Read the Official Description

színház

Ható. Díszlettervezés. Theater technológia. A diákok a Tanszék Színház belerázódik a színpadon vagy a kulisszák mögött. Tanított a kar és a személyzet nagy tapasztalattal, programjainkról elmélyülni a különböző szerepeket a színházi élet. Akár inkább a reflektorfénybe, vagy a viszonylagos anonimitás a backstage, akkor nem csak tanulmányozza a különböző művészeti ágak, a hagyományostól az avant-garde, de akkor szert gyakorlati készségek részt vevő több mint 20 produkció egész tanévben tartott a state-of-the-art Előadóművészeti Központ. És a munkaidőn kívüli, részt előadások mindössze 23 mérföldre van a Manhattan, a kulturális fővárosa a világ.

Függetlenül attól, hogy a szerepe a lejátszani kívánt, a BFA programok színészet és Design / Technology segítségével, hogy vizsgálja meg a tehetség, bővíteni a látókörét, és felkészülni egy izgalmas karrier a színház, film vagy televízió.

A Department of Theatre a következő programokat:

BFA Színművészeti cselekedni BFA Theatre Arts: Design / Technology Kiskorúak megbízott vagy Design / Technology

BFA Színművészeti: Design / Technology

Készíts egy drámai hatással a színfalak mögött egy színházi tervezés mértékben.

Mint az egyik legnagyobb színházi tervező / technológia, akkor a vonat a sok szempontból a tervezési és műszaki feladatait az előadóművészet, beleértve díszlet- és jelmeztervező, kellékek, kidolgozása, világítás tervezés, és húzza össze az egészet, mint a termelő.

Majd elemezni és összehasonlítani a történelmi, kritikai és esztétikai környezetet, amelyben a drámai hagyomány alakult ki. Ebben a harmadik évben, kar felülvizsgálja a tárca, és tanácsot ad, amelyre területalapú színháztechnika, díszlettervező, jelmeztervező, világítás tervezés, vagy színpadi menedzsment érdemes szakosodni.

Program taught in:
Angol

See 95 more programs offered by International Accelerator »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019