Nemzetközi tanulmányok Bachelor

Allegheny College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Nemzetközi tanulmányok Bachelor

Allegheny College

Ról ről

A Nemzetközi Tanulmányok interdiszciplináris, bölcsészettudományi program, amely törekszik arra, hogy fejlessze és összekapcsolja azokat az analitikai készségeket, amelyek a legmegfelelőbbek a nemzetek egyre összetettebb interakcióinak vizsgálatához. A gazdaság, a történelem, a modern nyelvek és a politikai tudományok tudományágára támaszkodik. A legfontosabb fő célok a következők: a) a hazai és a nemzetközi politika és gazdaságpolitika kölcsönhatásának megértése, valamint a történelem és a szociológiai fejlődés e politikákra és politikákra gyakorolt ​​hatásainak megértése; b) biztosítsa a diákoknak az ezekhez a kapcsolatokhoz kapcsolódó eszközöket és elemzési módokat; c) segíti a hallgatókat analitikus gondolkodásban egymással összefüggő területeken; és d) segíteni a tanulókat a különböző kultúrák megértésében.

Allegheny hosszú távú programja a nemzetközi tanulmányok célja, hogy képzést nyújtson olyan egyének számára, akik a karrierjüket a kormányzati szolgálat, a nemzetközi ügynökségek, valamint a nemzetközi üzleti és jogi. A program célja, hogy egyesíti a tanfolyamok a liberális művészetek, általában speciális fejlett tanfolyamok számos illetékes osztályoknak.

Tapasztalati tanulás

 • Carnegie Alapítvány a Nemzetközi Békéért

Munkahelyi tapasztalat Washingtonban, a diákok iránt érdeklődő diákok számára a nemzetközi kapcsolatokban. A diplomás idősek számára a James C. Gaither Junior Fellows Program résztvevői a Carnegie felsőbb tudósainak kutatási asszisztensei.

 • Harvard National Model Egyesült Nemzetek

Az Allegheny minden évben részt vesz az ország legnagyobb és legrangosabb Model UN eseményén, amely több mint 120 intézményből 2 000 diákot vonz. A közelmúltban két alleghéniak voltak a hatvan résztvevő közül, akiket bemutatásukért tiszteltek.

 • Washington szemeszter az Amerikai Egyetemen

A hallgatók tanulmányozzák a források és a kormányzati intézmények a nemzet fővárosában. Gyakornokok és tanfolyamok számos területen, beleértve a jogot, a politikát, az újságírást és a környezetvédelmi politikát.

 • Törvény

A globális ügyek a törvényben összpontosítanak

 • EL Travel Szemináriumok

A tavaszi félév után május végén a Nemzetközi Oktatási Hivatal számos EL Travel Szemináriumot kínál a világ különböző részein. A legutóbbi úticélok között szerepel Kuba, Japán, Ukrajna / Moldova és Nicaragua. Ezek a tanulmányutak 10-21 napig tartanak, és 2-4 tapasztalati tanulási kreditért érnek el. Az EL Travel Szemináriumot gyakran kínálják a tavaszi szünet idején is.

Az EL szemináriumokat az Alleghenyi kar és az adminisztrátor vezette, és szükségszerűen függ a megfelelő hallgatói beiratkozástól.

 • Nemzetközi szakmai gyakorlatok

Nemzetközi szakmai lehetőségeket kínálnak az Allegheny Gatewayen keresztül.

Külföldön tanulni

Külföldi tanulmányok szükségesek az összes IS szakembertől. A Főiskola számos külföldi tanulmányi programot támogat, amelyek minden Allegheny diák számára nyitottak, akik megfelelnek az adott program követelményeinek. A bizonyítottan pénzügyi szükségletekkel rendelkező hallgatók számára a Nemzetközi Tanulmányok Wayne Merrick ösztöndíja elérhető egy év, félév vagy egy külföldi tanulmányi nyár finanszírozására.

