Textilipari Műszaki

Általános információk

Program leírás

Során, és eltérés

Elismert fokú kiválóság, az okleveleket az Oktatási Minisztérium - MEC, a tanfolyam alkotja a textil mérnök, egy szakember, aki képes lesz dolgozni minden szakaszában a termelés és a szolgáltatás nyújtásának a textilipar és ruházati: a választás legmegfelelőbb alapanyagok, a gyártási folyamatok, a minőség-ellenőrzés és a marketing a végtermék.

A kurzus célja, hogy a vonat mérnökök képességek, készségek és attitűdök megfelelő megoldást a problémák a termékek, eljárások és szolgáltatások, mint például: tervezés, fejlesztése és kezelése integrált rendszerek az emberek, anyagok, berendezések és információk; Le erőforrásokat szerzett ismeretek és készségek alaptudományokban együtt elveket és módszereket a műszaki elemzés és tervezés megadni, megjósolni, értékeli az eredményeket kell beszerezni ezeket a rendszereket.

A diák végez gyakorlati tevékenységek a laboratóriumban, tanulás alapvető elméleti tartalmát Engineering (kémia, fizika és matematika) és a konkrét tartalom (szálak, fonás, lapos szövés, kötés, befejező, stb). Így a diplomás képesítéssel dolgozni olyan területeken, mint a projektmenedzsment Textil és az ipari termelés.

Az eltérés érettségi Textilipari Műszaki Kar Senai CETIQT az ő intenzív kapcsolat a vállalatok és szervezetek a textil termelési láncban, főzés és a divat Rio de Janeiro és Brazília. Senai CETIQT megszokott tréner szakmai kiválóság ebben az ágazatban, és a kurzus kihasználja ezeket a hagyományos kapcsolat a textil- és ruházati a szakmai gyakorlat az, hogy a diákok segítése érdekében a forgalomba hozatal a tudás megteremtése és a szolgáltatások nyújtását az adott üzleti területen.

Infrastruktúra

Senai CETIQT van felszerelt tantermek számítógép, projektor, légkondicionáló és tábla; számítógépes szobák szoftverek, például a MATLAB és AutoCad. Van egy könyvtár is dolgozó szoba a diákok számára.

A laboratóriumok gyakorlati órák:

  • Huzalozás laboratóriumok;
  • Szövés Laboratóriumi;
  • Kötés laboratóriumi;
  • Befejező Lab.

Munkaerőpiacon

A textil mérnök játéktér széles, amely a főbb ipari ágazatok (textil, szabászat, vegyipar, autóipar, a légi, stb), a szegmensek szolgáltatások, a kutatás és az oktatás, annak érdekében, hogy a fejlődő anyagok, termékek és berendezések, üzemeltetést és folyamatok, kontrolling gyártása és nem veszik figyelembe a környezeti és gazdasági hatásokat.

Időutazás

Osztályok indul: február és augusztus - Félévi óraszám: Reggel (7:20-00:00) / Night (18:00-22:30)

Értékek & Jelentkezés

Az értékek a díjak kiszámításának alapja a hitelek összegének irányítva mindkét felében. Minden diák lehet programozni, és a tanfolyam a legkényelmesebb módja az egyes.

A szakok indítása minden félévben, és hozzáférést lehet tenni a ESMS vagy a felvételit.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

O Instituto SENAI de Tecnologia (IST) Têxtil e de Confecção SENAI CETIQT é o maior centro latino-americano de produção de conhecimento aplicado à cadeia produtiva têxtil e de confecção.

O Instituto SENAI de Tecnologia (IST) Têxtil e de Confecção SENAI CETIQT é o maior centro latino-americano de produção de conhecimento aplicado à cadeia produtiva têxtil e de confecção. Kevesebb