Pszichológiai tudományok Bachelor

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam összefoglaló

A pszichológia az emberi elme és annak funkcióinak tudományos vizsgálata, és hogyan befolyásolja a viselkedést. A pszichológiai kutatás azon mechanizmusok azonosítására törekszik, amelyek különböző kontextusokban magyarázzák a viselkedést. A pszichológusok kutatási eredményeket használnak, hogy segítsen megérteni, hogy kik vagyunk, és hogyan gondolkodunk, érezzük, cselekszünk és változunk. Az emberi viselkedés ezen aspektusainak megértésével a pszichológusok képesek előmozdítani a jólétet és megérteni az embereket érintő pszichológiai problémákat. A pszichológusok ügyfelei közé tartoznak a gyermekek, felnőttek, párok, családok és szervezetek.

Ez a fokozat

A Pszichológiai Tudomány Bachelorja egy hároméves alapképzés. Kiválaszthatja, hogy elmélyítse-e a pszichológia tanulmányait azzal a céllal, hogy regisztrált pszichológusgá váljon, vagy kiegészítő tanulmányokat készíthet az UOW különböző tudományterületeiből, hogy más pályafutási Pathways fejlesszen ki, ahol a pszichológia ismerete előnyös.

A kiváló akadémiai rekordot és a pszichológia kiterjedt főiskolai hallgatói jelentkezhetnek be a további egyéves Bachelor of Psychological Science (Honors) fokozatba, amely a szakmai regisztráció előfeltétele.

Ha kombinálod tanulmányait egy második nagy, vagy kisebb lehetőséggel a Társadalomtudományi, Művészeti, Kereskedelmi vagy Tudományos, akkor felkészülhet a sokféle karrierre, beleértve az emberi erőforrásokat, a marketinget, a társadalmi kutatást, a munka egészségét és biztonságát, és még sok más.

Mit fog tanulni?

Ebben a fokozatban megvizsgálja a pszichológia alapjait, és megtanulja a kutatási módszereket és statisztikákat. Ön is tanulmányt folytat a következő területeken:

 • személyiség
 • biológiai pszichológia és tanulás
 • kogníciók és észlelés
 • a fejlődés és a szociális pszichológia, és
 • rendellenesség pszichológiája

Pathway a tanításhoz

Ön is végezhet kisebb oktatást az Oktatási Tanulmányokban, és fejezheti be a Pszichológiai Tudomány Bachelorját ( Pathway to Primary Education) (UAC: 753225).

Ez az Pathway fokozat elsődleges belépést biztosít a mesterképzésbe (elsődleges) és a csökkentett tanulmányi terhelésbe a mesterképzés során. Az egyetemi és posztgraduális diplomával, valamint az 5-12 éves gyerekek oktatására vonatkozó képesítéssel és készségekkel foglalkozik.

Ha iskolai tanácsadóként akarsz lenni, képzett tanárnak és regisztrált pszichológusnak kell lenned. A Pszichológiai Tudomány Bachelor of Pathway diplomája nem minősül Önnek pszichológiai kitüntetéseknek és szakmai regisztrációnak, de lehetővé teszi, hogy a jövőben gyorsan elérjék ezt a célt néhány további tanulmány segítségével.

Tanulmányi eredmények

A tanfolyam tanulási eredményei olyan tanulási eredményeket tartalmaznak, amelyek kifejezetten azt fejezik ki, amit a tanuló várhatóan ismeri, megérti és képes lesz elvégezni a tanfolyam befejezésekor. A tanfolyamot végző diákok képesek lesznek:

 1. Mutassa be a pszichológia fegyelmének, alkalmazásainak, valamint a kutatási és szakmai kontextusban az etikai magatartás alapvető témáinak széleskörű és következetes ismeretét.
 2. Mutassa be a kutatási módszerek alapismereteit, beleértve a pszichológiai tudomány / tudományos módszer jellemzőinek értékelését.
 3. Mutassa be a kutatási módszerek alkalmazási képességét a viselkedéssel és a mentális folyamatokkal kapcsolatos pszichológiai kérdések kezelésére.
 4. Írjon szabványos kutatási jelentéseket, és mutasson be különböző formátumú információkat.
 5. A pszichológia tudományának és gyakorlatának változó világában megmutatkozhat a független tanulás képessége a személyes és szakmai fejlődés fenntartására.
 6. Kritikus gondolkodási készségek alkalmazása és a tudományos módszer ismerete a pszichológiai jelenségekre vonatkozó állítások értékelésére.
 7. Az információkat etikus módon használja és ismerje meg az etikai és jogszabályi követelményeket, hogy meghatározza a megfelelő etikai magatartást számos kontextusban.

Pályaépítés

A Pszichológiai Tudományok Bachelorja az alábbi táblázatban meghatározott 144 kreditpont sikeres lezárását igényli, amely tartalmazza:

1. 78 kreditpont a fő pszichológiai témákból;

2. Legalább egy:

 • további 24 kreditpont a pszichológia témakörökben a kitüntetésre jogosultságért; vagy
 • a jóváhagyott listából; vagy
 • kicsi az ajánlott listából; vagy
 • a Pszichológiai Tudomány Bachelor-ba ( Pathway to Primary Education) beiratkozott hallgatóknak ki kell tölteniük a tanítás alapjait;

3. A fennmaradó választható kreditpontok az általános menetrendből;

4. Legfeljebb 60 kreditpont lesz 100 szinten.

A Pszichológiai Tudomány Bachelor ( Pathway to Primary Education) Pathway meg kell tartaniuk a súlyozott átlagjegyet (WAM) 65 évenként a beiratkozás minden évében, hogy jogosultak legyenek a tanítás mestere (elsődleges) felvételére.

