Számítástechnikai rendszerek

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A számítógépek nagyobb hatást gyakoroltak társadalmunkra, mint a múlt század bármely más találmánya. Az okostelefonokon túlmenően a számítógépes rendszerek továbbra is egyre több felhasználást találnak az otthonokban, a vállalkozásokban és az iparágban az internethez kapcsolódó intelligens eszközök fejlesztése révén. Legyen az a személy, aki megbirkózik és megoldja a 21. századi problémákat azáltal, hogy összekapcsolja ezeket az eszközöket és fejleszti a vezérlő szoftvert. A Kansas State Polytechnic számítógépes rendszereinek technológiája és webfejlesztési technológiai programjai megtanulják Önt hogyan.110088_Undergrad_Computers3.jpg

Professzionális lehetőségek

A számítógépes rendszerek technológusai minden méretben és ipari osztályozásban megtalálhatók. A szoftverfejlesztőket minden méretű vállalat alkalmazza az új rendszerek gyártásának, tervezésének, kutatásának és fejlesztésének támogatására. A Kansas State Polytechnic végezte ezt a nagyvállalatoknál, mint például a Cerner Corporation és a Garmin International Inc., valamint számos kisebb cég.

A Munkaügyi Statisztikai Hivatal (www.bls.gov) felsorolja a legfontosabb 20 foglalkozású szoftver és alkalmazások fejlesztőit az új munkahelyek jövőbeli növekedése érdekében. A webes fejlesztő felelős a cég webes jelenlétének létrehozásáért, telepítéséért és kezeléséért. Egyes diplomások a cég közvetlen alkalmazásában állnak, mások a weboldalak létrehozására szakosodott webfejlesztő cégekkel foglalkoznak. A Munkaügyi Statisztikai Hivatal webes fejlesztési munkákat prognosztizál, hogy 2024-re 27% -kal növekedjen az e-kereskedelem és a mobileszközök népszerűsége.

A hálózat és a rendszergazdák felelősek a szervezet LAN-jának telepítéséért és karbantartásáért, valamint a hálózatra és mobileszközökre terjesztett szoftveralkalmazásokért. Sok a kisvállalkozások és gyártók számára, mint a cég egyetlen számítógépes erőforrása. Mindezek a foglalkozások olyan vezetői pozíciókhoz vezethetnek, amelyek a Munkaügyi Statisztikai Hivatal adatai szerint a legmagasabb median éves fizetéssel járó első 20 foglalkozásban vannak.

akadémikusok

  • Számítógépes rendszerek technológiája

A számítástechnikai technológiákban alkalmazott alapképzés a számítástechnikai alapelvek alapját képezi, és mégis lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy ezeket a fogalmakat egy sor jelenlegi és feltörekvő technológiára alkalmazzák. A diplomások képesek lesznek olyan kereskedelmi minőségű szoftverrendszert tervezni, fejleszteni és kezelni, amely tartalmazza az adatbázis interakciót, a számítógépes biztonságot és a többfelhasználós felületet.

Minden főiskolai diplomásnak vagy sikeresen befejeznie kell a társtudományi fokozatot a webfejlesztési technológiában, vagy egyenértékű tanfolyamokat kell átvinnie egy másik főiskoláról vagy egyetemről. Fiatal és idősebb évek során a diákok kiterjesztik tapasztalataikat az interneten kívüli technológiákra, például mobileszközökre, robotokra, hálózati programozásra, Windows asztali programozásra és webes elemzésre.

  • Webfejlesztési technológia

A webfejlesztés technológiai program opciója társult fokozatra vezet. A diplomások képesek lesznek létrehozni egy webszervert, hozzon létre egy olyan weboldalt a szerveren, amely támogatja a modern e-kereskedelmet és mind a fejlesztőként, mind a rendszergazdáként működik. A tanfolyamok középpontjában a webfejlesztés, a számítógépes programozás, az adatbázisrendszerek és a hálózati adminisztráció központi területei tartoznak. A hallgatók megtanulják a projektmenedzsment technikákat, mivel modern programozási nyelveket és más szoftvereszközöket használnak web alapú alkalmazások fejlesztésére.

