Vegyészmérnöki

International Accelerator

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Vegyészmérnöki

International Accelerator

Miért vegyészmérnök?

Miért érdekli vegyészmérnök?

Vegyészmérnöki egy széles területen, amely egyesíti a matematika, a kémia, a biológia és a mérnöki építeni a világ körülöttünk, az üzemanyag az autóban, az anyagokért a ruhákat. A termékek nagy része vegyészmérnöki látható ránézésre körül a szobában te. Nagyszabású gyógyszergyártás, az új félvezető technológiák és alternatív energiaforrások csak néhány a területeket, ahol a vegyészmérnökök teszik a különbséget. Vegyészmérnökök is élen jár az erőfeszítések, hogy menjen egy környezeti szempontból fenntarthatóbb gazdaságot. A vegyészmérnöki is kiváló jelentős azon diákok számára, hogy folytassa korábbi tanulmányok az orvostudomány, a gyógyszeripar mérnöki vagy akár törvényt. Itt KU kínálunk első kézből szerzett tapasztalatok minden szempontból a vegyészmérnöki. A diákok választhatnak egy általános beállítást, vagy premedical, orvosbiológiai, kőolaj, vagy a környezetvédelmi szakterületek.

Mi a jövőben az iparág, mint a?

A jövőben az iparág nagyon világos, köszönhetően a világszerte növekvő kereslet energiaforrások, gyógyszerek és orvosbiológiai termékek. Vegyészmérnökök nagyon keresettek dolgozni ezen iparágak, valamint a kutatás és fejlesztés. Ez a tendencia várhatóan folytatódik sok éven át.

Mennyit lehet várni, hogy?

Egy egyetemi diplomát, a kezdő fizetést jelenleg átlagok $ 65,782 mellett egy kezdeti bónusz. Az átlagos emelés után az első évben jellemzően 4,8%, az ipari átlagkereset 15 év után $ 84.000 végzett hallgatók az MS fokozatot, hogy körülbelül azonos fizetést induló amilyeneket a BS fok. Diákok, aki olyan MS, azonban nagyobb haladás lehetséges. 90% -a doktori diplomások tovább, hogy az ipari kutatás és fejlesztés, ahol elkezd átlagosan 73.000 $. Ez a kezdeti fizetés jellemzően növekszik körülbelül 101.000 $ után 15 éves tapasztalattal.

Vegyészmérnöki Bachelor of Science

Áttekintés

A vegyészmérnöki nőtt ki kombinációja kémiai és gépészeti járó ipari folyamatok. Ma már rendelkezik tudásanyagot szintézisében alkalmazott, design tesztelés, scale-up, üzemeltetése, ellenőrzése, valamint folyamatok optimalizálása, hogy a változás a fizikai állapota vagy anyagok összetétele. Vegyészmérnökök játszott központi szerepet az ipari fejlődés anyagok, amelyek már jelentős társadalmi hatása, mint a termelés üzemanyagok és kenőanyagok, műtrágya, szintetikus szálak és műanyag. Ők lesznek központi szerepet csökkenteni a szennyező hatását bizonyos melléktermékek és megtisztítása a nem kívánt maradványok a korábbi folyamatokat.

Az első rész a program kínál tanfolyamokat a alapelveket az átalakítás az alapanyagok a kívánt terméket kémiai és fizikai folyamatok. A koncepcionális mérnöki tervezés kezdődik alkalmazásának alapelveit, hogy műszaki problémák megoldására az ezeket a tanfolyamokat és csúcspontja a sorozat felső szintű tervezés tanfolyamok igénylő átfogó integrációs műszaki ismeretek, valamint figyelembe véve a gazdasági, környezeti, biztonsági, és társadalmi kérdésekre. Ez a tapasztalat elengedhetetlen előkészítése diplomások belépő szintű pozíciókat.

oktatási cél

A cél a program célja, hogy felkészítse diplomások szakmai gyakorlat az iparban, a kormány, vagy poszt-graduális képzés vegyészmérnök, az orvostudomány, és más kapcsolódó területek.

szakmai lehetőségek

Vegyészmérnökök érintett a kémiai folyamatok viszont a nyersanyagok értékes termékeket. Szolgálnak ipari és egyéb tevékenységeket, folyamatokat az, hogy mely anyagok mennek keresztül kémiai vagy fizikai változás. Vegyészmérnökök hidat építeni a tudomány és a gyártás, elveinek alkalmazásával kémia, a biológia és a mérnöki problémák megoldására, beleértve a gyártást, illetve vegyi anyagok használata. Vegyészmérnökök általában működik a gyártó cégek, környezetvédelmi cégek, az egészségügy és a gyógyszeripar, olajipar, a biotechnológia, illetve tanácsadó cégek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt