Okleveles üzleti adminisztráció és menedzsment

Általános információk

Program leírás

A kínált üzleti adminisztráció és menedzsment fokozat általános hangsúlyt helyez, a térségben működő magán- és közintézmények képviselőivel elvégzett megfontolások eredményei, valamint a diplomások és a diplomások munkaerő-piaci beillesztési felméréseiben kifejezett eredmények A Jogi, Gazdaság- és Idegenforgalmi Kar stratégiai terve.

Igualada-t és környezetét egy kis- és középvállalkozás-struktúra jellemzi, amely kiterjedt képzést javasol, hogy a jövőbeli diplomások áttekintést kapjanak a vállalat működéséről. Ilyen módon a diplomások képesek lesznek fedezni a különböző vezetési igényeket, amelyek felmerülhetnek, amikor belépnek az üzleti világba.

Az üzleti adminisztráció és menedzsment tanulmányai lehetőséget kínálnak az üzleti innovációval, az általános üzleti menedzsmenttel, valamint a piacok és a vállalatok globalizációjának kezelésével kapcsolatos készségek elmélyítésére is.

133040_133037_Campus_Slide4.jpg

Miért tanulmányozza ezt a fokozatot az Igualada campusban?

Az üzleti adminisztráció és menedzsment fokozat (ADE) szilárd képzést, valamint gyakorlati és szakmai képzést nyújt a vállalatirányításról, szorosan összekapcsolódva az üzleti valósággal és a környezettel fennálló kapcsolatával, ami megkönnyíti a munkahelyi elhelyezést vagy a munkahelyteremtést. maga a társaság.

Az üzleti adminisztráció és menedzsment tanulmányai lehetőséget kínálnak az üzleti innovációhoz, az általános vállalatirányításhoz, valamint a piacok és vállalatok globalizációjának kezeléséhez kapcsolódó készségek elmélyítéséhez.
Emellett az elsődleges cél a jövőbeni diplomások oktatása és képzése a globális világba való beilleszkedés érdekében, a más nyelven (lehetőleg angolul) folytatott üzleti képzés, a csapatmunka, valamint az információs technológia és kommunikáció.

Röviden: az ADE végzettségűek képzésének lehetővé kell tennie számukra a társaság mindenféle problémájának megoldását, hozzájárulásával hozzájárulva a vállalat sikeréhez, bővítéséhez és nemzetközivé válásához.

Oktatási szempontból a Jogi, Gazdaság- és Idegenforgalmi Kar elkötelezett a folyamatos értékelés, az aktív oktatási és tanulási módszertan, valamint a tanulmányok professzionális orientációja iránt, amelyek megkülönböztető jellemzőként tartalmazzák a kötelező vállalati gyakorlatokat és a mobilitást. nemzeti és nemzetközi hallgatók.

Ezt a fokozatot délután kínálják az Igualada Campusban.

Karrier lehetőségek

Az üzleti adminisztráció és menedzsment fokozatának fő szakmai lehetőségei a következő területekkel kapcsolatosak:

 • Számvitel és könyvvizsgálat: felelős a számviteli területért, a külső könyvvizsgálatért, a számvitelért vagy az ellenőr ellenőréért.
 • Adózás: tanácsadás, menedzsment és adóügyi tanácsadás.
 • Pénzügy: pénzügyi menedzsment, pénzügyi elemző, pénztárvezető.
 • Műveletek és logisztika: műveletek és logisztika menedzsment, termelési menedzsment, logisztikai menedzser, ellátási és disztribúciós menedzser.
 • Emberi erőforrások: humán erőforrás menedzsment.
 • Stratégiai menedzsment: a stratégiai menedzsment munkatársai, felelősek a stratégiai tervezésért, menedzser-helyettes.
 • Vállalati és globális piacok: a nemzetközivé válás vezetője, a globális piacok elemzője.
 • Marketing és piackutatás: felelős a marketing terület irányításáért, kereskedelmi menedzser, felelős a marketing kommunikációért, marketing menedzsmentért.
 • Vállalkozói szellem: vállalkozói szellem, innovációs tanácsadás, tanácsadás.
 • Gazdasági elemzés: gazdasági elemző, köz- és magánszervezetek kutatási szolgáltatásainak műszaki munkatársai.
 • Irányítás, tanácsadás és konzultáció bármely állami vagy magánszervezetben.

felvételi profil

Az üzleti adminisztráció végzettsége olyan hallgatóknak szól, akik érdeklődnek az üzleti menedzsment területén folytatott szakmai tevékenységük fejlesztésében, vagy akik szintén érdeklődnek a gazdaság működésének megértésében. A jó tárgyalási profilt mutató hallgató vállalkozó, ugyanakkor etikus és felelősségteljes hozzáállást mutat. Ez megköveteli a szóbeli és írásbeli kommunikáció könnyítését, a matematikai és elemzési készségeket, a jelenségek és társadalmi változások megértésének motivációját, valamint a konfliktusok eldöntésének és megoldásának képességét.

E tekintetben a november 14-i 1892/2008. Számú ROYAL-DECEE az 1. cikket szabályozza a hivatalos egyetemi diploma megszerzéséhez és a spanyol állami egyetemekbe történő felvételi feltételekhez. A 2. cikk szerint beléphet hivatalos egyetemi diplomaba a spanyol egyetemeken, ha teljesül a következő feltételek valamelyike:

1. A következő helyzetek bármelyikében van:

 • A főiskolai végzettséggel rendelkező személyek számára az egyetem bejutása a vizsgán.
 • Az egyetemhez való belépés az Európai Unió tagállamainak vagy más államok oktatási rendszerének hallgatói számára, akikkel Spanyolország nemzetközi megállapodásokat írt alá.
 • Külföldi oktatási rendszerekből származó hallgatók belépése az egyetemre, amennyiben kérik a származási cím és a spanyol főiskolai diplomának egyeztetését.
 • Az egyetemhez azok férhetnek hozzá, akik rendelkeznek a professzionális képzés és művészi oktatásnak megfelelő felsőfokú műszaki címekkel, vagy a sportoktatáshoz kapcsolódó felsőfokú műszaki szakemberekkel.
 • Az egyetemi oktatás huszon évnél fiatalabb személyek számára.
 • Hozzáférés az egyetemhez a munka vagy szakmai tapasztalat akkreditációján keresztül (a 4/2007. Törvény rendelkezik).
 • Negyvenöt évnél fiatalabb személyek számára az egyetemi belépés lehetősége.

2. Hivatalos egyetemi végzettséggel vagy azzal egyenértékű képesítéssel kell rendelkeznie.

3. Hivatalos egyetemi végzettséggel, egyetemi diplomával, műszaki építészként, műszaki mérnökként, diplomásként, építészként, mérnökként rendelkeznie kell, amely megfelel az egyetemi oktatás korábbi rendszerének vagy azzal egyenértékű címnek.

4. Befejezte részleges külföldi egyetemi tanulmányait, vagy - miután befejezte - Spanyolországban nem szerezte homológját, és folytatni kívánja a tanulmányokat egy spanyol egyetemen. Ebben az esetben alapvető követelmény, hogy a megfelelő egyetem legalább 30 kreditot elismerjen.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The main aim of the University of Lleida is the education of its students. We provide high standards of teaching with quality services throughout the university community that reach society beyond the ... Tovább

The main aim of the University of Lleida is the education of its students. We provide high standards of teaching with quality services throughout the university community that reach society beyond the campus gates. Students make up most of the UdL community, and our objective is to ensure that they enjoy the teaching and learning processes involved. Kevesebb