Zeneakadémia

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A Zenei és Előadóművészeti Akadémia (AMPA) egy ambiciózus, innovatív konzervatóriumi program, amely a magas színvonalú előadást, a kamarazenét és a kreativitást hangsúlyozza. Az Akadémia magas szintű kiválóságot hoz a hallgatók elé, miközben összekapcsolja a zenét más művészeti formákkal, például a tánccal, a színházzal és a képzőművészettel. Alapvető programösszetevőink a művészi kiválóság, a nemzetközi környezet, a rezidens együttesekkel folytatott intenzív munka és az interdiszciplináris lehetőségek. Arra oktatjuk a hallgatókat, hogy legyenek vezetői a saját szakterületükön, és fontos szerepet töltsenek be a zenei szakmával kapcsolatos új elképzelések kialakításában.

66531_ScreenShot2017-12-13at8.48.32PM.png

Tartalom

A Fontys AMPA a Fontys School of Fine és Performing Arts (FHK) része, amely 15 művészeti programot (főiskolai és mester) egytető alatt tart. Az AMPA egy 4 éves Bachelor of Music programot kínál. Nemzetközileg orientált tanulmány a művészek képességeinek legmagasabb szintű képzése céljából. Ennek érdekében megnyitjuk gyönyörű FHK épületünk ajtait; intenzíven együttműködünk az FHK-n belüli zenei, együttes és egyéb művészeti programok szakértőivel. Az AMPA-t a holland és nemzetközi együttesek platformja támogatja

Mit várhat el tőlünk?

Tanítanunk diákjainkat, hogy úttörők legyenek a saját területén. A hat fő készség a diákok úttörő magatartását jelenti: együttes játék, önigazgatás, interdiszciplinaritás, alkalmazott kutatás, kollektív vállalkozói tevékenység és nemzetközi kapcsolatok. A professzoraink nemzetközileg elismert művészek, akik képesek arra, hogy magasabb szintű mesterséget hozzanak. Ezenkívül a lakóhelyén számos nagyszerű együttes folytat alapos munkát a diákjainkkal.

Mit várunk tőled?

A zene tanulmányozása azt jelenti, hogy keményen dolgozni kell valami olyasmit, amit szeretsz: a zenét. Zenés vagy, és rendelkezel az alapképzés megszerzéséhez szükséges tudományos képességekkel. Hangszerén magas szintű technikai és zenei képességekre számítunk, és az évek során érdeklődésre tartunk számot más zenészekkel és művészekkel folytatott projektekben való együttműködés iránt. Ön szenvedélyes, kíváncsi és kreatív. Készen áll arra, hogy munkába állítsa zenei tehetségét!

Fontys módja a tanulásnak

A Fontys AMPA különbözik a többi télikertől, mivel közel kétszer annyi edzést kínál a fő témákban. Az instrumentális oktatás egyéni és csoportos oktatásból áll. Ennek eredményeképpen a tanárral való kapcsolattartási órák száma majdnem megduplázódott; ugyanakkor megtanulhatja, hogyan tükrözze saját fejlődését és másokéját. Ez tükröződik az eredményekben. Ön gyorsabban fejlődik, konstruktív kritikával ösztönözzük egymást, és példát mutatnak egymásnak. Ettől eltekintve, van egy kiterjedt kamarazenei program, részt vesznek projektekben, mesterkurzusokban; meghallgat a Fontys School of Fine és Performing Arts (FHK) belsejében és azon kívül.

Felvételi követelmények

Leendő főiskolai hallgatóként rendelkeznie kell a holland normákkal egyenértékű felsőfokú végzettséggel ***. Ha más végzettségű és 21 évesnél idősebb, tesztet tehet annak igazolására, hogy képes-e magasabb szakmai végzettséggel tanulni. *** A felvételi követelményeket a fontys.edu/conservatory oldalon találja (felvételi követelmények).

További követelmények: meghallgatás A leendő hallgatóknak jelentkezniük kell meghallgatásra. További információ: href = "fontys.edu/ampa

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands.

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands. Kevesebb
Eindhoven , Tilburg , Venlo + 2 Több Kevesebb