Pszichológia Bachelor (Kitüntetések)

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam információk

 • A tantárgy címe: Pszichológia Bachelor (Honors)
 • A tantárgy kódja: UBPSYHIFT
 • Postnominal: B.Psy. (Hons) (Melit.)
 • Képesítési szint: Első ciklus
 • Nemzeti Képesítési Keret szint: 6. szint
 • Időtartam: 3 év
 • Részvétel módja: Teljes munkaidőben
 • Összes ECTS kredit: 180
 • Koordinátor: Marilyn Clark
 • Közzétette: Társadalmi Jóléti Kar

Tanfolyam áttekintése

A Pszichológia Bachelor (kitüntetés) tanfolyam egy teljes munkaidős kurzus, amely magában foglalja a pszichológia számos kötelező alaptanulmányát és számos választható tanulmányi egységet, amelyeket a diákok választhatnak. Kutatási összetevője is van, ahol a diákoknak kutatási projektet kell tervezniük és végezniük. A Pszichológia Bachelor (Honors) fokozat lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy Pszichológiai tanulmányaikat folytassák posztgraduális szinten, mind Máltán, mind külföldön, feltéve, hogy más követelmények is teljesülnek.

Felvételi és előrehaladási követelmények

A pályázóknak teljesíteniük kell a belépésre vonatkozó általános belépési követelményeket , vagyis az érettségi bizonyítványt és a középfokú oktatási bizonyítványt az 5-ös vagy annál magasabb fokozatba kell átvinni a máltai, az angol nyelv és a matematika nyelvén.

A pályázóknak meg kell felelniük a következő speciális tanfolyam követelményeinek :

 • Közbenső szintű átadás a C osztályon vagy jobb a biológiában.

A „érettségi (felnőtt tanulók) záradékot” tekintve a pályázóknak a biológiai vizsgára kell ülniük. A sikeres pályázóknak akkor kell meghallgatniuk az interjút. A bejelentés után ezek a dátumok nem módosíthatók. A biológiai teszthez kapcsolódó tesztpapír és tananyag mintája megtalálható a megyei honlapon.

Információ a nemzetközi képesítéssel rendelkező kérelmezők számára

Az UM jelenleg több mint 1000 teljes munkaidős nemzetközi hallgatóval és több mint 450 látogató hallgatóval rendelkezik. Az egyre növekvő nemzetközi diákok, akik különböző országokból származnak, az elmúlt években átalakították ezt a 400 éves intézményt nemzetközi kampuszként.

Nemzetközi diákjaink általában Máltát biztonságos helynek tekintik, élvezve a kiváló időjárást és egy egész éves változatos kulturális programot. Málta ideális hely a tanulók számára.

Az UM Nemzetközi Irodája tájékoztatást nyújt a felvételről, az angol nyelvű követelményekről és a képesítések összehasonlíthatóságáról. A dedikált személyzet segítséget nyújt a nemzetközi diákoknak vízumokkal, egészségügyi vizsgálatokkal, szállás- és egyéb kapcsolódó kérdésekkel.

Díjak és finanszírozás

Helyi / EU / EEA Kérelmezők:

 • Nincsenek díjak.

Nem EU / nem EGT kérelmezők:

 • Díj tanévenként: 8 500 euró

Ezeket a tandíjakat csak tájékoztató jellegű célokra tüntetik fel, mivel ezek a 2018/9.

Mobilitási időszak

Azok a hallgatók, akik részt kívánnak venni az ERASMUS-cserében, a kurzus második évének második felében ösztönzik ezt.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Malta (UM) is the highest teaching institution in Malta. It is publicly funded and is open to all those who have the requisite qualifications. There are some 11,000 students and abou ... Tovább

The University of Malta (UM) is the highest teaching institution in Malta. It is publicly funded and is open to all those who have the requisite qualifications. There are some 11,000 students and about twelve per cent of the student population is international. Kevesebb