Nemzetközi kommunikáció

Általános információk

Program leírás

Tanuljon egyetemi diplomát a nemzetközi kommunikációban Hollandiában

A nemzetközi kommunikáció (IC) egy érdeklődő diákok tanulmányi programja, akik megértik, milyen hatással vannak az üzenetek, hírek és kampányok a társadalomra, akik kényelmesen élvezik a modern kommunikációs technológiát, és akik a világot otthonuknak tartják . A program arra készteti a hallgatókat, hogy legyenek olyan kommunikációs szakemberek, akik bizalmat építenek ki, és akik proaktívak, innovatívak, kreatívak, tiszteletteljesek és felelősek.

Hangok kihívást jelent, ugye? Az elmúlt néhány évtizedben a modern kommunikációs módszerek világgá változtatták a világot, és a folyamatos technológiai innováció gyorsan megváltoztatta a kommunikáció területét. Ez megköveteli a mai kommunikációs szakemberek számára, hogy képesek legyenek alkalmazkodni olyan területen, amely folyamatosan mozgásban van.

Ebben a hektikus és összekapcsolt világban a szervezetek hatékonyan kommunikálnak az érintettekkel. A hatékony kommunikáció szilárd hírnevet teremt, erőteljes üzeneteket hoz létre és kapcsolatot alakít ki az érdekeltekkel személyes szinten. A Nemzetközi Kommunikációs program biztosítja Önnek a nemzetközi kommunikációs karrierhez szükséges készségeket és ismereteket. Ön fejleszteni fogja a rugalmasságot ahhoz, hogy alkalmazkodhasson a gyorsan változó iparágban bekövetkező változásokhoz, azonosítsa a hatékony kommunikáció dinamikáját és tegye meg a gyakorlati ismereteit és készségeit. A régóta fennálló nemzetközi program kiválasztásakor a világ minden tájáról érkező hallgatókhoz csatlakozik, hogy nemzetközi kommunikációs és interkulturális szemléletmódban tanulmányozzák a kommunikációt.

Meg fog tanulni a PR-ről, a marketingről, a tanácsadásról, a válságkommunikációról, a közügyekről és az üzleti kommunikációról. Médiaképzést kapsz, megtanulod, hogyan írhatsz kiadványokat és rendezhetsz nemzetközi eseményeket. A program során különös figyelmet fordítanak az interkulturális kompetenciák és a megkönnyítő készségek fejlesztésére.

Karrier kilátások

A nemzetközi kommunikációs szakembernek számos munkalehetősége van. A kommunikációs szakembereknek kreatívaknak, rugalmasaknak, nyitottságnak és mindig kihívásnak kell lenniük. A Nemzetközi Kommunikációs Program számos pozícióban nemzetközi karriert készít. A hallgatók képesek lesznek munkát találni mint PR-tanácsadó, kommunikációs koordinátor, marketing kommunikációs tanácsadó, közügyek tisztviselője, szociális média-stratégia, sajtófőnök és rendezvényszervező.

Az első év

Az első évben szolgál általános bevezetés a világ a kommunikáció. A kommunikációs szakemberek számára fontos nyelvi készségeket fejleszt. Egész évben kidolgozza az interkulturális kompetenciák és a média készségek és be kell vezetni a kutatási módszerek és kommunikációs elméletek. Az első blokk a Crisis & Reputation-ról szól. A nemzetközi csoportokban megvizsgálja azokat a kérdéseket, amelyek a médiában megjelennek, és hogyan lehet megakadályozni, hogy a probléma válsággá váljon. Megtanulják, hogyan felügyelheti a nemzetközi médiát, sajtóközleményeket írhat és sajtótájékoztatókat szervezhet. Mindezek részét képezik olyan témák, mint a pszichológia, az interkulturális kommunikáció, a kockázati és válságkommunikáció, a nyilvános beszéd és a közvélemény.

A második mondat az online brandingről szól. A kreativitás kihívás lesz, ha online szövegeket és vizuális képeket készít a valódi ügyfelek számára, növeli márkajelzésüket, vagy előmozdítja termékeiket. Meg fog tanulni a marketing kommunikációról, az online kommunikációról, az ügyfélkapcsolat kezeléséről és a márkaépítésről.

A vizuális kommunikáció és a vállalkozói tevékenység központi szerepet tölt be a Média és Vállalkozás. Fel fogsz kapni egy vállalkozói koncepciót, és megtanulod, hogyan lépj be egy adott médiatípusban.

Kapsz fényképezőgépes tréninget, és személyes márka-videót készítesz. Az első év utolsó időszakában konferenciát szervez a kommunikációs szakmáról. Ön meghívja a nemzetközi vendéghallgatókat, és lehetőséget kap arra, hogy értékes kapcsolatokat alakítsanak ki a kommunikációs iparban már dolgozókkal.

Az első év után

A második évben médiakampányt fog készíteni, és feltárja az interkulturális kommunikáció elméletét, hogy segítse a szervezeteket a nemzetközi és az interkulturális kapcsolatok megteremtésében és fenntartásában. A harmadik évet külföldön tölti. Lesz egy szakmai, és töltse meg a választható félévben akár választott kisebb vagy tanul külföldön az egyik partner egyetemek világszerte. Holland diákok várhatóan tölteni legalább egyéves külföldi tanulmányait. Önnek is lehetősége lesz arra, hogy egy ún. Élő laborban megbízást hajtson végre: egy multidiszciplináris csapatban dolgozik innovatív megoldásokkal a vállalatok számára. A negyedik évben, mint kommunikációs diák, olyan kiskorú lesz, amely elmélyíti tudását a szakma egy kiválasztott területén. Ezután az utolsó félév során Ön egy junior tanácsadó szerepét veszi igénybe, és dolgozik egy kérdés megoldásában egy szervezet számára. Ön várhatóan megoldást nyújt a szervezetet érintő kommunikációs problémára. A megoldást a kutatás támogatja, és stratégiai tanácsokat fog nyújtani fejlett szinten.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy felvegyük ezt a programot, szüksége lesz egy országos középiskolai diploma vagy egy nemzetközi középiskolai diploma megszerzésére. Önnek matematikája is van a végső osztálylistáján. Az iskolai végzettségnek egyenértékűnek kell lennie a holland HAVO középiskolai diplomával. Mivel a programot teljes egészében angolul tanítják, valószínűleg be kell bizonyítania angol nyelvtudását, az iskolai végzettségtől és az állampolgárságtól függően.

www.hanzegroningen.eu/ic

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on t ... Tovább

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on top of that, you will be living in the best student city of the Netherlands. Kevesebb
Groningen , Groningen , Leeds , Vilnius , Assen + 4 Több Kevesebb