Hivatalos Leírás

Program leírás

A Bachelor of Arts (BA) a pszichológia célja, hogy a diákok egy alapítvány a pszichológia területén. A hallgatók értsék összetettsége és sokfélesége az emberi viselkedés és a pszichológiai elméletek és fogalmak, amelyek segítenek megmagyarázni az emberi viselkedést. Következésképpen, a diákok, akik sikeresen elvégezték a diplomát lehet, hogy pszichológiai elvek, hogy legyen egy hatékony menedzser, témavezető, vagy pedagógus. Ezen kívül néhány diák lehet, hogy folytassa a különböző karrier és posztgraduális lehetőség a pszichológia, tanácsadás, és a kapcsolódó területeken (pl ápolás). Végzett hallgatók a Bachelor of Arts (BA) a pszichológiában kell majd folytatniuk a diplomáját, mielőtt képesek, hogy szakmai engedélyeztetést. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy ellenőrizze felvételi követelményeit minden posztgraduális program előtt befejező BA a Webster abban az esetben kell tenniük további tanfolyam.

Tanulási eredmények

Befejezése után a program, a diákok képesek lesznek: - Mutassa be a főbb fogalmak, elméleti perspektívák, empirikus eredményeket, és a történelmi trendek pszichológia.

  • Végre kell hajtani a használata kritikus és kreatív gondolkodás, szkeptikus vizsgálatot, és, ha lehetséges, a tudományos megközelítés, hogy vizsgálja kapcsolatos problémák pszichológia.
  • Mutassa be a kutatási és statisztikai módszerekkel alkalmazott pszichológia.
  • Beszéljük meg a tényezőket, amelyek hozzájárulnak a sokszínűség, a multikulturalizmus és az egyenlőtlenség, nemzetközi kontextusban.
  • Beszéljük meg a munkahelyi elfoglaltságot rendelkezésre a különböző beállításokat adott pszichológiai ismeretek, készségek és értékek.
Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Webster University Thailand Campus »

This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
End Date
Contact school
Jelentkezési határidő
Contact school

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
Contact school
End Date
Contact school