Számítástudományi Bachelor

Általános információk

Program leírás

Úgy gondolja, hogy a számítógépes programok javítják az életet, a szervezetek működését és az erőforrások kezelését. És szeretnél egy kézzel a technológiai fejlődésben. Akár mobilalkalmazásokat, akár vállalati szoftvereket tervez, a SAU felkészítheti Önt egy sikeres informatikai karrierre.

Munkatársaink az Apple Inc.-nál, a Carleton Life Supportnél, a Googlenál, a HNI Corporationnél és a Southern Imperial Inc.-nél dolgoznak, és még sokan mások.

RÁNÉZÉSRE

A SAU a College Consensus (2018) ötödik helyen végzett az Iowa legjobb főiskoláinak és egyetemeinek felmérésében, a 13. helyen pedig a legjobb regionális egyetemek-középnyugati kategóriában, a közzétett rangok és a hallgatói vélemények átlaga alapján. Az amerikai hírek rangsoroltak 38. helyen (nyakkendő)

Ambrose előnyei

  • Átfogó oktatás
  • Gyakorlati tapasztalat
  • 4 1 MSITM program

Karunk naprakész a számítástechnika területén alkalmazott technológiákról és újításokról. Működnek egymással, amikor megtanulják lefordítani az elméletet, építeni a technikai jártasságot, és alkalmazni a készségeket a valós világban.

A St Ambrose Egyetem elismert Főiskola a sikeres eredményekhez, nagyszerű tanításhoz, élénk közösség létrehozásához és az elsajátított diákok oktatásához.

St. Ambrose Fall Drone túra a Vimeo-i Szent Ambrose Egyetemen.


Mit fogok tanulni?

Tanulmányai elsősorban az alkalmazásfejlesztésre, a számítógépes architektúrára, a szoftverfejlesztésre és az operációs rendszerekre koncentrálnak. A tanfolyamok közé tartoznak a programozás, az adatszerkezetek, a jogi és etikai kérdések, a hálózati és adatkommunikáció, a rendszerelemzés és tervezés, a webes programozás és az adatbáziskezelő rendszerek. Az egyik legnépszerűbb tanfolyamunk az iPhone alkalmazás fejlesztésén.

Szakmai programunk minőségi, gyakorlati tapasztalatot nyújt. A SAU hallgatók számos hálózati és technológiai szakemberrel együttműködtek számos regionális és nemzeti vállalatnál, köztük a Nemzetbiztonsági Hivatalnál, a Deere

Ha fokozatosan szeretnél folytatni, akkor rendkívül felkészültek a posztgraduális iskolákra, és sokan úgy döntenek, hogy folytatják tanulmányaikat a SAU-n. Az információtechnológiai menedzsment mestere az informatikai szakembereket arra készíti fel, hogy hatékonyan elemezzék, létrehozzák és kezeljék az Ön szervezetének igényeit kielégítő információs rendszereket. És a 4 1-es programunkkal öt év alatt mindkét fokozatot keresheted. Ez időt takarít meg és tandíjat.

Minden programunkat megerősíti CIS Alumni Tanácsadó Tanácsunk. Ezek a 15 öregdiák jól megalapozott, sikeres informatikai szakemberek és iparági vezetők az Egyesült Államokból, és befektetnek az egyetemre, és gondoskodnak diákjainkról. Hozzájárulnak és visszacsatolják a tantervünket, és tanácsot adnak nekünk az iparági trendekről, amelyek segítenek abban, hogy az oktatásod releváns és erős legyen, és a jövőben és a jövőben is elnyerheti a készségeket.


Milyen lehetséges munkahelyi eredmények?

A számítástechnikai diplomások rendszerint a szoftver- és technológiai iparágakban dolgoznak, kitöltve a hálózat vagy a rendszergazdák, hálózati mérnökök vagy technikusok szerepét.

Számos területen dolgozhat, beleértve az üzleti életet, a kormányzatot, az oktatást, a tudományt és az energiát.


Mi a program alumnija?

  • Rachel Vanderheiden '98, '00, '03 MBA, a Deere egyik informatikai vezetője
  • Mitch Myers '86, a Texas Plano-i BMC Software ügyfelek sikerének alelnöke meggyőződése, hogy a SAU számítástechnikai és üzleti osztályai "megtanulják megtanulni a tanulást, kevésbé olyan speciális készségekről, mint a programozás és többet a tanulásról hogyan gondolkodjunk az üzleti életben és a stratégiákban. "
  • Randy Vogel '87, a Cloud Adoption Leader az IBM-nek, ismeri a SAU-ban szerzett bölcsészettudományi hátteret. "Az első munkám programozó volt, így a különböző programozási osztályok rendkívül értékesek voltak - nemcsak a programozáshoz, hanem a problémamegoldó készségekhez is. Következő szerepek kezdtek vezető szerepet vállalni, így a bölcsészettudományi kitettség és a kis osztályú a sok interakcióval rendelkező méretek kulcsfontosságúak voltak ahhoz, hogy áttérjek a munkatársról a vezetőre. "
Utoljára frissítve júl. 2019

Az iskoláról

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outs ... Tovább

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outstanding residence halls. Kevesebb