Természettudományok Bachelor of Industrial Engineering

Általános információk

Program leírás

Akár meg akarjuk változtatni a gyártás világát, növelni a fogyasztók termékei minőségét vagy a munkavállalók biztonságát, vagy felügyelni a munkaterület javításait, a St. Ambrose-nak van egy programja, amely a célokhoz vezet, és így tovább.

A diplomások az ExxonMobil, a Ford Motor Company, a Genesis Health System, a NASA, a Boeing Charleston, a Deere

RÁNÉZÉSRE

A SAU a College Consensus (2018) ötödik helyen végzett az Iowa legjobb főiskoláinak és egyetemeinek felmérésében, a 13. helyen pedig a legjobb regionális egyetemek-középnyugati kategóriában, a közzétett rangok és a hallgatói vélemények átlaga alapján. Az amerikai hírek rangsoroltak 38. helyen (nyakkendő)

Ambrose előnyei

 • Kiterjedt kézzel fogható kutatási és formatervezési tapasztalat
 • Kar: Focus On You
 • Akkreditált program

Szigorú, de jutalmazó, ipari mérnöki programunk gyakorlati, valós élményt nyújt. Ön egy szakértő és elkötelezett tanár irányításával és olyan készségek elsajátításával fog segíteni, amelyek egy keresett eszközként szolgálnak a munkaerőben.

A St Ambrose Egyetem elismert Főiskola a sikeres eredményekhez, nagyszerű tanításhoz, élénk közösség létrehozásához és az elsajátított diákok oktatásához.

St. Ambrose Fall Drone túra a Vimeo-i Szent Ambrose Egyetemen.

Akkreditáció

A St. Ambrose Ipari és Gépészmérnöki Programokat az ABET (www.abet.org) Műszaki Akkreditációs Bizottsága akkreditálja.

Mit fogok tanulni?

Az ipari mérnöki rendszerek tervezésével, értékelésével és fejlesztésével foglalkozik. St. Ambrose-ban hangsúlyt fektetünk arra, hogyan illeszkednek az emberek az ilyen rendszerekbe a biztonságos és eredményes munkavégzés érdekében. A tanfolyamok közé tartozik az ipari tervezés, az anyagtudomány, a mérnöki dinamika, a munkaszervezési rendszerek, az ergonómia, a rendszerintegráció és a műveletek tervezése, ütemezése és ellenőrzése.

A St. Ambrose ipari mérnöki programot az ABET akkreditálja, és mi vagyunk az egyetlen egyetem a Quad Cities régióban, amely ezt a mértéket kínálja. Ha mind az ipari, mind a gépiparban kettős szerepet szeretne, akkor azt is ajánljuk.

A nappali tagozatos hallgatók általában 4,5 év alatt (vagy annál kevesebbet) keresnek kettős nagyot, és nyolc évig részmunkaidős hallgatókat adunk a mérnöki programok befejezéséhez. Nem számít, mit választasz, szorosan együtt fog dolgozni a hozzá kapcsolódó oktatókkal, akik valódi nevelést nyújtanak az osztályteremben és azon kívül.

Miért válassza a SAU Engineering programot?

A Liberális Művészet fókuszpontja különbözik bennünketől, mint bármely más mérnöki iskola.

Igen, ugyanazt a matematikai, tudományi és analitikai készségeket tanulja meg itt, de megtanulod kritikus gondolkodást is, hogyan kommunikálhatsz, csapatmunkát végezhetsz és képessé válsz arra, hogy meglássd, hogyan és hol illeszkedsz a nagyobb világba. Ezek azok az eszközök, amelyeket a regionális és nemzeti munkáltatók új bérlőkkel keresnek, és azt mondják nekünk, hogy diákjaink kiválóak ezeken a területeken. Ez lehet az oka annak, hogy a hazai diákjaink 99% -a munkát végez, mielőtt végzett.

A mérnöki programokban való részvétel 2009-ben 50 főből több mint 150-re nőtt. Ez sok növekedés, de egy kis részlegünk továbbra is elkötelezett, hogy személyes figyelmet fordítson rád. Célunk, hogy oktassuk a mérnököket, és ne végezzenek személyes kutatási projekteket. A doktorjelöltek, nem pedig a tanárok fogják tanítani

Mérnöki programjaink nagy dicséretet és támogatást kapnak a regionális munkáltatóktól, akik gyakornokokat, szakmai mentorokat és munkalehetőségeket kínálnak. Néhányan még pénzügyi támogatást is nyújtanak az egyetem számára, lehetővé téve számunkra, hogy három szintes, legmodernebb laboratóriumot biztosítsunk Önnek.

Milyen laboratóriumi létesítmények vannak?

