ez különösen igaz az egyik országból a másikba. Azok, akik érdeklődnek a diákok egyre vegye fel a kapcsolatot az egyes iskolák pontos tandíj és díj információt.

&nbsp

A főiskolai diplomát, Diplomások készek a pályára kommunikációs koordinátor vagy asszisztensek, a közösségfejlesztés szervezők, újságírók, média szakértők, public relations tiszt, beszédírói, állami ügyvédek és programok koordinációja.Diplomások találnak munkát dolgozik a helyi és regionális önkormányzatok, a média, az irodákban a politikusok és a közvélemény tájékoztatási szervezetek. Néhány főiskolai hallgatók választhatnak, hogy folytassák a tudományos utazás keresni fejlett fok.

&nbsp

Azok, akik érdeklődnek a kitöltő program vessen egy pillantást a sok iskolás lehetőségeket a műsorújságot. Töltse ki az ólom formájában tájékoztatást kapni a speciális iskolákban. Szívesen? Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.