Számviteli Kar

Általános információk

Program leírás

A kurzus

A tanfolyam számvitel Ibmec emellett egy sor tudományág és tevékenységek, hogy készítsen szakemberek, hogy egyfajta pénzügyi vezetői szerepek a szervezeteken belül. Egy könyvelő, aki világosan megérti a piacon, és képes arra, hogy a javasolt intézkedéseket, hogy javítsa a vállalat eredményeit és jelezze, a további üzleti lehetőségeket.

A képzés teljesen kifejlődött épül az új számviteli szabvány előnyben építése szilárd ismeretek nemzetközi szabványok (IFRS), a pénzügyi irányítás és menedzsment kontroll. Tudományágak gazdasági, pénzügyi és menedzsment szilárd elméleti alapot, amely integrálja a gyakorlatban szoftver, és lehetővé teszi a hallgató, hogy vezetés területén a vállalati pénzügyek, adótervezés, az üzleti menedzsment és információs rendszer. A felkészítés az is bizonyítja, az eredmények 100% -a hallgatók, akik végre a Elegendőség vizsga Szövetségi Számviteli Tanács kapok jóváhagyást.

Ibmec hisz kiválóság elkötelezett gyakorlati sor további tevékenységek további fejlesztése marketing ismeretek és együttműködés szellemében és az integráció. Vállalkozási és a nemzetközivé Központ - CIS, a diákok dolgozni junior cégek első felében, és élvezze a nemzetközi lefedettsége kötött megállapodások révén több mint 54 intézményekben világszerte.

munkaerőpiac

Pénzügyi elemző értékeli a teljesítményt, és a társaság potenciális bankokkal, brókerek és pénzintézetek általában.

ADVISER működik egy üzleti kombináció folyamatok és a vállalati pénzügyi menedzsment.

Adótanácsadó megoldást nyújt adótervezés és kezelése, az állami és magánvállalatok.

AKÖNYVVIZSGÁLÓ BELSŐ kíséri és értékeli a vállalat belső ellenőrzése, amely biztosítja a jó vállalati kockázatkezelés.

KÜLSŐ ELLENŐR értékeli, hogy a pénzügyi kimutatások megfelelően a számviteli szabályok és szabványok által előírt piaci szabályozó szerv.

CONTROLLER, számvitelért felelős tisztviselő és a rendező PÉNZÜGYI A három pozíció által vállalt pénzügyi vezérigazgató (CFO), aki a pénzügyi igazgatója a társaság. Külön-külön, minden pozíció felel meg a felső vezetők.

Utoljára frissítve okt. 2016

Az iskoláról

With over 45 years of experience, Ibmec is one of Brazil’s top business schools. Our undergraduate courses have earned the highest marks by the Brazilian Ministry of Education. Our mission is to devel ... Tovább

With over 45 years of experience, Ibmec is one of Brazil’s top business schools. Our undergraduate courses have earned the highest marks by the Brazilian Ministry of Education. Our mission is to develop students as protagonists in a world without frontiers. Kevesebb
Rio de Janeiro , Rio de Janeiro + 1 Több Kevesebb