Szépművészet

Általános információk

Program leírás

Tanuljon Bachelor's a szépművészet Hollandiában

Ön éppen egy kereszteződésen van. Előtt nagy számban több út vezet több célállomásra. Melyik irányba veszel? A Képzőművészeti Főiskola megtanítja, hogy professzionális képzőművész legyen. Egy művészt a kíváncsiság és a vágy, hogy olyan dolgokat hozzon létre, amelyeket még nem láttak. Érdekes, lelkes és kíváncsi, és törekszik arra, hogy autonóm helyzetben legyen a képzőművészet világában. Felismered magad ebben a profilban, és szenvedélyes a művészetben? Szeretne dolgozni a kezekkel és a fejével, és legboldogabb a dolgok készítése? A Minerva Művészeti Akadémia Képzőművészeti Bachelorja közvetlenül a sikátorban lehet.

A jövő önálló képzőművészként

Ahhoz, hogy önálló képzőművész legyen, nyílt lélekre van szüksége. Kérdéseket teszel, és nem veszi el a világot névértékkel. Szeretne megtanulni új és izgalmas módon kifejteni ötleteit. Mint művész szeretné megmutatni a világnak az ötleteiteket. A program során önállóan vagy másokkal dolgozik közös műhelyekben. Ön létrehozza a saját útját, amely az utat a művészet világában végzi.

Ismerkedjen meg a járművel

Ebben a főiskolai programban megtanulod kifejezni ötleteidet, érzelmeidet és a képek lenyűgözését, különböző anyagokat, technikákat és médiát használva. Minden alkalommal, amikor megkérdezed magad: mit akarok mondani? Mit érzek a közönség? A kívánt médiumokat használhatja: festmények, filmek vagy fényképek, térbeli teljesítmény vagy számítógépes szimuláció. Meg fogjuk tanítani azokat a képességeket, amelyekre szükséged van, hogy kifejezzétek magatokat bármilyen módon

Program szerkezete

A Képzőművészeti Főiskola négy évig tart. Minden évben 16 hetes két félévből áll, melyet egy csoportos munka áttekintésével és egy projekthét- vagy kirándulási hétvel zártak le. A tantervünk középpontjában a saját munkája áll a stúdióban. A művészetek, a fogalmak, a médiumok, az anyagok és a technikák széles választékával találkozhat. Meg fogod tanulni, hogy tükrözzük saját munkánkat és másokét. Az első két évben elvégzi a tudást és a készségeket. Ön is önállóan dolgozik, hogy teljesen kifejlessze és feltárja saját művészi folyamatát. A harmadik évben a stúdióban a személyes fejlődésre koncentrál, mint művész. Az utolsó év mindössze arról szól, hogy ki vagy művész, és a munkája egyediségét és minőségét. Végleges tézist és művészi nyilatkozatot fogsz írni, és részt veszel közös kiállításoddal a többi diákoddal.

Készítése és gondolkodás

Egy művész számára a gondolkodás és a gondolkodás szorosan kapcsolódik egymáshoz. Ez tükröződik a tantervben. Különféle oktatók fognak tanítani, akiknek mindegyike rendelkezik saját szakirányú szakmai háttérrel. A stúdióban és műhelyekben végzett munka központi szerepet játszik a programban. Egy további rész összekapcsolja az elméletet és a gyakorlatot, és felkészít a szakmai gyakorlatra.

Program áttekintése

Stúdió: a stúdióban, műhelyben vagy bármilyen virtuális környezetben dolgozik

Stúdió támogatás: ismeretek és készségek minden vizuális tartományban

Studio Classroom: az elméleti és gyakorlati alapú művészettudomány közötti kapcsolat

Stúdió választók: interdiszciplináris és elméleti választani

Elmélet: a vizuális művészet kontextusának ismerete. Művészettörténet, vizuális elemzés, filozófia és művészetelmélet

Szakmai gyakorlatok: előkészítés a szakmai gyakorlatra

Személyes fejlődés művészként

A személyes fejlődés művészként központi. Ez azt jelenti, hogy követni fogja saját programját, szabadon folytathatja olyan tantárgyakat és tevékenységeket, amelyek elősegítik a személyes fejlődést. A fejlesztés része a Tanulmányi portfolió. Továbbra is testreszabhatja tanulmányi programját egynél több médiummal való munkában és különböző szakmai területek és művészek pozícióinak megismerésével. A harmadik évben külföldön tanulhat egy félévre, vagy kérheti kiskorút. Ön részt vehet a Projectbureau / AMP projektek és megbízások (kitüntetések), vagy kutatási feladatokat végez az Art & Society Research Center számára. Számtalan további tevékenységet kínálunk, mint például egy nemzetközi kirándulás a tanulmányok kezdetén, vendégelőadások, projekt hetek, kirándulások, kiállítások, ünnepségek és külső projektek, valamint számos érdekes, multidiszciplináris OffCourses. Megmutathatja a munkáját a nyilvánosság számára online az academieminerva.nl kirakata segítségével.

www.hanzegroningen.eu/artacademy

Utoljára frissítve nov. 2017

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on t ... Tovább

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on top of that, you will be living in the best student city of the Netherlands. Kevesebb
Groningen , Groningen , Leeds , Vilnius , Assen + 4 Több Kevesebb