Pénzügy Bachelor

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Finance egy négyéves főiskolai diplomát pénzügy, a tudomány pénzkezelési.

Bár az üzleti fokozatokhoz hasonlóan, különösen a tanulmányok első éveiben, a pénzügy fokozatosan merül be olyan témákba, mint a pénzügyi elemzés , számvitel , befektetések és az egyesülések elvei, nem pedig az emberi erőforrás menedzsment és a szervezeti magatartás.

A pénzügyminisztérium magában foglalja az olyan témák tanulmányozását, mint a számvitel, a statisztika , a közgazdaságtan és a gazdasági jog .

Számos program magában foglalja a képzési és gyakorlati tapasztalatokat kutatási projektek, prezentációk, OPT és CPT lehetőségek formájában, tanévenkénti 24 000 USD értékben, bár részbeni érdemek ösztöndíjak állnak rendelkezésre az IELTS (6.5) alapján nagy teljesítményű nemzetközi hallgatók számára . és a TOEFL (90) vizsgaeredményeket, valamint a CGPA és SAT (1150) vizsgaeredményeket.selective focus photography of graphMBM / Unsplash

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Kevesebb