A hallgatók ebben a programban továbbra is a bachelor fokozat opciót a számítógépes rendszerek technológia.110089_Undergrad_Computers1.jpg

Készítmény

A számítógépes rendszerek technológiai programja olyan diákoknak készült, akik a számítógépes hardverek és szoftverek gyakorlati alkalmazása iránt érdeklődnek. A probléma logikai, lépésről-lépésre történő átgondolásának képessége nagyon fontos ezen a területen, ugyanúgy, mint a gyakorlati laboratóriumi tevékenységek iránti érdeklődés. A középiskolai tanulmányoknak a matematikára, a számítógépes alkalmazásokra, a fizikai tudományokra és a kapcsolódó laboratóriumi tevékenységre, valamint írásos és szóbeli kommunikációra kell összpontosítaniuk.

Felszerelés

A számítógépes rendszerek technológiai programjában használt laboratóriumi eszközök gyakorlati oktatási környezetet biztosítanak a legmodernebb berendezésekkel és szoftverekkel. A létesítmények közé tartoznak a jól felszerelt számítógépes laboratóriumok, amelyek szoftvereket, adatbázisokat, weboldalakat és más alkalmazásokat fejlesztenek. A számítógépes hálózati laboratórium reális, gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a hálózati hardverek és szoftverek telepítésében, konfigurálásában és programozásában.

A számítógépes rendszerek technológiája elsősorban a programozás, a hálózatépítés, a számítógépes hardver és a kereskedelmi szoftverek területeire összpontosít. A Kansas State Polytechnic tananyaga a diákok programtervezését és problémamegoldó képességét fejleszti több számítógépes programozási nyelven. A két féléves karkötő projekt lehetővé teszi a diákok számára, hogy tökéletesítsék ezeket a készségeket és megvalósítsák őket egy reális számítógépes rendszerben.

A kollégák a kutatásban folytatott kutatások és az eredményeket az osztályteremben bevonva kapcsolják össze a technológia jelenlegi trendjeivel. Ipari tapasztalataik és szakmai hálózatuk biztosítják, hogy a diákok teljes mértékben készek legyenek áttérni a munkaerőpiacra.

Számítógépes rendszertechnológia végzettek alkalmazhatják oktatási szakértelmüket karrierjükben, mint programozók, rendszergazdák, adatkezelők, webfejlesztők és informatikai támogatás.

Akadémiai tananyag

A számítógépes rendszerek technológiai tanterve a számítástechnika alapjaira épül, és ezeket a koncepciókat alkalmazza a mai üzleti környezetben. Minden hallgató bevezető osztályokat tart az operációs rendszerekben, a számítógépes hardverekben, a programozásban és a hálózatépítésben. A tananyag tartalmaz egy választható blokkot, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy kiválasszanak egy hangsúlyt a programozási vagy hálózati adminisztrációban.

Számítástechnikai rendszerek (pdf)

Karrierlehetőségek

A számítástechnikai rendszerekben vagy a webfejlesztés technológiájában fontos szerepet játszik a diákok iránt érdeklődő diákok megismerése, hogy a számítógépek hogyan oldják meg a problémákat és feldolgozzák az információkat, nem pedig a számítógépes technológiát. A tanfolyam megértést nyújt a számítógépes programozási alkalmazások, az adatbázis adminisztráció, a számítógépes hálózat és az operációs rendszerek, valamint a tudomány, a matematika, a kommunikáció és az üzleti kurzusok.

Kapcsolódó karrier címek

Szamítógép programozó
Számítógépes rendszertechnikus
Helyi hálózatkezelő
Technikai támogató személy
webfejlesztő110085_Facilities_PolytechnicFrontGate_EDITED.jpg

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family!

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family! Kevesebb