A legkorszerűbb mérnöki és fizikai tudományi laboratóriumok a Hayes Hallban találhatók, és felajánlják az összes olyan felszerelést és technológiát, amire szüksége van ahhoz,

Szolgáltatásaink közé tartozik:

 • Thermo-Fluids Laboratórium, ahol a termodinamika, a folyadékáramlás és a hőátadás koncepcióit láthatja, vezérelheti és tesztelheti, majd alkalmazhatja ezt a tudást az energiával kapcsolatos rendszerek tervezésére és építésére.
 • Mechatronikai Laboratórium, amely együttes tanulási osztályként szolgál. A speciális technológiát igénylő fiatal és felső szintű mérnöki tanfolyamok szoftvereket tartalmaznak, beleértve a ProE-t, a Solidworks-ot, az ANSYS-et, a PSpice-ot, a MatLab-ot és a LabView-et.
 • Gépgyár fafeldolgozással, hegesztéssel, őrléssel (beleértve a CNC programozást is), 3D nyomtatással és ipari robotok programozásával. Ha befejezte a gyártási kurzust, használhatja a létesítmények, a kar / személyzet felügyelete mellett, akadémiai projektekhez.
 • Számítógép és Prototípusgyártó laboratórium új 3D-s nyomtatóval, amely extrudálja a műanyag filamentumot, így kiváló minőségű, vevőkészítménnyel rendelkező terméket hoz létre.
 • Mérnöki Számítástechnikai Laboratórium, amely 24/7-re nyitott a mérnöki hallgatók számára Korszerűsített számítógépeket és monitorokat használhat, és hozzáférhet a szükséges mérnöki feladatokhoz és projektekhez. A nyomtatás ingyenes a laborban.

Minden mérnöki karnak van irodája a Hayes Hallban, és van egy kis prototípus- és diákmunkahelyiség.

Milyen egyedi tanulási lehetőségeket kapok a SAU-nál?

 • Gyakorlatok: A kiterjedt mérnöki alumínium-hálózatok és az egész ország területén működő vállalatok hálózatán keresztül kaphat munkatapasztalatot a vezető gyártók, például a Deere
 • Tervezési tapasztalat: Jelentkezzen junior és felső szintű tervező tanfolyamokra, és valós projektet valósítson meg egy valódi ügyfél számára, majd bemutassa munkáját egy Engineering Showcase-ban. A diákok befejezték a helyi vállalatok projektjeit, sőt olyan módszereket is kidolgoztak, amelyek segítenek a fogyatékkal élők aktívabb életvitelében.
 • Engineering Club: A klub egész évben pizzát és tanulmányi esteket rendez, a tagok önként jelentkeznek olyan eseményeken, amelyek elősegítik a mérnököket és a közösségeket, szerveznek túrákat a helyi vállalatoknak, és részt vesznek a Quad Cities Engineering és Science Council eseményeken.
 • Női Mérnökök Társasága: Az SWE hivatalos fejezetünk a szakmai fejlődésre és a fiatalok tájékoztatására összpontosít. Tagjaink a középiskolákba járnak, és elmondják a tanulóknak, hogy milyen lehetőségek rejlenek a STEM területeken. Évente befogadjuk a Girl of Engineering Night programot, és 2017 tavaszán több mint 500 lányt gyűjtöttünk össze, akik 3-13 évesek voltak, akik gyakorlati tevékenységük során tanulták a mérnököket.
 • Mérnöki nagykövetek: Ön is képviselheti a SAU mechanikai és ipari mérnöki programjait. A nagykövetek tapasztalataikat ambrosiaként és a mérnöki program tagjaként osztják meg. Segítenek a mérnöki és fizikai tudományi osztályok toborzásával, megtartásával, elérhetőségével és iparágával.

Milyen potenciális karrierlehetőségek vannak?

Működhet a tervezés, a gyártás, a robotika, az elektromos rendszerek, a minőség, a folyamatfejlesztés, valamint a helyi, állami és szövetségi kormányok számára.

A Munkaügyi Statisztikai Hivatal 84,310 dollárra teszi ki az ipari mérnököknek fizetett fizetési díjat, és a mező növekszik (2016). Tény, hogy a SAU mérnöki diplomások 95% -a, akik foglalkoztatást folytatnak, a területen dolgoznak. Sok diákunkat keresnek a munkáltatók, mielőtt végzettek, és a hazai hallgatók 99% -ának van munkahelye a diploma megszerzése előtt.

Mi a program alumnija?

 • Samantha (Lee) A Barkley '09 Fulbright Scholar volt, és Trinidadban és Tobago-ban dolgozott egy HIV / AIDS klinikán, ahol kutatott az orvosi nyilvántartások folyamatairól és kifejlesztette az egészségügyi központok jobb ellátását. Jelenleg az ASEA Brown Boveri laboratóriumi mérnöke St. Louisban.
 • Santiago Gonzalez 14 a Frautschi fő design mérnöke, és saját virágzó üzletet vezet.
 • Jeff Menke '99 egy Pella Windows vezető mérnök és a közelmúltban tervezett egyéni ablakok az Ambrose Hall felújítására a SAU-nál.
 • Jeff Stebel '01 a Dream Chaser Space rendszerfejlesztője, amely támogatja a NASA-t és a Nemzetközi Űrállomást.

Sok diplomásunk fokozatot keres, és beiratkozott a Southern Illinois Egyetem Orvosi Iskola, Észak-Illinois Egyetem, Floridai Egyetem, Bradley Egyetem és az Oregon Állami Egyetem programjaira.

Utoljára frissítve júl. 2019

Az iskoláról

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outs ... Tovább

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outstanding residence halls. Kevesebb