1. év

Tárgy kód

Plusz 24 kreditpont olyan tantárgyakból, amelyek hozzájárulnak egy második nagy, kisebb és / vagy választható hitelhez.

2. év

Tárgy kód

Plusz 18 kreditpont olyan tantárgyakból, amelyek hozzájárulnak a második nagy, kiskorú, a kitüntetések jogosultságához és / vagy a választható hitelhez.


3. év

Tárgy kód

Válassza ki a THREE-t az alábbiak közül, beleértve a legalább egy PSYC327, PSYC328 vagy PSYC329 kódot:

Tárgy kód

Plusz további 24 kreditpont olyan tantárgyakból, amelyek hozzájárulnak a második nagy, kiskorú, a kitüntetések jogosultságához és / vagy a választható hitelhez.

Akkreditáció

A pszichológia négy éve befejezése fontos lépés a pszichológusként való regisztrációhoz Ausztráliában. A Pszichológiai Tudomány Bachelorja a tanulmány első három éve. A négy év befejezéséhez a hallgatóknak ki kell tölteniük a Honors évet, hogy megfeleljenek a pszichológusok ideiglenes bejegyzésére vonatkozó tudományos követelményeknek. További kétéves felügyeleti gyakorlatra van szükség ahhoz, hogy a pszichológus szakmai pszichológusként való bejelentkezését kérje az Ausztrál Pszichológiai Testületben. Ez lehet a közösség kétéves felügyeleti gyakorlata, vagy az ötödik év az egyetemen, valamint egy év felügyelt gyakorlat a közösségben, vagy egy akkreditált mester vagy szakmai doktori fokozat.

Miért válassza ezt a kurzust?

Az UOW Pszichológiai Iskola kiváló létesítményeket és személyzetet kínál, amelyek garantálják a minőségi oktatást és az elsődleges kutatás lehetőségeit. Az egyetemen található Northfields (pszichológiai) klinika a klinikai pszichológiában végzett diplomások képzését és felügyeletét nyújtja a közösség pszichológiai szolgálatán keresztül. A klinika számos értékelési, beavatkozási és tanácsadási szolgáltatást kínál gyermekeknek, serdülőknek és felnőtteknek.

Karrierlehetőségek

 • Személyzeti szolgáltatások
 • Emberi Erőforrások
 • Szervezeti magatartás
 • Kormányhivatalok vagy magánvállalkozás
 • Ipari kapcsolatok
 • Adatelemző
 • Élet-tanácsadó
 • Márkaigazgató
 • Marketing és reklámozás
 • Oktatási tiszt
 • Fejlesztési tiszt
 • Közösségi vagy szociális szolgáltatások

Belépés

Számos felvételi lehetőség áll rendelkezésre minden korosztályú és tudományos háttérrel rendelkező diákok számára. A belépést szabályozó eljárásokat az UOW felvételi eljárásai és az UOW College felvételi szabályzata határozza meg.

Az alkalmazással kapcsolatos konkrét tanácsokért vagy kérdésekért kérjük, forduljon a jövő diákok csapatához.

Hitel az előzetes tanuláshoz

Ha bebizonyíthatja, hogy előzetes tanulás útján, mint például a korábbi felsőfokú vagy a TAFE-képesítésekkel, teljesítette a tanulói tanulási eredményeket, akkor jogosult lehet a fokozathoz. Ha az UOW-fokozat szempontjából releváns, az adott tantárgy (ok) ra vonatkozóan meghatározott jóváírás adható meg; amennyiben nem releváns a fokozat szempontjából, a nem meghatározott hitel odaítélhető.

Angol Követelmények a nemzetközi diákoknak

A következő angol nyelvű szintre van szükség ahhoz, hogy beléphessen a programba:

IELTS Academic

 • Teljes pontszám: 6.5
 • Olvasás: 6.0
 • Írás: 6.0
 • Hallgatás: 6.0
 • Beszél: 6.0

TOEFL (internetalapú)

 • Teljes pontszám: 86
 • Olvasás: 18
 • Írás: 18
 • Hallgatás: 17
 • Beszél: 17

UOW Főiskola: angol felsőfokú tanulmányok: hitel (súlyozott átlag 65 pont és legalább 50 az egyetemi olvasásban és írásban)

Más képesítések is figyelembe vehetők. A részleteket az angol nyelvi követelmények weboldalán találja meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for th ... Tovább

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for the quality of our teaching and research. The University began as an institute for the then the New South Wales University of Technology, Sydney at a single location in Wollongong. Since gaining independence in 1975, UOW has grown into an international multi-campus University, expanding to occupy two Sydney campuses and five regional campuses, as well as locations in Hong Kong and Dubai. With now over 36,000 students, more than 2,400 staff, and an economic impact of around $2 billion in activity annually, UOW is an influential part of its communities and the catalyst for Wollongong’s transformation into a University city. Kevesebb
Wollongong , Liverpool + 1 Több Kevesebb