Testnevelés Bachelor (B.Ed.)

Általános információk

Program leírás

A B.Ed. A testnevelési program célja a kiváló testnevelési tanárok és gyakorlók felkészítése, akik képzettek, hozzáértők, elkötelezettek az iskolai testnevelés fejlesztése és fejlesztése mellett, valamint hozzájárulnak a fiatalok fizikai aktivitásának, egészségi állapotának és jólétének javításához.

A testnevelési program aktívan hozzájárul a katari társadalom szükségleteihez és törekvéseihez azáltal, hogy javítja az általános iskolai rendszert és növeli a nemzeti tanárerő képességét minden szinten, hogy hatékony testnevelést biztosítson az ország gyermekeinek és fiataljainak.

A program felkészíti a tanárokat kompetens és reflektáló gyakorlókra, kiváló pedagógiai és szaktudással a szakterületen. A program hallgatóközpontú, szabványokon alapuló pedagógiát valósít meg, és részt vesz a tanítás és a tanulás folyamatban lévő előrehaladásában. A program hozzájárul a katari folyamatban lévő oktatási kutatásokhoz a kérdőíves módszertanok és az adatokra alapozott oktatás tanításával és modellezésével. A program hozzájárul a 2030-as katari jövőkép megvalósításához. A program férfiaknak és nőknek szól.

qatar, doha, metro

Belépés

A felvételi követelmények a pályázattípustól függően változnak (új, átszállási, látogató vagy nem diplomás jelentkezők). Kérjük, forduljon hozzánk további információért a felvételi követelményekről.

Látomás

Célunk, hogy vezető szerepet töltsünk be a testnevelésben a Közel-Keleten és Észak-Afrikában a testnevelés és a mozgástudomány tanításának és kutatásának területén. Az osztály kiemelkedő testnevelési tanárokat és gyakorlókat készít fel, akik képzettek, hozzáértők, és elkötelezettek a testnevelés fejlesztése és fejlesztése mellett az iskolákban, valamint hozzájárulnak az emberek fizikai aktivitásának, egészségének és jólétének javításához, akár egészséges emberek, akár sajátos szükségletekkel .

Küldetés

A B.Ed. küldetése A testnevelési program célja a leendő tanárok felkészítése reflektív gyakorlókká, kiváló pedagógiai és szaktudással a testnevelés területén, amely a magas színvonalú oktatáshoz és tanuláshoz szükséges tudással, készségekkel és hajlandósággal rendelkezik. Motiváló, interaktív, kutatási és gyakorlatalapú tanulási környezet révén a program ötvözi az elméletet, a reflektív gyakorlatot és a technológiát.

célok

  • Fejlessze a testnevelés oktatásához szükséges ismereteket, készségeket és kompetenciákat.
  • Készüljön fel a testmozgás és a sport színpad-specifikus testnevelési tananyagának, pedagógiájának és értékelési technikáinak fejlesztésére.
  • Mélyítse el a személyes és közösségi egészség ismeretét
  • Növelje a játékok, sport és szabadidős tevékenységek szervezésének és irányításának képességét.
  • Fejlessze a kutatási kompetenciákat és kapacitást a fizikai tevékenységekben és a sportban, és támogassa a kutatási kultúrát a QU kutatási stratégiája szerint.
  • Törekedjen arra, hogy széles körű kutatást ösztönözzön belül és kívül, egyetemi hallgatók bevonásával.
  • Építsen együttműködést regionális és nemzetközi partnerekkel a hallgatók szakértelmének és tudásátadásának fokozása érdekében.

Karrierfejlesztési Központ

A Karrierfejlesztő Központ tanácsadási, képzési és szakmai fejlődési szolgáltatásokat nyújt, és segít felkészíteni a hallgatókat arra, hogy bekapcsolódjanak és versenyezzenek a legjobb karrierlehetőségekért. Szakterülete a QU hallgatók számára a QU. Továbbá; a Központ szponzorálásban, szakmai gyakorlatban és teljes munkaidőben nyújt segítséget a hallgatóknak, és számos karrierrel kapcsolatos erőforrást, programot és tevékenységet biztosít.

A Qatar University Karrierfejlesztő Központja lesz a régió Karrier Szolgáltatásainak etalonja, és létrehozza a Katar Nemzeti Vízió 2030 jövőbeli vezetőit azáltal, hogy segíti hallgatóinkat és öregdiákjainkat karrier-álmaik megvalósításában.

Utoljára frissítve dec. 2020

Az iskoláról

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international ... Tovább

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international standards and best practices. As a result, QU has been successful in its accreditation initiatives, earning the endorsement of numerous leading international accrediting bodies. Kevesebb