Zenei Bachelor of Music - Instrumentális koncentráció

Hannibal - LaGrange University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Zenei Bachelor of Music - Instrumentális koncentráció

Hannibal - LaGrange University

Zenei tanszékünk szorosan kötődő, professzionális környezetben találja meg erősségét, ahol a diákok fel vannak szerelve a kulcsfontosságú alapokkal és a keresztény világképpel, amire szükségük van ahhoz, hogy sikeresek legyenek az érettségi után. Minden zenei hallgatónak lehetősége van arra, hogy HLGU karrierje során számos tevékenységben és együttesben vegyen részt.

Az alacsony tanár-tanuló arány segíti a hallgatói hallgatói hallgatóságot. Ismerjük a diákjainkat, és zenei hallgatóink is erős bajtársadalommal rendelkeznek egymással.

Az osztály tanszékének magas szintű részvétele van a helyi egyházakban, a teljesítő csoportokban, a közösségben, az állami és a nemzeti szervezetekben. Ezek a tapasztalatok a tanítási szerepük mélységének érzékelését eredményezik.

A HLGU Zenei Osztálya számos asszisztensi munkát kínál a kar tagjai és a helyi egyházak és iskolák között. A diplomásoknak meg kell tudniuk tanítani magán- vagy állami iskolarendszerekben, vezetni az istentiszteletet az egyházakban, vagy magántanulni. A HLGU zenei programja is kiváló alapot jelent a magasabb fokozathoz.


Küldetés és cél

A Hannibal-LaGrange Egyetem küldetése, hogy kiváló oktatást nyújtson a szabad művészetekben és a szakterületeken egy olyan, kristálytiszta környezetben, amely a keresztény hit és a tanulás integrálásával segíti a diplomások felkészítését a személyes és karrier hatékonyságára.

A Zenei Osztály küldetése, hogy kiváló oktatást nyújtson a zene területén egy határozottan keresztény környezetben, amely integrálja a keresztény hitet és a tanulást a diplomások személyes és karrier-hatékonysági előkészítésében.


Általános programcélok

A Zenei Osztály célja a diákok nevelése, hogy professzionális zenészekké váljanak: előadást, tanítást, zeneszerzést, megszervezést és a tudás felhasználását az emberiség szolgálatában való céltudatos karrier létrehozására.


A Zenei Bachelor fokozat célja

A Bachelor of Music fő akarat:

  1. játsszon jól a zongorával.
  2. előrehaladott szinten, hangon, hangszeren vagy zongorán.
  3. a zenei elméleti ismeretek ismerete.
  4. bemutassa és alkalmazza a zene történetének ismereteit.


Kiállunk

Modern

Az 50.000 négyzetméteres Roland Képzőművészeti Központ a legmodernebb színházi, kényelmes gyakorlati létesítményekkel és modern tantermekkel rendelkezik.

Rugalmas fok

A HLGU zenei diplomát kínál, instrumentális előadásban, énekes előadásban és imádásban. Ezen túlmenően az oktatási részleg K-12 minősítést is kínál instrumentális és vokális zenében.

NAfME

Sok diákunk a NAfME (Országos Zeneoktatási Szövetség) tagja.

Zenés színház

Színházi osztályunkkal együttműködve a diákoknak lehetőségük van színpadon fellépni, vagy zenei színházi előadásokon részt venni a zenekarban.

Tanítás

A középiskolai végzettségű zenei minősítéssel rendelkező középiskolai végzettséggel rendelkező magániskolai vagy állami iskolai oktatásban tanítanak.

Templomhelyzetek

Az osztályteremben végzett munka és a gyakorlati tapasztalat kombinációja a magas szintű karrierjük során felkészíti a diplomásokat arra, hogy a helyi egyházakban különböző zenei pozíciókat töltsenek be.


Tanterv

107498_Music_BM_Instrumental-1.jpg

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve January 10, 2019
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 19, 2019
Duration
Időtartam
8 félév
Nappali
Price
ár
22,250 USD
Tandíjköltség: 11 125 USD félévenként. További díjak érvényesek.
Information
Deadline
ápr. 1, 2019
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Hannibal, Missouri
Kezdet : aug. 19, 2019
Jelentkezési határidő ápr. 1, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 19, 2019
Amerikai Egyesült Államok - Hannibal, Missouri
Jelentkezési határidő ápr. 1, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

Why HLGU?