Villamosmérnöki diploma

Általános információk

Program leírás

A villamosmérnöki Bachelor fokozat négyéves program, amelyet férfi és női hallgatóknak kínálnak.

A szilárd felépítésén keresztül a program egyensúlyt teremt az elmélet, a gyakorlati ismeretek, valamint a hardver és szoftver ismeretek között. Ezenkívül a program elősegíti a társadalmi, kulturális és etikai kérdések széles körű tudatosítását, valamint a mérnöki közösségben betöltött szerepének megértését. Az alapvető villamosmérnöki tanfolyamokon kívül a hallgatók számos olyan választható kurzus közül választhatnak, amelyek számos villamosmérnöki területet lefednek, mint például a jelfeldolgozás és -kommunikáció, az orvosbiológiai mérnöki munka, az energiaellátó rendszerek és gépek, valamint az ipari elektronika és vezérlés. Valamennyi területet megerősíti a projekt alapú tanulási tapasztalat.

A tanszék által kínált villamosmérnöki programot az ABET Mérnöki Akkreditációs Bizottsága akkreditálta. Az elektromos mérnökök létfontosságú szerepet játszanak minden modern társadalomban.

Katarban a magasan képzett villamosmérnöki diplomások szükségességét hangsúlyozta az ország hatalmas gazdasági növekedése és társadalmi fejlődése, amelyet az ország a 2030-as Nemzeti Víziójával tanúsít.

Belépés

A felvételi követelmények a jelentkezési típustól függően változnak (új, átutalásos, felvételi vagy nem fokozatbeli jelentkezők). Kérjük, vegye fel velünk a további információkat a felvételi követelményekről.

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international ... Tovább

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international standards and best practices. As a result, QU has been successful in its accreditation initiatives, earning the endorsement of numerous leading international accrediting bodies. Kevesebb