Nemzetközi tanulmányok Tanulási eredmények

Az Allegheny diákok, akik sikeresen elvégeznek egy nemzetközi tanulmányi szakot, várhatóan bemutatják a következő kompetenciákat és készségeket:

 • Globális tudatosítási készségek: A 21. századi készségekkel való partnerség meghatározza a globális tudatosságot: "a globális kérdések megértésének képessége, a különböző kultúrákból származó emberek tanulása és együttműködése, valamint más nemzetek kultúrájának megértése, beleértve a nem angol nyelvek használatát". A különböző tudományterületeken (különösen a közgazdaságtan, a történelem, a modern és a klasszikus nyelvek, valamint a politikatudományok osztályaiban) folytatott tanfolyamokon a hallgatóknak meg kell mutatniuk a globális kérdések tudatosítását.
 • Kulturális kompetencia: A hallgatóknak a kollégium által jóváhagyott féléves külföldi tanulmányi programon keresztül várhatóan bizonyítaniuk kell egy idegen ország kultúrájának ismeretét. A kulturális bemerítés lehetővé tenné a diákok számára, hogy megismerjék a kulturális szempontokat, például a kulináris szokásokat, az őslakos vallásokat, a politikai kultúrát, a családi struktúrákat, az értékeket és az etikát.
 • Regionális kompetencia: Miközben a globális kérdésekben jól ismerik, a hallgatóknak is várhatóan bizonyítaniuk kell egy adott régió ismeretét. Az érettségi után a Nemzetközi Tanulók hallgatója a következő régiók egyikének "szakembere" lesz: Latin-Amerika, Kelet-Ázsia, Közel-Kelet és Észak-Afrika vagy Európa. A nemzetközi tanulmányok irányítóbizottsága által jóváhagyott, saját tervezésű tanterv segítségével más régiókban is szerezhet kompetenciát.
 • Idegennyelv-kompetencia: A hallgatóknak az arab, a kínai, a francia, a német vagy a spanyol nyelvek közül az egyiknek kell rendelkezniük. A nyelvi kompetenciát részben az idegen nyelvű idegen nyelvű projekt megvalósításának képessége is bizonyítja.
 • Kutatási képességek: képes egy nemzetközi témára vonatkozó eredeti, független és interdiszciplináris kutatás elvégzésére. A diákok elvárják, hogy kitöltsék és megvédjék egy jól kutatott vezető projektet a tanfolyam befejezése után.
 • Interperszonális készségek globális kontextusban: A nemzetközi tanulmányok hallgatói globális állampolgároktól elvárják, hogy fejlesszék a különböző kulturális, etnikai, társadalmi-gazdasági és vallási háttérrel rendelkező emberek interakcióját.

A Nemzetközi Tanulmányok Major

A Nemzetközi Tanulmányok interdiszciplináris főmérnöke a Bachelor of Arts fokozatot vonja maga után, és legalább 54 féléves hitelórák elvégzését követeli meg. Mivel ez a főnök interdiszciplináris, a hallgatók teljesíthetik a kisebbeket, hogy kielégítsék a főiskolai követelményt, hogy a fő és a kiskorú különböző divíziókban legyen. A nemzetközi tanulmányok főmérnökeinek legalább 2,0-es átlagos GPA-értéket kell szerezniük a diploma megszerzéséhez szükséges összes tanfolyamon. Az összes főiskolai tanfolyamot, kivéve az átutalási krediteket, levélben kell alapul venni. Általában legfeljebb 16 átutalási kredit fogadható el a főnök irányába, és ezek közül egyik sem helyettesítheti a vezető projektet. Csak a legfrissebb minősítést veszik figyelembe az ismételt tanfolyamokhoz.

A Nemzetközi Tanulmányok főmérnöke megkívánja mind a Junior, mind a Senior szeminárium sikeres elvégzését, valamint egy Senior Project. Legalább négy kurzust (16 óra hitel), a szemináriumon és a Senior projekten kívül, a 300-as vagy annál magasabb szinten kell venni. Ezenkívül a hallgatóknak külföldi tanulmányi félévre van szükségük. Rendes körülmények között a külföldi tanulmányoknak olyan országban kell lenniük, ahol a fókusz nyelvet beszélik. A hallgatóknak az Allegheny Gateway nemzetközi oktatási irodáján keresztül kell pályázniuk az egyetemeken kívüli tanulmányokra, és meg kell felelniük az összes külföldi tanulmányi követelménynek, beleértve a 2.75-es minimális GPA fenntartását. Ha egy diák nem fogad el külföldi tanulmányokat egy Allegheny által támogatott programban, konzultáljon a Nemzetközi Tanulmányi Tanszékkel a külföldi tanulmányi tanulmányok elvégzésének egyéb lehetőségeiről.

A következők közül minden nagymérnöknek meg kell tennie a szükséges számú kurzust az egyes kategóriákban. A kurzusok közötti kétszeres számlálás nem megengedett.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve September 25, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Meadville, Pennsylvania
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Meadville, Pennsylvania
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt