Szakmai alapképzés az információtechnológiában a fenntartható fejlődésért

Általános információk

Program leírás

A fenntartható fejlődéshez szükséges információs technológiák az információs technológiák tudományágának területe. A fenntartható fejlődés megoldásai fontos elemei a társadalom jövőbeni fejlődésének, amely együtt jár az erőforrások intelligens kezelésével és a környezet megóvásával. Ez a tanulmányi program az információs technológiák ismereteit nyújtja, különös tekintettel a létrehozott szoftver- és hardvermegoldások fenntarthatóságára.

Ebben a programban a hallgatók megtanulják az interdiszciplináris szoftvermegoldások tervezését, figyelembe véve a minőség szempontjait a tervezési folyamat során.

A tanfolyamokat kifejezetten a szoftverfejlesztésre és a minőségbiztosításra összpontosító laboratóriumokban végzik, valamint a hallgatók egyéves gyakorlatot töltnek a világszerte ismert informatikai nagyvállalatokban, mint például az Accenture, a Tele2, az Exigen Services, lehetőségekkel csatlakozva és létrehozva az informatikai alapokat. vagy csatlakozzon a feltörekvő vállalatokhoz.

Felvételi követelmények

A középfokú végzettséggel rendelkező pályázók elfogadják a programba való felvételt. A jelentkezőknek legalább "kielégítő" matematikai fokozattal kell rendelkezniük, képesnek kell lenniük a jó angol nyelvtudás bemutatására (minimum - CEFR B2 szint, IELTS pontszám 5,5, TOEFL pontszám 520, TOEFL-iBT pontszám 68) és online felvételi tesztnek kell megfelelnie. a számítástudományban.

Karrierlehetőségek és további tanulmányok

A program leggyakrabban végzettek szoftverfejlesztőként, rendszerelemzőként, IKT-projektmenedzserként és tesztelőként dolgoznak nemzetközi és hazai IKT-vállalatokban és állami hatóságokban. A diplomások IoT hardver programozókként, e-kereskedelmi megoldások fejlesztőiként, számítógépes grafikusokként stb. Is dolgozhatnak.

A Bachelor fokozat diplomát ad arra, hogy a diplomások folytathassák a mesterképzési programban folytatott tanulmányaikat Lettországban vagy világszerte a program követelményeinek megfelelően.

Miért a Latvia University of Life Sciences and Technologies ?

Minőségbiztosítás - A QS EECA rangsor szerint az LLU Európa és Közép-Ázsia legjobb egyeteme és balti államok legjobb élettudományi egyeteme. Az LLU mellett van „Befektetés a kiválóságba” szabvány!

Világszerte elismert diplomák - az Európai Bizottság által elismert diplomalevél. A diplomások folytathatják tanulmányaikat vagy dolgozhatnak az egész világon.

Speciális létesítmények - Modern laboratóriumi felszerelés, kényelmes hálótermek, tanulmányok egy kiemelkedő építészeti emlékben - a Jelgava palotaban.

Kedvező földrajzi helyzet - A nagyobb európai városok busszal, repülővel vagy komppal kényelmesen elérhetők.

Ésszerű költségek - Légy okos, és kevesebbet költhet az LLU !

Biztonságos és zöld környezet - Nagyszerű lehetőség a lett kultúra megtapasztalására. A különféle nemzeti és nemzetközi rendezvények sokfélesége ellenére Jelgava mindenki számára nagyon biztonságos város.

Hozzáadott értéket képviselő tanulmányok - Gyakorlat és kutatáson alapuló oktatás, szorosan kapcsolódva a munkaerőpiachoz és az üzleti élethez. A hallgatók multidiszciplináris ismereteket szereznek és nemzetközi expozíciót szereznek különböző mobilitási programok segítségével.

Hallgatói élet - Kiegyensúlyozott tanulmányok és kulturális élet, sokféle sporttevékenység ingyenes. Szerezzen nemzetközi tapasztalatokat a nemzetközi csere lehetőségek felhasználásával!

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

We are one of the largest HEI in Latvia that aims to promote intellectual potential, encourage young people to acquire higher academic and professional education, develop research and contribute to th ... Tovább

We are one of the largest HEI in Latvia that aims to promote intellectual potential, encourage young people to acquire higher academic and professional education, develop research and contribute to the cultural development. LLU is multi-profiled and provides studies and research in Bio-sciences, Engineering-sciences and Social-sciences. Kevesebb