Szociális munka Bachelor

Általános információk

2 locations available
További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Ha gyakorló vagy törekvő egészségügyi szolgáltató menedzser, aki hivatalos képesítést szerez, hogy kiegészítse korábbi képesítéseit vagy tapasztalatait, a Charles Sturt University egészségügyi szolgáltatási menedzsment Charles Sturt University az Ön számára. Online képzésben ez a fokozat fejlett ismereteket és megértést biztosít az ausztrál egészségügyi rendszerről.

A különféle foglalkozási csoportok hallgatóinak befogadására tervezték a kurzust, hogy megfeleljen a szakmai fejlesztési igényeinek, vagy összpontosítson egy személyes érdeklődésre számot tartó területre.

Ez a kurzus egy részleges tanulmányi program része. Az artikulált programok lehetővé teszik, hogy a tanulmányain építhessen, hogy elérje az Ön számára megfelelő képesítési szintet.

Painted red

A kurzus kiemeli

A Charles Sturt University végzett szociális munka Bachelor rendkívül megbecsült és gyakorlati tanfolyam, amely lehetővé teszi kritikus jelentőségű szakma belépését a különféle közösségek egyének, családok és egész szektor irányítása és támogatása terén.

 • Változtatni:
  Ennek a szociális munkának a végzettsége mind szakmájának, mind pedig a közösségnek a tagjai, amelyekben dolgozik, az emberekkel való kapcsolatteremtés az élet kihívásainak kezelése és a jólét fokozása érdekében, a társadalmi igazságosság és az emberi jogok iránti elkötelezettség mellett.
 • Kiemelkedő hírnév:
  Charles Sturt University a szociális munkával foglalkozó oktatás vezető szolgáltatója Ausztráliában. Míg a Charles Sturt University szociális munkát végzettek az egész világon dolgozhatnak, gyakran a vidéki és regionális közösségek központjában találják őket. Tudományos munkatársaink nagyra becsülik a szociális munka oktatását, széles körű iparági tapasztalataikra támaszkodva támogatják az Ön tanulását. Tanulmányaiba beletartoznak azok a tudományos kutatások, amelyek befolyásolják a kortárs politikát és a szociális munka gyakorlatát.
 • Gyakorlati tanulás:
  Fejlesszen ki erős gyakorlati készségeket és gyakorlati tanulást 1000 órás támogatott munkahelyi tanulás révén, amely egyedülálló lehetőségeket kínál a szociális munka viselkedésének megfigyelésére, megkérdőjelezésére és modellezésére. Ez a kurzus olyan tárgyköröket foglal magában, mint a gyermekvédelem, a kultúrák közötti és az őslakos tanulmányok, az etika, az emberi jogok, a törvény, a mentális egészség, a pszichológia, a szociálpolitika, a szociológia, valamint a szociális munka módszereinek és elméleteinek alapos tanulmányozása.
 • Nevezési és jóváírási Pathways :
  A releváns diplomával rendelkező hallgatók hitelt szerezhetnek az online és az egyetemi programokban. A szociális munka főiskolai diplomáját a campuson is be lehet fejezni a Dubbo és a Port Macquarie TAFE NSW-vel való integrált program részeként.

Szakmai felismerés

Ezt a tanfolyamot a Szociális Munkavállalók Ausztrál Szövetsége (AASW) hagyta jóvá. A diplomások teljes jogú tagságra jogosultak az AASW-ben. A diplomások szintén jogosultak a Nemzetközi Szociális Munkavállalók Szövetségének (IFSW) tagságára.

Felhívjuk figyelmét, hogy az AASW 7,0 IELTS-t igényel Ausztráliában szociális munkásként való alkalmazáshoz a tengerentúlról érkezők számára, és akkreditált fokozatot vállaló nemzetközi hallgatók számára ajánlott.

A kurzust utoljára 2015-ben akkreditálták, és 2020-ban újraakkreditálásra várnak.

Karrierlehetőségek

Szociális Munka Bachelor felkészíti Önt, hogy különféle egyénekkel, csoportokkal és közösségekkel dolgozzon, különféle körülmények között, hogy változást gyakoroljon életminőségükben.

