Oktatási BSc, Montessori Koncentráció

Általános információk

Program leírás

Alapképzésben kezdő hallgatók számára

A Montessori oktatási koncentrációval rendelkező főiskolai diplománk kitűnő lehetőséget kínál az oktatásban részt vevő hallgatók számára. Három hitelesítő adatot kereshet egy programban:

 • Kisgyermekkori vagy általános iskolai végzettség
 • A Montessori Internationale (AMI) Egyesület diploma
 • Állami tanúsítás

A program University of Hartford és az Északkeleti Montessori Képzési Központ (MTCNE) partnersége, amely egy AMI-tanárképző központ, amelyet a Capitol Region Oktatási Tanács (CREC) irányít.128368_girls-on-desk-looking-at-notebook-159823.jpg

Az őrnagyról

A Montessori koncentrációval rendelkező Bachelor of Science programunk számos előnyt kínál, amelyek rugalmas karrierlehetőségeket kínálnak:

 • Globális: Az AMI Montessori oklevelet az egész világon elismerték, és útlevelet adnak a nemzetközi oktatáshoz.
 • Nemzeti: Programunk Connecticutban tanítói képesítést biztosít korai gyermekkori vagy általános iskolai oktatásban, amelyet 45 másik állam elismert.
 • Helyi: Tantermi tapasztalatokat szerezhet a Hartford körzet számos köz- és magán Montessori iskolájában.
 • Tanuljon gyönyörű Montessori campusunkon az északkeleti Montessori Training Centerben (MTCNE), egy AMI tanárképző központban.
 • Használja ki a Montessori oktatási hallgatóknak nyújtott ösztöndíj-támogatást .

Program

A Montessori Tanulmányok Bachelor fokozatának legalább 138 kreditje van:

 • 30 kredit AMI képzést tartalmaz
 • Kiegészítő tanfolyam Montessori tanulmányokban, amely támogatja az AMI képzést
 • Úgy tervezték, hogy négy év alatt elkészül
 • Megfigyelési és gyakorlati oktatási elemek

A sikeres befejezés eredménye:

 • BS korai gyermekkorban vagy általános iskolában Montessori Tanulmányokkal
 • AMI diploma - alapfokú (3-6 éves korosztály) vagy általános iskola (6-12 év közötti)
 • CT állami oktatási bizonyítvány - # 113 korai gyermekkorban vagy az # 305 általános iskolában

Fokozat követelmények

A Montessori Tanulmányok alapfokú diploma legalább 138 kredit. A hallgatók babakocsi fokozatot választanak a korai gyermekkori oktatásban vagy az általános iskola oktatásában.

Minden egyetemi oktatás jelentős részéhez jóváhagyott tantárgyi főiskola szükséges. A Montessori program hallgatói a Montessori Tanulmányok tárgyterületén vesznek részt.

Karrier Outlook

A Montessori-oktatók világszerte nagy igényt mutatnak. Körülbelül 4500 Montessori iskola működik az Egyesült Államokban, mind állami, mind magántulajdonban, és világszerte több mint 20 000. A kiképzett montessori tanárok álláshirdetéseinek százai töltődnek be évente.

Elkötelezett az egész gyermek számára

Ha érdekli egy olyan oktatási megközelítés, amely az egész gyermekre összpontosít, az akadémikusok, a társadalmi készségek, az élettudás, a természeti világ és a tanulás örömének keverése, a Montessori az Ön számára megfelelő.

A Montessori-oktatók elkötelezettek az egész gyermek fejlesztése iránt, és segítenek a gyermekek és fiatalok megérteni a helyüket és a hozzájárulásukat globális közösségünkben. Dr. Montessori az oktatást nem csupán a tudás és készségek átadásáról, hanem inkább társadalmi reformmozgalomnak tekinti, amely jobb generációs világhoz vezet az elkövetkező generációk számára.

Az Egyesület Montessori Internationale (AMI) merész célkitűzésének részeként reméljük, hogy az elkövetkező néhány évben jelentősen növeli az AMI által képzett tanárok számát. A University of Hartford és a Montessori Training Centre Northeast programjai több AMI tanárt fognak felkészíteni a jelenlegi és várható új Montessori tanári pozíciókra való munkavégzésre.

Belépés

Az Oktatási Minisztérium programjaiba való felvételre várhatóan 16 egység középiskolai tantárgyból kell állniuk, és a következőknek tartalmazniuk kell legalább a következőket:

 • Angol, 4 egység
 • Társadalomtudomány, 2 egység
 • Idegen nyelv, 2 egység
 • Tudomány, 2 egység
 • Matematika, 2 egység (beleértve 1 egység algebrát)
 • Egyéb tantárgyak, 4 egység

Szakmai programkövetelmények

Az oktatásban részt vevő hallgatóknak a szakévi év őszén kell jelentkezniük a szakmai programba való felvételre. A szakmai program felvételi követelményei a következőket tartalmazzák:

 • SAT, ACT vagy Praxis Core pontszámok. Noha az egyetem nem igényel SAT, ACT vagy Praxis pontszámokat a felvételhez, Connecticuti állam ezeket a pontszámokat megköveteli a tanúsításhoz.
 • Az összesített pontszám átlaga 3,0 vagy annál magasabb.
 • A kitöltött interjúk űrlapja.

Pénzügyi támogatás és ösztöndíjak

Pénzügyi és tandíj-támogatások állnak a jogosultak rendelkezésére. A pénzügyi támogatási folyamat megkezdéséhez kérjük, töltse ki a hallgatói pénzügyi támogatás ingyenes kérelmét (FAFSA) University of Hartford iskolai kódjával.

Az egyetemi pénzügyi támogatás mellett a Montessori-ösztöndíjak a James Walton Montessori Ösztöndíj Alap nagylelkűségén keresztül is elérhetők. A Walton Montessori ösztöndíjra való figyelembevétel érdekében kérjük, töltse ki ezt a három tételt:

 1. Személyes esszé: Az esszé bármilyen hosszú lehet, de tartalmaznia kell a vonatkozó személyes és / vagy szakmai háttérinformációkat és tapasztalatokat, amelyek felkészítették Önt a Montessori programban való részvételre. Ezek a tapasztalatok magukban foglalhatják a tanulásról szóló történetet, egy osztályt, amelyet részt vettek, a saját tapasztalataikat a Montessori-val vagy valaki más tapasztalatait.
 2. Hivatkozások: Kérjük, adja meg a három hivatkozás nevét, e-mail címét és telefonszámát. Felvesszük velük a kapcsolatot; nem kell ajánlásokat írni.
 3. Interjú: Be fog fejezni egy tervezett interjút a program munkatársaival vagy a kar tagjával.

Mi a jelentkezési határidő erre a programra?

A University of Hartford elsőévi osztályába történő felvételi kérelmeket "gördülő alapon" szeptember végén kezdik meg. A Szövetségi Hallgatói Segítségnyújtás (FAFSA) ingyenes pályázatának pénzügyi támogatás megfontolására történő benyújtásának határideje február 15.

Utoljára frissítve jan. 2020

Az iskoláról

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your colleg ... Tovább

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your college career. So, why UHart? Because we have it all. Kevesebb