Zene Therapy Program

Általános információk

Program leírás

Zene Therapy Általános információk

A zene terápiás programot 1980-ban hozták létre. Ez az egyetlen zenei terápiás program Oklahoma államban. A hallgatók zenei terápiát vagy egyenértékűséget / regisztrálást folytathatnak a Music Therapy programban a SWOSU-nál, mindkettő kielégíti a Music Therapists Nemzeti Hitelesítési Vizsga (National Certification Examination) elfogadását a Music Therapist-Board Certified (MT-BC) hitelesítői számára.

A Zenei Bachelor zenei terápiában való elvégzéséhez a gimnáziumot és a billentyűzetet, hangot vagy hangszereket hangsúlyozó diákoknak meg kell felelniük az általános oktatás, az alapvető zene és a zeneterápia alaptantervének követelményeinek.

Az Equivalency / Registration a Music Therapy programban biztosítja az olyan bachelor diplomát, aki (különösen) a zenei nevelésben részesült az American Music Therapy Association zenei terápiás kompetencia követelményének.

A diploma megszerzése csak a szükséges tanfolyam elvégzését végző hallgatóknak és körülbelül 1040 órás szakmai gyakorlatnak felel meg, ami a zongora terapeutai számára feljogosítja a Tanúsítványtanúsítási vizsgát. Az MT-BC az Egyesült Államokban az elsődleges elismert zenei terápiás szakmai hitelesítő. Statisztikailag a SWOSU diplomások, akik az Igazgatótanúsító vizsgát vehetik át, az elmúlt néhány évben 100% -os átviteli sebességgel rendelkeztek!

Felvételi

A SWOSU belépő csomag elérhető online.

A zenei terápiát igénylő hallgatók továbbá jogosultak a zenei teljesítmény ösztöndíjakra, amelyeket a meghallgatások határozhatnak meg. A meghallgatás időpontjában lépjen kapcsolatba a Zeneirodával 580.774.3708 számon.

Kérjük, küldje el nekünk az elküldendő anyagokra vonatkozó kérdőíveket . A SWOSU zeneterápiás programhoz kapcsolódó kérdésekért fordulhat a Music Therapy igazgatójához is, ChihChen Sophia Lee, Ph.D., MT-BC . Kérjük, hagyjon elegendő időt arra, hogy jelentkezési lapjait minden évben március 1-jéig megkapja bármely ösztöndíj megfontolásához.

Ösztöndíjak / Állásajánlatok

ÖSZTÖNDÍJAKAT

 • NFMC ösztöndíjak az MT diákok számára
 • AMBUCS ösztöndíjak a terapeuták számára
 • Tylenol ösztöndíjak az egészséggel kapcsolatos területeken tanulók számára
 • Egyéb hallgatói szakmai ösztöndíjak állnak rendelkezésre az AMTA Tagsági Területen .

Szakmai gyakorlat

 • Egyetemi kapcsolattartó helyek és klinikai trénerek:
  • Észak-Oklahoma Resource Center, Enid, OK; Elizabeth Allen, MT-BC; Elizabeth.Allen@okdhs.org , 580.548-2634
  • A Bethany Gyermekközpontja, OK: Rachel Nowels, MT-BC, rnowels@tccokc.org ; (405) 470-2243
  • Az Enid / Rise School Integris Bass Egészségügyi Rendszere
  • Dimanions Academy of Norman, Susan Claeys, MME, MT-BC; sclaeys@norman.k12.ok.us , (405) 579-1880
 • A közeljövő gyakornoki lehetőségek az AMTA-nál
 • AMTA által jóváhagyott szakmai helyszínek - nemzeti rostrum

MUNKALEHETŐSÉGEK

 • Barátságvállalatok: További részletekért látogasson el a weboldalra
 • AMTA állásajánlatok (csak tagok)
 • SWAMTA álláslehetőségek (Oklahoma, Texas, New Mexico)
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Welcome to Southwestern Oklahoma State University--a university known for its quality academic programs and its friendly service to students, alumni, and friends.

Welcome to Southwestern Oklahoma State University--a university known for its quality academic programs and its friendly service to students, alumni, and friends. Kevesebb