Villamos és Elektronikus Mérnöki Tanulmány

Általános információk

Program leírás

134768__ZUR7949.JPG

Az elektromos és elektronikus mérnöki program küldetése az, hogy hallgatóinkat felkészítsük karrierjükre a választott szakterületükön. Mint ilyen, a program célja, hogy minőségi oktatást, tanácsadási szolgáltatásokat és hallgatói támogatást nyújtson annak biztosítása érdekében, hogy a hallgatók elérjék céljaikat, és megszerezzék az ezen igényes területen történő sikerhez szükséges ismereteket és tapasztalatokat.

Az elektromos és elektronikus mérnöki program oktatási célkitűzései szorosan összekapcsolódnak az Ilia Egyetem azon küldetésével, hogy tudást generáljon, terjesszen és alkalmazzon a tudomány előmozdítása és a társadalom előnyei érdekében, mind helyi, mind globális szinten. A program arra törekszik, hogy magas szintű nemzetközivé váljon, és a diplomások között a határokon átnyúló jövőbeni együttműködést elérje.

Amellett, hogy a diplomásokra a szükséges szakmai készségek biztosítására összpontosít, a program számos tanfolyamot biztosít a diplomások számára széles körű betekintéssel, amely felkészíti őket a hatékony működésre és a harmóniában való életre a társadalomban általában. Ezek közül a tanfolyamok közül néhány javítja a vágyók kritikai gondolkodását, mások pedig alapfokú oktatást kapnak a természettudományok területén. Az ilyen széles háttérrel rendelkező diplomások jó helyzetben vannak, hogy kielégítsék a mikroelektronika, a jelfeldolgozás, a telekommunikáció, az irányítás és az energiamérnöki villamosmérnöki területeken jelentkező növekvő igényt a problémamegoldók és vezetők iránt. Munkaközpontú készségeik fejlesztése érdekében a hallgatóknak lehetősége nyílik vezetői és vállalkozói készségeik fejlesztésére, amelyek hozzájárulnak a sikeres szakmai karrierhez.

A programon belül a matematika, a fizika és a statisztika alapvető tanfolyamai a későbbi mérnöki tervezési kurzusokra épülnek. A program felépítése biztosítja a megfelelő növekményes gyakorlati és elméleti ismereteket a területen. A program diplomái versenyképes szakemberek lesznek Grúziában vagy külföldön a projektek és a mérnöki tervezés és irányítás területén. Emellett képesek lesznek folytatni oktatásukat külföldön San Diegóban vagy más nemzetközi egyetemeken, a mesterképzés szintjén.

Ezenkívül a program az átadható készségek fejlesztésére irányul, például hatékony szóbeli és írásbeli kommunikációra legalább egy másik nem anyanyelvű nyelven a multikulturális tudatosság fejlesztése érdekében. Arra számítunk, hogy diplomásaink ezt a készséget abban az ágazatban fogják használni, amelyben karrierjük előmozdítását fontolgatják, legyen az magán, állami vagy oktatási.

A program a San Diego Állami Egyetem programján alapul, és nemzetközi akkreditációra helyezkedik el az Amerikai Mérnöki és Technológiai Testület szabványainak megfelelően.

3 ok az elektromos és elektronikus mérnöki program tanulmányozására az Ilia State University :

  • Az ABET track egyik akkreditált programja, amelyet az amerikai szakértők pozitívan áttekintettek

  • A program széles körű általános oktatást nyújt, kiegészítve a műszaki tantárgyakat

  • Az elektromos és elektronikus mérnöki program fel van szerelve áramköri elemzéssel, digitális elektronikával, valamint kommunikációs és digitális jelfeldolgozó egyetemi laboratóriumokkal különböző kurzusok számára. Dedikált laboratóriumi helyiség és felszerelés állnak rendelkezésre az idősebb hallgatók számára, akik a Capstone projektjeiken dolgoznak.

A program időtartama

8 szemeszter (240 kredit)

Akadémiai fokozat

Elektromos és elektronikus mérnöki diploma

Felvételi követelmények

  • A középiskola sikeres befejezése
  • Angol nyelvtudás (egyenértékű B2-vel)
  • Interjú
  • Felvételi teszt a matematikában

határidők

  • Bevitel az őszi félévre: augusztus 10
  • Bevitel a tavaszi félévre: november 30

További információért kérjük, látogasson el hozzánk @ https: // ILIAUNI .edu.ge / en / international

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Ilia State University was founded in 2006, as a result of the unification of 6 different academic institutes with long and varied histories. Currently, Ilia State University is one of the leading rese ... Tovább

Ilia State University was founded in 2006, as a result of the unification of 6 different academic institutes with long and varied histories. Currently, Ilia State University is one of the leading research and educational institutions in Georgia, which aims to create, transfer and apply knowledge for the purposes of scientific advancement and societal development at the local as well as at the international level. ISU provides extremely advanced academic community where the students can learn from experts and gain the qualification they are looking for. Ilia State University represents a special connection between students and professors – a multifunctional educational and scientific institution where the joint work of professors, students, researchers and instructors creates a unified space for higher education and research. Kevesebb