Tervezés

Általános információk

Program leírás

Tanuljon Bachelor's in Design-t Hollandiában

Ha kreatív, kíváncsi, érdeklődik a képek kísérletezésétől és az ötletek vizuális koncepcióktól való átalakításában, akkor a Bachelor of Design lehet a megfelelő program az Ön számára. Tehetséges és ambiciózus diákokat oktatunk, hogy kritikus hozzáállással kísérleti tervezőkká válhassanak. A diplomások teljesen felkészültek egy karrierre mint tervezőre.

Csatlakozás a virágzó tervezési szektorhoz

Mint tervező, csatlakozol majd a kreatív iparághoz, amely Hollandia és külföld egyik leginkább virágzó szektora. Nem csak akkor fogja elsajátítani azokat a készségeket, amire szakmai tervezővé kíván válni, hanem kritikus hozzáállást is kifejt, ami tükrözi a saját munkáját és a diákjait, valamint a saját stílusát és hitelességét. A hibák elhárítása része a fejlesztésnek, hogy professzionális tervezővé váljon. Kísérletezéssel, sikertelenül és újra elkezdve létrehozza saját stílusát, az aláírását.

Ön is megtanulja fejleszteni és megvédeni a hitelességét tervezőként. Mi nyújtjuk Önnek a legjobb lehetőségeket és tanácsadást. Dolgozik együtt más hallgatókkal, hogy megtanuljon működni egy (interdiszciplináris) csapatban. Megtanulod játszani a képekkel, és felfedezed, hogy a vizuális képességeid hogyan hozhatnak létre megoldásokat a társadalomban.

A program

Négy év alatt mindent megtanulsz, amire szükséged van, hogy professzionális terveződet kezdjen el. Az első évben az általános tervezésről tanul. Minden utolsó profillal öt tanulmányi időszakra jelentkezik, és megismerkedik az analóg és digitális készségekkel. Ön is tanítani művészet, tervezési elmélet és a szakképzés. A fő fázis akkor válassza ki a saját útját. Ez egy olyan út lehet, amely az egyik kiválasztott tanulmányútra összpontosul. Ön is kiválaszthatja saját elérési útját, függetlenül egy adott médiumtól, amely lehetővé teszi a következő szakaszban említett különböző profilok kombinálását.

Öt tanulmányút

Grafikus és interakciós dizájn : arra koncentrál, hogy hogyan közvetítheti az üzeneteket kreatív és eredeti módon képek és tipográfia segítségével. A két fő tantárgyak grafikai tervezés és interaktív tervezés. Más témák többet tanulnak a fotográfia és a videó erejétől, valamint a tipográfia többféle lehetőségeiről.

Illusztráció és animáció : az állóképek és az animált képek készítésére koncentrál. A fő témák az Illusztráció és az Animáció. A segéd tárgyai a rajzolás és festés, a fotózás, a vizuális tipográfia és a képi nyelvtan. Mint végzős lesz, akkor nem csak jártas képalkotás kézi, de akkor is elsajátította

professzionális digitális tervezési készségek.

Belsőépítészet és formatervezés : az űrre összpontosít, mint folyamatos feladatot. A fő témák a belsőépítészet és a belső tárgyak. Az Ön segéd tárgyai Építészet, Építészet és Vizualizáció. Ebben a programban többféle technikai módszert ismerhet meg és fejlesztheti személyes látását és aláírását.

Időalapú tervezés : a történetekben, idõben és térben történõ mozgatásra összpontosít. Felkészül a jövőre, mint a színházak és a szerencsejáték-ipar tervezője. Megvizsgálja a képek, a videó, a fény és a hang használatát. Hozzájárul a produkciókhoz, gyakran együttműködve számos szakmai szervezetrel.

Terméktervezés : Ön a tervező vállalkozóvá válik. Úgy dönt, saját referenciakeret, ami egy gyűjteménye tárgyak és termékek, része lesz a márka fog használni bemutatni magát a piacon.

További tevékenységek és lehetőségek

Tanulmányai során minden esélyed arra, hogy gazdagítsa ismereteidet és tapasztalatodat a projekt hetei, kirándulások és Off-Courses részvételével. Számos további tevékenységet kínálunk, például mesterkurzusokat, kiállításokat és fesztiválokat. A szakképzés része a tananyagnak, valamint a féléves külföldi tanulmányi lehetőségnek is. A készségek elsajátításához és feladatainak elvégzéséhez széleskörű szolgáltatásokat, műszaki workshopokat és tanfolyamokat kínálunk.

Tapasztalt tanárok a szakmai területen

Tapasztalt tanárok tanítják, akik professzionális tervezőként is dolgoznak. A legtöbbjük még mindig saját gyakorlatot folytat, és felajánlja a hallgatók számára, hogy saját szakmai hálózatot építsenek ki. Meghívunk vendégelőadókat is, akik teljesen új képet nyújtanak a tervezés világáról.

Karrier kilátások

A negyedik évben elvégez egy közös, végső vizsga feladatot és saját önálló vizsga projektet. Így fog megjelenni professzionális tervezőként, készen áll arra, hogy elindítsa pályafutását a saját design stúdió felállításában vagy munkakeresésben, például egy tervezőirodában, marketingügynökségben, játékcégben vagy színházban.

www.hanzegroningen.eu/artacademy

Utoljára frissítve nov. 2017

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on t ... Tovább

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on top of that, you will be living in the best student city of the Netherlands. Kevesebb
Groningen , Groningen , Leeds , Vilnius , Assen + 4 Több Kevesebb