A LACM a következő főiskolákban a Bachelor of Music (BM) fokozatot kínálja:

Zenei teljesítmény Major

  • Hangsúly a basszus teljesítményben
  • Hangsúly a sárgaréz és fafúvós teljesítményben
  • Hangsúly a dob teljesítményében
  • Kiemelés Guitar teljesítmény
  • Hangsúly a zongora teljesítményben

Music Production Major

  • Hangsúly a zeneszerzésben és rögzítésben
  • Hangsúly a kompozícióban a vizuális médiában

Összetétel

  • Hangsúly a Songwritingben

A Bachelor of Music (BM) program egy 12 negyed teljes munkaidőben program. Három nagy kiadó áll rendelkezésre a BM fokozat számára: Zenei előadás, zenei produkció és összetétel. A zenekar főszereplője a gitáron, a basszuson, a dobokon, a rézfúvókon és a fúvókákon, valamint a zongora teljesítményen alapul. A Music Production főszereplője kiemelt hangsúlyt fektet a zenei előkészítés, a felvétel és a kompozíció a vizuális médiára. Az összetétel Major kínál hangsúlyt dalszerző.

Zeneileg ez a program épít a már meglévő Associate of Arts fokozatot tananyag, továbbfejlesztve a tanulók meglévő készségek, kiegészítve a "szerszámkészlet" újakra, és gyorsul a haladás az úton, hogy a szakmai karrier, mint egy zenész, zeneszerző és producer.

Felvételi követelmények

A felvételi követelmények a Bachelor of Music fokozati programok változó alapján minden hangsúlyt.

Hogyan jelentkezhet be belépésre

Azok a pályázók, akik készen állnak a LACM-re való jelentkezésre, a Döntésközponton keresztül be kell fejezniük az Alkalmazási kérelmet. A pályázóknak fel kell kérniük a hivatalos középiskolát, a GED-et vagy a főiskolai átiratokat az engedélyező intézménytől, és elküldhetik őket a LACM-nek. A TOEFL pontszámokat a nemzetközi hallgatóknak is meg kell küldeni a LACM-nek. Minden jelentkező benyújtja az 50 dolláros jelentkezési díjat az alkalmazás befejezésekor.

Transfer Credit

A Bachelor of Music fokozat programra pályázó diákok jogosultak átutalási hitelre; Nem fogadunk el átutalási megbízást a Művészetek és Diplomáink programjaira. Azonban a Bachelor of Music pályázók át általános képzési krediteket. A LACM meghatározza a más intézményekben végzett tanfolyam továbbképzését, és átadási kreditértékeléseket nyújt a LACM hallgatók számára. A hallgatók jogosultak általános oktatási igényeik 100% -ára átvinni a Bachelor of Music programba. A hitelpolitikánk átruházásával kapcsolatos információkért kérjük, látogasson el hozzánk Transfer Credit oldal.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

7 további kurzus Los Angeles College of Music »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
6 félév
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019