Nemzetközi Hotelmenedzsment Bachelor

Általános információk

Program leírás

Tanulmányozza a Nemzetközi Hotel Menedzsmentet

A Vatelről

A Vatel-szálloda

Éducacion Duale és három kötelező nyelv

Programunk számos előnye között szerepel az Éducacion Duale rendszer. A Vatel oktatási-tanulási rendszer, amelyben a hallgatónak kötelezően teljesítenie kell az elméleti tanulás 50% -át személyes szemináriumokon és a szakképzés 50% -án keresztül gyakornoki gyakorlatokkal egyeztetett otthonbeli és külföldi szállodákban. Hasonlóképpen, ebben a rendszerben a hallgatónak kötelezően be kell töltenie a tantervet, azaz - külön költségek nélkül - három idegen nyelv tanulmányozását, köztük az angol és a francia nyelvet.

A hároméves kurzus végén az egyetemi hallgatók kettős fokot kapnak:

 1. Nemzetközi Szállodamenedzsment Baccalaureus Menedzsment (Nemzetközi Szállodamenedzsment Bachelor - Vatel-Franciaország, 180 ECTS); és
 2. Vezető technikus a Nemzetközi Szállodaigazgatásban (MEC-Paraguay). Mindkettőt a MEC-Brasil validálhatja a hitel egyenértékűség szempontjából.

A Vatel-nál a hallgatók részt vehetnek a Marco Polo csereprogramban, amely lehetővé teszi számukra, hogy karrierjük második évét egy másik Vatel intézetben, például Párizsban, Madridban, San Diego-ban végezzék el. Ez a lehetőség érdekes, hogy a tanulmányi díjakat az otthoni iskolában, azaz Paraguay-ban fizetik ki.

Felvételi követelmények

 • Spanyolországban: alapképzés
 • Franciaországban: Baccalauréat
 • Svájcban: Maturité
 • Belgiumban: Fin d'études Secondaires bizonyítvány
 • Más országokban: középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű

Azoknak a hallgatóknak, akik az angol nyelvtanfolyamon kívánnak részt venni: Kötelező angol szint: TOEFL 550 (80 IBT) vagy IELTS 5.5 (tudományos) angol levél.

122497_photo-1558959357-685f9c7ace7b.jpgProxyclick Visitor Management System / Unsplash

Felvételi folyamat

 1. Vegye fel a kapcsolatot
  A Campus Vatel Spain kapcsolatba léphet e-mailben, telefonon vagy űrlapon,
 2. kérelem
  Nyújtsa be a kitöltött jelentkezési űrlapot és az összes szükséges dokumentumot.
 3. értékelés
  A Felvételi Osztály felülvizsgálja jelentkezését és haladéktalanul jelzi a következő lépéseket.
 4. Felvételi teszt
  A Vatel Madrid felvételi tesztjeit kifejezetten a szállodavezetési programhoz szükséges motiváció, hivatás és profil szintjének felmérésére tervezték.
 5. találatok
  A felvételi tesztek elvégzése után a jelölt legfeljebb 7 napon belül megkapja eredményeit.
 6. bejegyzés
  Miután befogadták, a jelölt a szükséges adminisztratív eljárásokat követõen 10 napon belül hivatalosan formázhatja jelentkezését.

Akadémiai díjak

Kattintson ide

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vatel chega ao Paraguai em 2011 sendo a única escola nacional que oferece um diploma duplo e dá a seus alunos um diploma reconhecido pelo Estado Francês, o Bacharel. O sucesso mundial das escolas Vate ... Tovább

Vatel chega ao Paraguai em 2011 sendo a única escola nacional que oferece um diploma duplo e dá a seus alunos um diploma reconhecido pelo Estado Francês, o Bacharel. O sucesso mundial das escolas Vatel é graças ao fato de mantermos um conceito de educação dual, onde 50% são aprendidos nas aulas e os restantes 50% em estágios e estágios nos melhores hotéis do nosso país e do mundo. Permanecendo sempre fiel à filosofia de que "todo conhecimento teórico deve ser verificado imediatamente através da prática". Kevesebb