Nemzetközi Számítástechnikai Bachelor fokozat

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Ez az új fok lehetővé teszi számítástechnikai mérnökök új generációjának részvételét, akik képesek globális környezetben dolgozni és a digitális forradalmat vezetni: „bárhol, bármikor, bárhol”.

Dolgozni fog a legújabb technológiákkal és termékekkel, informatikai rendszereket tervez, valósít meg és tart fenn nemzetközi léptékben, megoldásokat kínálva a nemzeti és a multinacionális vállalatokat egyaránt érintő problémákra.

Képzésünkre válik, hogy mérnökré váljon, aki aktívan részt vesz a felhő-számítás, a nagy adatkezelés és a mesterséges intelligencia forradalmában.

célok

Ez a számítógépes mérnöki új fokozat megfelel az új üzleti modellnek és az ágazat felmerülő igényeinek. Kész lesz arra, hogy a holnap globális világ vezető multinacionális cégein dolgozzon a világ bármely részén, és magas szintű foglalkoztathatóságot fog élvezni. Ezen a fokozaton a program módszertani, műszaki és technológiai kérdéseivel egy nagyon praktikus megközelítést fog alkalmazni. Könnyedén alkalmazkodhat a mai piaci igényekhez a mobil alkalmazásokkal, webfejlesztéssel, rendszergazdálkodással, műszaki támogatással és digitális marketinggel kapcsolatos területeken. A diploma programban való részvételével személyre szabott tanácsadást kap az oktatóktól. Az osztály mérete kicsi, és a hallgatók 100% -ban testreszabott tandíjat kapnak, mind az óra idején, mind azon kívül.

módszerek

 • „Tanulás a kihívás alapján”
 • Innovatív és alkalmazott módszertan.
 • Kis csoportok és személyre szabott oktatás.
 • A módszertan a szakmai világra összpontosított.
 • Munka valódi projektekben és valódi vállalatokban.
 • Az osztályon belüli technológia.

132812_pexels-photo-2058128.jpeg

Karrierlehetőségek

A számítógépes mérnöki végzettség lehetővé teszi a szakmai fejlődést a különféle területeken és a gazdasági tevékenységek bármely területén, például:

 • Szoftvermegoldások fejlesztője: szoftverfejlesztő, mobilalkalmazás-fejlesztő vagy webes megoldás-fejlesztő.
 • Információtechnológiai adminisztráció és karbantartás: rendszergazda, adatbázis-adminisztrátor, TIC támogatási technikus vagy technikus a digitális marketing területén.
 • Építészet és minőség: szoftver-építész, Cloud rendszerek-építész, Szoftverminőség-tesztelés, Digitális biztonság vagy TIC Auditor.
 • Tudás kitermelése: Big Data szakértő, Data Scientist, Analytics tanácsadó, Business Intelligence elemző, Digital Analyst.
 • Menedzser és Projektmenedzser: Projektmenedzser, ICT menedzser, Scrum Master vagy Terméktulajdonos.
Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad ... Tovább

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad Ramon Llull, primera universidad privada de Cataluña sin ánimo de lucro. Kevesebb