Szociológia

International Accelerator

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Szociológia

International Accelerator

Bachelor of Arts in Sociology

Az emberek eredendően társadalmi-képesek fennmaradni anélkül kölcsönhatásban áll egymással. Minden nap kölcsönhatásba család, barátok, hatóság adatai, és idegenek. Szociológusok tanulmányozza a körülményeket körül ezt az emberi viselkedés és a társadalmi interakció, különös hangsúlyt fektetve csoportok, hálózatok, szociális intézmények, és a társadalmi változások.

A BA Szociológia ad a diákok egy megértsük ezeket a társadalmi környezetet és segíti őket képességeik fejlesztésében szóbeli és írásbeli kommunikáció, a kritikus gondolkodás és a kutatás. Mivel Auburn szociológia programot kar szakosodott területeken, mint a kriminológia, a szociológia és mentális egészség, a szociálpszichológia és a család tanulmányok, a diákok lehetőséget szakmai és gyakorlati kutatási tapasztalattal. A program tanfolyamok a tanulmány a szervezetek, a büntető és a deviáns viselkedés, szociálpszichológiai folyamatok, a családi élet, a jogi intézmények, orvosi rendszerek, kultúrák tanulmányok, az emberi népesség dinamika, és a nemzetközi fejlesztés.

A szociológia tananyag funkciók két koncentráció területeken: a szervezetek és az egyenlőtlenség és a bűnözés és a deviancia. Mindkét terület hangsúlyozzák az alapvető kutatási és elemzési készség, hogy felkészítse a tanulókat a legkülönbözőbb feladatok a bűnüldözés, az oktatás, a kormány, a szociális szolgáltatások, az üzleti és a kutatások irányításában. A tudás az emberi viselkedés és a társadalmi változások, a szociológia diplomások elgondolkodva részt és sikeresen hozzájárul a világ körülöttük.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt