Pszichológia (BA)

Webster University Thailand Campus

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Pszichológia (BA)

Webster University Thailand Campus

Program leírás

A Bachelor of Arts (BA) a pszichológia célja, hogy a diákok egy alapítvány a pszichológia területén. A hallgatók értsék összetettsége és sokfélesége az emberi viselkedés és a pszichológiai elméletek és fogalmak, amelyek segítenek megmagyarázni az emberi viselkedést. Következésképpen, a diákok, akik sikeresen elvégezték a diplomát lehet, hogy pszichológiai elvek, hogy legyen egy hatékony menedzser, témavezető, vagy pedagógus. Ezen kívül néhány diák lehet, hogy folytassa a különböző karrier és posztgraduális lehetőség a pszichológia, tanácsadás, és a kapcsolódó területeken (pl ápolás). Végzett hallgatók a Bachelor of Arts (BA) a pszichológiában kell majd folytatniuk a diplomáját, mielőtt képesek, hogy szakmai engedélyeztetést. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy ellenőrizze felvételi követelményeit minden posztgraduális program előtt befejező BA a Webster abban az esetben kell tenniük további tanfolyam.

Tanulási eredmények

Befejezése után a program, a diákok képesek lesznek: - Mutassa be a főbb fogalmak, elméleti perspektívák, empirikus eredményeket, és a történelmi trendek pszichológia.

  • Végre kell hajtani a használata kritikus és kreatív gondolkodás, szkeptikus vizsgálatot, és, ha lehetséges, a tudományos megközelítés, hogy vizsgálja kapcsolatos problémák pszichológia.
  • Mutassa be a kutatási és statisztikai módszerekkel alkalmazott pszichológia.
  • Beszéljük meg a tényezőket, amelyek hozzájárulnak a sokszínűség, a multikulturalizmus és az egyenlőtlenség, nemzetközi kontextusban.
  • Beszéljük meg a munkahelyi elfoglaltságot rendelkezésre a különböző beállításokat adott pszichológiai ismeretek, készségek és értékek.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Thaiföld - Cha-am, Phetchaburi
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Contact school
A befejezés dátuma Contact school
Dates
jan. 2019
Thaiföld - Cha-am, Phetchaburi
Jelentkezési határidő Contact school
A befejezés dátuma Contact school