Nemzetközi Egyetemi diploma

Általános információk

Program leírás

Az előkészítő tanulmányokat az egyetemi végzettséggel kombinálva egyetlen tanulmányi tervben választhat a fokozattartomány közül, beleértve a BEng Repülőgépgyártást, a BEng Vegyészmérnöki és a BEng Mechanikai és Gyártástechnikai szakot.

Ha nem teljesíti a programra való belépés minimumkövetelményeit, akkor jelentkeznie kell a számviteli, mérnöki, valamint a menedzsment és pénzügyek első évére, amely szintén felajánlja az egyetemi végzettség fokozódását.

A tanfolyam jellemzői

Lehetőség egy vízum igénylésére a tanulmányi terv teljes időtartamára.

A tanulmányi terv 1. évében:

 • Fejlessze tudását és készségeit a kiválasztott fokozaton keresztül egy speciális Pathway .
 • Tanulmányozza az egyetemi modulokat, amelyek tükrözik a kiválasztott fokozat első évét.
 • Alkalmazkodjon az Egyesült Királyságban folytatott tanuláshoz olyan moduloknak köszönhetően, amelyek célja az egyetemi ismeretek felkészítése.

Team work, work colleagues, working together

Melyik fok áll rendelkezésre?

 • Repülési és űrmérnöki munka - Hons
 • Vegyipar - BEng (Hons)
 • Építőmérnöki munka - Hons
 • Számítástechnika egy évvel az iparban (Hons)
 • Elektromos és elektronikus mérnöki munka - Hons
 • Gépészet - BEng (Hons)
 • Terméktervezés - BEng (Hons)

Mit fogok tanulni?

A tanulmányi terv 1. évében a választott fokozathoz szabott modulokat készít.

Hogyan értékelhetem?

A tanulmányi terv első évében az értékelés formális és informális is. Az előrehaladást a tanfolyam folyamatos értékelése és az osztályteszt felhasználásával követik nyomon. Az egyes egységek végső osztályzata a tanfolyamok és a tantárgy végén végzett vizsgák keverékén alapul.

Az értékelést a következők végzik:

 • Tanfolyam (elkészített feladatok, egységtesztek, kísérleti jelentések, számítógép-használat).
 • Közép- és tantárgyi vizsga.

Belépési követelmények

Kor követelmények

16 éves és annál idősebb.

Azoknak a hallgatóknak, akik a szeptemberi kezdőnapra tanfolyamot indítanak, az adott naptári év december 31-ig 17 évesnek kell lenniük. Az összes többi kezdő dátum esetében a hallgatóknak a tanfolyam közzétett kezdőnapján 17 évesnek kell lenniük.

Akadémiai követelmények

Két „D” besorolás az Egyesült Királyság A-szintű testületéből, elismert alapítvány, a tengerentúli egyetemi diploma első évében, vagy azzal egyenértékű, jó fokozattal. A hallgatóktól elvárják, hogy ezen a szinten matematikát és lehetőleg fizikát tanuljanak.

Angol nyelvi követelmények

Kezdete: IELTS 5.5 (legalább 5,5 az összes alapkészletben) vagy azzal egyenértékű.

További információ

Az UKVI IELTS mellett az INTO képes elfogadni más angol nyelvi képesítéseket is. Az elfogadott képesítésekkel kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa el a következő webhelyet: www.intostudy.com/selt-alternatívák

Felhívjuk figyelmét, hogy ha nem felel meg a minimális belépési követelményeknek, jelentkeznie kell az egyik első Nemzetközi Év programunkra, amely szintén az itt felsorolt fokokra való továbblépést nyújtja.

Tandíj

A tanulmányi terv 1. éve £ 17375

ösztöndíjak

Az INTO Queen's University Belfast elkötelezettek vagyunk azért, hogy segítsünk olyan ambiciózus nemzetközi hallgatóknak, mint az Egyesült Királyságban a világszínvonalú egyetemen való tanulás céljaik elérése.

Számos nagylelkű ösztöndíjval lehet támogatást kapni a tandíj befizetéséhez - hátterétől vagy pénzügyi körülményeitől függetlenül.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Founded in 1845 as Queen's College Belfast, we became an independent university in 1908. Today, we are ranked in the top 173 universities in the world (QS World Rankings 2020) in the top 140 in the wo ... Tovább

Founded in 1845 as Queen's College Belfast, we became an independent university in 1908. Today, we are ranked in the top 173 universities in the world (QS World Rankings 2020) in the top 140 in the world for graduate prospects (QS Graduate Employability Rankings 2020), and a member of the Russell Group of UK research-intensive universities, combining excellence in research and education with a student-centred ethos. Kevesebb