Zenetudományi Bachelor

Általános információk

Program leírás

A LACM a következő főiskolákban a Bachelor of Music (BM) fokozatot kínálja:

Zenei teljesítmény Major

  • Hangsúly a basszus teljesítményben
  • Hangsúly a sárgaréz és fafúvós teljesítményben
  • Hangsúly a dob teljesítményében
  • Kiemelés Guitar teljesítmény
  • Hangsúly a zongora teljesítményben

Music Production Major

  • Hangsúly a zeneszerzésben és rögzítésben
  • Hangsúly a kompozícióban a vizuális médiában

Összetétel

  • Hangsúly a Songwritingben

A Bachelor of Music (BM) program egy 12 negyed teljes munkaidőben program. Három nagy kiadó áll rendelkezésre a BM fokozat számára: Zenei előadás, zenei produkció és összetétel. A zenekar főszereplője a gitáron, a basszuson, a dobokon, a rézfúvókon és a fúvókákon, valamint a zongora teljesítményen alapul. A Music Production főszereplője kiemelt hangsúlyt fektet a zenei előkészítés, a felvétel és a kompozíció a vizuális médiára. Az összetétel Major kínál hangsúlyt dalszerző.

Zeneileg ez a program épít a már meglévő Associate of Arts fokozatot tananyag, továbbfejlesztve a tanulók meglévő készségek, kiegészítve a "szerszámkészlet" újakra, és gyorsul a haladás az úton, hogy a szakmai karrier, mint egy zenész, zeneszerző és producer.

Felvételi követelmények

A felvételi követelmények a Bachelor of Music fokozati programok változó alapján minden hangsúlyt.

Hogyan jelentkezhet be belépésre

Azok a pályázók, akik készen állnak a LACM-re való jelentkezésre, a Döntésközponton keresztül be kell fejezniük az Alkalmazási kérelmet. A pályázóknak fel kell kérniük a hivatalos középiskolát, a GED-et vagy a főiskolai átiratokat az engedélyező intézménytől, és elküldhetik őket a LACM-nek. A TOEFL pontszámokat a nemzetközi hallgatóknak is meg kell küldeni a LACM-nek. Minden jelentkező benyújtja az 50 dolláros jelentkezési díjat az alkalmazás befejezésekor.

Transfer Credit

A Bachelor of Music fokozat programra pályázó diákok jogosultak átutalási hitelre; Nem fogadunk el átutalási megbízást a Művészetek és Diplomáink programjaira. Azonban a Bachelor of Music pályázók át általános képzési krediteket. A LACM meghatározza a más intézményekben végzett tanfolyam továbbképzését, és átadási kreditértékeléseket nyújt a LACM hallgatók számára. A hallgatók jogosultak általános oktatási igényeik 100% -ára átvinni a Bachelor of Music programba. A hitelpolitikánk átruházásával kapcsolatos információkért kérjük, látogasson el hozzánk Transfer Credit oldal.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Los Angeles College of Music (LACM) prepares students to be leaders in music and offers Bachelor’s and Associate’s degrees and Diploma programs in Music Performance, Music Production, Songwriting, Com ... Tovább

Los Angeles College of Music (LACM) prepares students to be leaders in music and offers Bachelor’s and Associate’s degrees and Diploma programs in Music Performance, Music Production, Songwriting, Composing for Visual Media and Music Business. Kevesebb