 • Akadályozza meg az akadályokat, alakítsa ki a politikát és végezzen kutatást: Javítsa az egyének és csoportok megélhetését, ideértve a gyermekeket, az idősebb embereket, az őslakosokat, a bevándorlókat vagy a menekülteket, illetve azokat, akiket családon belüli erőszak, kábítószer-visszaélés vagy mentális betegségek sújtanak. Ezt megteheti a közvetlen gyakorlat, a politika kialakítása, a társadalmi fellépés és a programtervezés révén.
 • Változtasson a köz- vagy a magánszektorban: Érdeklődjön a közösségnél jogi segítségnyújtási programok, egészségügyi és közösségi szolgáltatások, lakhatás és korrekciók révén, vagy biztosítson egyéni és csoportos tanácsadást, esettanulmányokat és fogyatékosságot elősegítő tevékenységeket.
 • Hozza létre saját gyakorlatát: Egyre több a szociális munkát végző diplomások klinikai szolgáltatásokat, oktatást és konzultációt kínál szolgáltatási díj alapján.

Hitel és Pathways

Megértjük, hogy ha lehetőséget kap arra, hogy tanulmányozzon valamit, amiben szenvedélyes, akkor valóban ragyoghat. Kínálunk számos Pathway lehetőséget, ideértve a korai belépést - iskolai ajánlórendszert, a hely (regionális) kiigazítást és az őslakos hozzáférési programot (IAP), amelyek segítenek az álmai karrierjének elérésében.

A korábbi tanulás (RPL) elismerését és a jelenlegi kompetenciák jóváírását a jogosult pályázók kapják meg.

Szociális munka Bachelor: A tantárgyak értéke 8 pont, hacsak másképp nincs megadva.

Integrált Pathway

A társult intézménybe egyidejűleg beiratkozott hallgatók egy olyan tanfolyamra, amely a közösségi szolgáltatások diplomájának kitöltését eredményezi, 64 pontot kapnak Forward Credit (FCR) formátumban.

A kapott 64 pont a következőképpen épül fel:

 • HCS103 gyakorlati területek
 • HCS111 Bevezetés az emberi szolgáltatásokba
 • PSY111 A pszichológia alapjai az egészségügy és az emberi szolgáltatások számára
 • SOC102 Társadalmi egyenlőtlenség
 • WEL118 Humán Szolgáltató Szervezetek
 • XYZ03C Három (3) meg nem határozott választható alany (24 pont)

A csatlakozó intézménybe való beiratkozást bizonyítani kell a felvételi kérelem benyújtásakor. A határidős hitel átalakul átutalási hitelre (TCR), ha bizonyítékot szolgáltat az oklevél teljesítéséről.

Csuklós Pathway

A 64 pont értékű jóváírást a belépéskor nyújtják azon pályázók számára, akik sikeresen teljesítették a közösségi szolgáltatások oklevelet (vagy más, a kurzus igazgatója által megfelelőnek ítélt emberi szolgáltatások oklevelet).

A kapott 64 pont a következőképpen épül fel:

 • HCS103 gyakorlati területek
 • HCS111 Bevezetés az emberi szolgáltatásokba
 • PSY111 A pszichológia alapjai az egészségügy és az emberi szolgáltatások számára
 • SOC102 Társadalmi egyenlőtlenség
 • WEL118 Humán Szolgáltató Szervezetek
 • XYZ03C Három (3) meg nem határozott választható alany (24 pont)

"Valamennyi tantárgyunkban óriási választék volt, plusz a választani kívánt kérdések. Egyértelműen elmondhatom, hogy készen állok a munkaerőre. A CSU megadta az alapokat, de egész életemben megtanulom."
Kathleen Gaisford - szociális munka Bachelor

témák

Minden regisztrált nyolcpontos tárgy esetében hetente 10–12 órát kell elvégeznie a feladatok elvégzésében és a hozzárendelt olvasmányokban, oktató segítségben, egyéni vagy csoportos kutatásban / tanulmányban, fórum-tevékenységekben, munkahelyi tanulásban és előadásokon való részvételben, otthoni iskolák vagy vizsgák.

Ha ülésenként négy tárgyat tanul, ez egyenértékű a teljes munkaidős foglalkoztatással. Az egyes tantárgyak terhelése a jóváhagyott kurzustervezés eredményeként változhat.

