Nemzetközi tanulmányok - Nemzetközi kapcsolatok koncentrálása

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Áttekintés

A

A gyorsan fejlődő és változó társadalmakban, mint például az Egyesült Arab Emírségekben, azok, akik megértik a társadalmak globalizációjának dinamikáját, intézményeiket, problémáikat és lehetőségeiket, a leghatékonyabban tudják előmozdítani a hatékony társadalmi, gazdasági és politikai fejleményeket.

A társadalomtudományok és a humán tudományok (antropológia, film- és irodalomtudományok, történelem, nemzetközi kapcsolatok, politikai tudományok és szociológia) területén a tudomány alapjaira építve a Nemzetközi Tanulmányi programban részt vevő hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy szakosodjanak az egyik három koncentráció, miután befejezte legalább 57 kredit óra fő tanfolyamok. A nemzetközi kapcsolatok, a politikai gazdaságtan koncentrációi

Nemzetközi kapcsolatok: A nemzetközi kapcsolatok koncentrációja a hallgatók számára mélyreható elismerést ad a külpolitika központi kérdéseiről, valamint a poszthegemonikus és többpólusú világban az államok és a nemzetközi szervezetek közötti kölcsönhatások komplex webéről.

Tanulási eredmények a programban

A sikeres befejezése után a diákok képesek lesznek:

1. Fegyelmi és interdiszciplináris ismeretek:

A program sikeres befejezésekor a hallgató megmutatja a humán és társadalomtudományok főbb elképzeléseinek, műveinek, elméleteinek és vitájának szilárd megértését, elemzi a különböző kapcsolatokat ezen tudományágak között, és alkalmazza ezt a tudást, amikor magyarázza az államok és a nemzetek közötti kapcsolatokat - helyi, regionális és nemzetközi szinten működő szereplők.

2. Nyelv és kommunikáció:

A program sikeres befejezése után a hallgató az angol nyelvű szigorú írásbeli, szóbeli és vizuális kommunikációs készségeket mutat be, szigorú tudományos normákat alkalmazva, és szükség esetén fejlett informatikai készségeket bonyolult ügyek és érvek bemutatására és megmagyarázására.

3. Kritikus gondolkodás:

A program sikeres befejezésekor a hallgató kritikusan értékeli és értékeli az információkat, hogy logikus és koherens érveléseket fejlesszen ki, mérje fel az alternatív ötletek megalapozottságát, és tájékozott következtetéseket dolgozzon ki a különböző tanulmányi területeken belül és azokon.

4. Globális tudatosság:

A sikeres befejezése után a hallgató meg fogja érteni a világban zajló politikai, gazdasági, társadalmi és kulturális trendeket, és tájékozott és felelősségteljes szempontból értékeli a különbségeket.

5. Kutatási kapacitás:

A program sikeres befejezésekor a hallgató bizonyítani fogja, hogy képes több forrásból származó adatok kivizsgálására, értékelésére és felhasználására, a minőségi és mennyiségi kutatási módszerek szilárd ismeretére, valamint a kiváló minőségű kutatási projektek elvégzésére.

6. Szakmai kompetencia:

A sikeres program befejezésekor a hallgató magas szintű etikai és szakmai színvonalat fog mutatni, amikor egyénileg vagy egy csapat részeként együttműködik a kollégákkal, és bemutatja a felelősséget és az önálló függetlenség és vezetés érzését.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Zayed University is a national and regional leader of educational excellence that was founded in 1998 and proudly bears the name of the United Arab Emirates (UAE) founder, the Late Sheikh Zayed bin Su ... Tovább

Zayed University is a national and regional leader of educational excellence that was founded in 1998 and proudly bears the name of the United Arab Emirates (UAE) founder, the Late Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan. This flagship institution is notable for encompassing two stunning modern campuses in Abu Dhabi and Dubai. The University offers a diverse range of academic programs taught by a qualified, highly experienced faculty and supports a lively study body of both national and international students. Kevesebb
Mohammed Bin Zayed City , Dubai + 1 Több Kevesebb