Hivatalos Leírás

Integrált előkészítő osztályok (1. év

Bachelor 1. évfolyam

A francia mérnöki iskolák hagyománya szerint az EPITA integrált előkészítő osztályokkal (1. évfolyam) kezdődik

A hagyományos tudományos előkészítő órák koncepciója által inspirálva az EPITA előkészítő osztályai modernek és dinamikusak, a hallgatók közös szenvedélye, a számítástechnika és az információs technológiák jellemzik.

Egyéni program a jövő IT mérnökeinek

Az informatikai mérnökök számára elengedhetetlen matematika jelentős súlyt kapott. A fizikát és az elektronikát is tanulmányozzák.

A számítástechnika (algoritmus, nyelvek, programozás, számítógépes architektúra, digitális elektronika) megnyitja az utat a mérnöki évekhez.

A kezdeti projektek már fel vannak készítve a hallgatóknak a mérnöki tevékenységre való felkészítésére. Az angol nyelvtudás, az írott és beszélt készségek, az általános ismeretek és a közgazdaságtan fejlesztették ki a jövő IT mérnöke alapvető készségeit. A hallgatók már az EPITA részét képezik

1. év, első projektek: Info Sup

Az első évben a téma a játéktervezés, a játék grafika és a 3D-s motorok, a Windows, Object Pascal, Delphi és / vagy Caml alatt fejlesztették ki. Jeleneteket, grafikákat és hangokat választanak, majd a bemeneti és a kimeneti eszközök programozhatók.

A játékoknak hálózatokon kell alapulniuk és közel professzionális minőségűnek kell lenniük. Eredmény: Quake-szerű, márvány őrültségű, GTA-szerű játékok.

2. év: Info Spé

Egy másik környezet (Unix, Mac OS, Linux, Palm OS), gyakran többplatformos célokkal. A második év már nem a játékokról szól, hanem a stratégiáról, a mesterséges intelligencia fogalmáról.

Az eredmény segédprogramok (Photoshop-szerű programok), 3D modellező szoftverek (pl. 3D stúdió), Winamp-szerű programok (mpeg3 lejátszó) és OCR programok. Ezeket C, C vagy Caml alkalmazásával fejlesztettük ki.

Mindkét esetben a projektek 4 csoportban zajlanak. A végén átadott munka professzionális minõségû, CD-lemezre égett, fedõvel és használati útmutatóval.

3. év Bachelor: projekt kultúra, nyitottság és testreszabott pályák: ING1

A harmadik évben a hallgatók megtanulják az informatikai elméleti alapokat, és hogyan alkalmazzák őket sok projekten keresztül, hogy olyan közel álljanak a műszaki valósághoz, amennyire csak lehetséges. A tudományos és technológiai osztályokon kívül a diákok megismerik az üzleti módszert és eszközöket: irányítás, jog, marketing, kommunikáció, stratégia, minőség, szervezet, idegen nyelvek stb.

Az 1. év végén a hallgatóknak olyan készségekkel kell rendelkezniük, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a vállalathoz gyakornokként csatlakozzanak: megértsék és betartsák a specifikációkat, kidolgozzák és irányítsák a projektet, végezzenek kutatást és bemutassák munkájukat stb.

A tanulmányi struktúra megfelel az európai szabványoknak, a féléves tanulmányok, a tanulási eredmények és az ECTS-kreditek felhalmozása (európai kreditátviteli és akkreditációs rendszer).

Félévek és modulok

Rendszeres kurzusértékelés a diákok és családjaik számára a tudás és a készségek terén elért előrehaladás ellenőrzésére.

A program félévekre és modulokra oszlik, amelyekben a tantárgyak eltolódhatnak egymásnak, mindaddig, amíg egy bizonyos minimumot érvényesítenek. Az európai felsőoktatási rendszer (LMD) szerint az egyes hitelesített modulok esetében az ECTS-krediteket odaítélik és felhalmozzák. Minden szemeszter érdemes 30 kredit.

Szociális készségek

A szociális készségek is jelentős súlyt kapnak, és értékelik az asszociatív tevékenységek (sport, zene stb.), Kommunikációs tevékenységek és oktatási kapcsolatok szempontjából.

Testre szabott képzés

Az iskola tanárai nagyon aggasztják, hogy mindenkinek sikeresnek kell lennie tanulmányaiban, ezért a diákok igénye szerint szerveznek oktatói üléseket, akiknek nehézségekbe ütköznek. Testre szabott képzés is rendelkezésre áll a hallgatók számára a módszertani kérdésekben. Végezetül, a diák-diákoktatás nagyra értékelik, mivel a régebbi hallgatók képesek tanácsot adni és megnyugtatni az újoncokat.

Felvételi követelmények

Jogosultsági

A Nemzetközi Számítástudományi Bachelor program nyitott a jelöltek után a középiskolai érettségi Tudományok, vagy az első évben a főiskolai diploma (vagy azzal egyenértékű) a számítógépes tudomány vagy a kapcsolódó területeken.

A diákoknak erős háttérrel kell rendelkezniük a matematika és általános tudományok terén. A pályázóknak is erős elemzési és problémamegoldó képességük van.

Angol nyelvtudás

A nemzetközileg elismert angol nyelvvizsga kötelező minden olyan jelentkező számára, akik nem angol anyanyelvűek, sem egy középiskolai végzettségűek egy angol nyelvű intézménytől.

Az EPITA elfogadja a következő standardizált angol nyelvvizsga-teszteket: TOEFL (minimális pontszám: 550 ITP, 213 CBT, 80 IBT) vagy TOEIC (minimális pontszám 750) vagy IELTS (minimális pontszám 6,0); Cambridge ESOL Vizsgálatok BULATS (B2).

Francia jártasság

Az EPITA Nemzetközi Számítástudományi Bachelorja kizárólag angolul tanult; ezért a diákoknak nem kell bizonyítaniuk a francia jártasságot a program indításakor. Mindazonáltal az elfogadott hallgatók egyéves hozzáférést kapnak az exkluzív online nyelvtanulási eszközhöz, és a heti francia leckék integrálva maradnak a Bachelor programban. Az alapképzésben részt vevő hallgatók a középfokú francia nyelvtudást a tanulmányaik végére érik el.

Pályázati folyamat

Hogyan alkalmazza az EPITA-t?

Kövesse lépésről lépésre az alkalmazás ellenőrző listáját:

  • Befejezett jelentkezési lap
  • Önéletrajz
  • Nyilatkozat célja
  • 2 Ajánlás Levelek
  • 1 középiskolai diplomával vagy bizonyítvánnyal (francia vagy angol nyelven és / vagy hiteles fordítással) igazolt másolata - Nemzetközi Baccalaureate® vagy azzal egyenértékű
  • Nyilvántartások (francia vagy angol és / vagy hiteles fordítás)
  • Útlevél másolása
  • TOEFL, TOEIC, IELTS vagy Cambridge ESOL BULATS feljegyzési eredményeket
  • € 60 befizetési díjat online vagy banki átutalással (írjon nekünk a international.bachelor@epita.fr címre, ha úgy dönt, hogy átvételi díjat vált át átutalással)
  • Bank vagy szponzori levél, amely igazolja, hogy a hallgató pénzügyi támogatást kap a program teljes időtartama alatt (az elfogadásról szóló értesítés után kell benyújtani)

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
9,000 EUR
évente
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date