Read the Official Description

A Hospitality Management mértékben a Álláslehetőségek

A Bachelor of Business Administration (BBA) Hospitality Management felkészíti a diákokat, hogy a vezetők és a vállalkozók a globális szolgáltató iparban. Ez egy üzleti mértéke és a szállodai menedzsment mértékben és amely egyesíti a gyakorlati vendéglátás képzés és gyakornoki menedzsment kurzusok.

Az utolsó évben, a diákok választhatnak specializációt pályán, hogy erőteljesebben üzleti szakértelem Luxus Brand Management, Event Management, Ingatlan Pénzügyi és Revenue Management, értékesítési és marketing, vagy új vállalkozás létrehozása.

MI akkor nyereség

Szakmai készségek

Most megtudhatod, hogy kezelni vendéglátás műveleteket szállodák, éttermek és eseményeket a gyakorlati képzések és szállodai menedzsment kurzusok.

Real World Experience

A szakmai, akkor van esélye, hogy az utazási és átveheti egy teljes év szakmai tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi vendéglátóipar.

Soft Skills

Lesz készségek fejlesztése, hogy a munkáltatók érték, beleértve a kritikus gondolkodás, a kommunikáció, a kreativitás, az innováció, a problémamegoldás és az együttműködést.

A kulturális tudás

Élet és tanulás egy multikulturális környezetben, akkor fejleszteni annak megértését, és a készségek, hogy foglalkozzon, kulturális, erkölcsi, etikai és környezeti kérdések a nemzetközi szervezetekben.

üzleti készségek

Keresztül alkalmazott üzleti projektek, szakmai kurzusok, valamint együttműködés az ipar, akkor megtanulják felismerni és megoldani az üzleti kihívások a nemzetközi szervezetekben.

Főbb jellemzők

  • Időtartam: 3,5 év
  • Szakmai: 2 x 6 hónap
  • Helyszín: Svájc (Glion és Bulle) és London, UK
  • Bevitel: január, április, július és október (2017-től)
Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
7 félév
Nappali
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019