Graduation követelmények

A Charles Sturt University hallgatóként az egész tanfolyamod során felelõsséggel tartozik, hogy a fegyelemnek megfelelõen fejlessze tovább az angol nyelv, az írástudás és a számolás képességeit. Ez a folyamatos fejlesztés lehetővé teszi, hogy hatékonyan részt vegyen a kurzuson, és a hallgatók felkészüljenek a munkaerőpiacra való belépésre.

A végzős hallgatóknak kielégítően teljesíteniük kell 256 pontot.

Nemzetközi diákok

Szerezzen nemzetközileg elismert képesítést a Charles Sturt University az egyik élénk regionális campusunkban, vagy tanuljon online otthonának kényelme alapján - bárhol a világon!

Felhívjuk figyelmét: ha úgy dönt, hogy online tanulmányokat folytat a Charles Sturt University , akkor a kurzusos tanulmányi mód nem felel meg az ausztrál hallgatói vízumok megadásához szükséges követelményeknek.

Belépési követelmények

 • 65 ATAR (beleértve a beállítási tényezőket)

VAGY

 • Két egyetemi szintű tantárgy (AQF szintű társult fokozat vagy magasabb) sikeres befejezése, amely igazolja a sikeres kilátásokat az e tanulmányokban elért Grade Point Average (GPA) révén

VAGY

 • Középiskola utáni végzettséggel elkészült AQF III. Bizonyítvány vagy magasabb szintű képesítés.

VAGY

 • Az AQF diploma képesítésének 50% -os kitöltése

VAGY

 • Az ausztrál egyetemen vagy akkreditált szolgáltatónál megvalósuló felsőfokú előkészítő tanfolyam sikeres befejezése, amely bizonyítja az ezen tanulmányok során elért ésszerű kilátásokat a fokozat átlagán (GPA) keresztül

VAGY

 • A Charles Sturt University bennszülött hozzáférési programjának sikeres befejezése

VAGY

 • Sikeres jelentkezés az iskolák ajánlási rendszerén keresztül

Angol nyelvi követelmények

A legtöbb Charles Sturt University kurzusra való belépéshez általában eleget tehet az angol nyelv ismeretének (ELP) követelményeinek az alábbiak valamelyikével:

 • Bizonyíték arra, hogy elegendő angol nyelvű tanulmányt végzett.
 • Akadémiai IELTS megszerzése az elmúlt 2 évben, minimum 6 ponttal és egyéni pontszámmal 5,5 alatt.
 • Charles Sturt által az akadémiai IELTS-vel egyenértékűnek ítélt képesítés megszerzése (és annak minimális pontszáma).

Kérjük, vegye figyelembe: Noha a Charles Sturt University általános angol nyelvtudási követelményei teljesítik a felvételi kritériumokat, az AASW előírhatja az egyetemi IELTS-t, amelynek minimális teljes pontszáma 7 és az egyes készségterületek 7-nél nem alacsonyabb pontszáma. angol nyelvű politikájával összhangban foglalkoztatási célokat szolgál.

Támogatás

Befejezi a középiskolát ebben az évben? Néhány évvel később megtudhatja, mit szeretne valójában tenni az életben? Tanulmányokra van szüksége a világ bármely pontjáról?

Amikor a Charles Sturt University tanul, teljes egészében veled leszünk, segítve a tanulmányi és akadémiai képességeid fejlesztésében személyesen, online vagy telefonon keresztül. Bármi legyen is a helyzettel, a Student Central a Charles Sturt University hallgatójának első hívása. Barátságos támogató csoportunk válaszolhat minden kérdésére, függetlenül attól, hogy egyetemen vagy online tanul.

Főbb pontok

 • Charles Sturt University Ausztrália vezető regionális egyeteme. A Charles Sturt campusok kicsi, barátságos közösségek, élénk regionális ausztrál helyeken.
 • Charles Sturt University az első a diplomás munkavállalók számára. Több Charles Sturt diplomás gyorsabban kap munkát, mint bármely más ausztrál egyetem diploma. (Jó egyetemek útmutatója 2020/21).
 • Charles Sturt tanítási és tanulási megközelítése, gyakorlati tapasztalatokkal kombinálva biztosítja a diplomások számára a legjobb lehetőségeket, hogy elindítsák a karriert a választott szakmában.
Utoljára frissítve szept. 2020

Az iskoláról

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are ... Tovább

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are skilled, confident and ready to get to work. Kevesebb
Albury , Bathurst , narancssárga , Port Macquarie , Wagga Wagga , Canberra + 5 Több Kevesebb