Abban Hult, akkor többet, mint megtanulják az alapokat az üzleti és keresd meg a Bachelor. Most megtudhatod, hogy a világot.

Abban Hult, a megközelítés a tudományos tanulás alapja az a felismerés, hogy a holnap vezetői kell egy globális gondolkodásmód és a vállalkozói szellem. A jellegzetes megközelítés célja, hogy elősegítse a két, amelynek középpontjában a tanulmány az üzleti nemzetközi, valós környezetben. Ez létrehoz egy izgalmas tudományos környezetet, amely folyamatosan motiválni téged.

bbaint01

Mitől Hult egyedülálló

A Bachelor program Hult International Business School, mint bármely más egyetemi diploma akkor lehet figyelembe venni.

Azáltal, hogy összehozza az embereket, kultúrákat, és az innovatív ötletek a világ minden tájáról, Hult nyújt egyedülállóan átfogó és átalakító oktatási tapasztalat.

A multikulturális szempontból

Ebben a nemzetközi, kollaboratív tanulási környezet lesz felhívni a különböző háttérrel és tapasztalatait a többiekkel, és megtanulják, hogy a világot egy valóban globális lencse.

A globális osztálytársai

Minden évben, Hult törekszik, hogy beiratkozik egy változatos bejövő osztály az egész világon. Az egyetemen, találkozni fogsz, és együttműködnek a diáktársak, akik széles körű tapasztalatokat, perspektívák, és érdekeit.

Felismeri Hult diákok, amint eléjük. Ezek a szenvedélyes, kíváncsi, és határozott. Ezek érdekes és vonzó. És nem követik a tömeget, mert vannak elfoglalva kovácsolás a maga módján.

Bár a diákok érkeznek a világ minden tájáról, akkor ugyanazt a DNS-:

  • Az érdeklődés a világon
  • Nyitottan
  • A merész szellem
  • Egy kreatív szellem
  • Egy találékony hozzáállás

Tanterv

Bárhol is dönt, hogy tanulmányozza az Hult, az egy dolog, hogy továbbra is összhangban van az egész globális campus a minőség és a szigor a Bachelor of Business Administration tanterv.

Abban Hult, akkor a mester az alapjait a globális üzleti, miközben a szabadságot, hogy folytassa az indulatok, és átveheti az értékes valós tapasztalat. Azt is specializálódtak a szedés az öt Major tanulni alapos.

Jövedelemszerzési a mértéke

A graduális üzleti tanterv tartalmaz tanfolyamok Közművelődési és Leadership Development, Business Core, Választani, és a Major - zárul a projekt kidolgozásában elért.

Kapsz 120 kredit, hogy a teljes egyetemi diplomát. A hitel az alapvető mértékegysége fok progresszió a legtöbb amerikai egyetemeken. Egyéni tanfolyamok Hult általában érdemes 3 kredit, és kapsz legalább 30 kredit évente.

Hogyan tudna diplomás három éven belül:

  • Keressen akár további 12 kredit évente keresztül nyári programok.
  • Attól függően, hogy a középiskolai rendszer a saját országában, akkor indítsa el a diplomát Hult akár 30 Advanced Placement kredit.
  • Ha jogosult a tudományos kiválóság Track, akkor vegye extra tanfolyamokat a tanév során.
  • Ha át kell HULT másik egyetemen, akkor töltsük fel 60 időmérő kredit magával.

Valós üzleti tapasztalat

A nagy értékű szakmai a gyakorlati projektek valódi ügyfelek, akkor folyamatosan lehet megtámadni, hogy a tantermi tanulás a gyakorlatban a Hult.

Majd szert releváns, a gyakorlati tapasztalat és fejleszteni a kommunikációs készség és a mentális szívóssága szükséges, hogy boldogulni a mai globális piacon.

A tudományos kiválóság pálya

Abban Hult, leginkább az elméleti tudás, a diákok kapnak egy sor ösztönző és lehetőségek gyorsított mértékben progresszióját.

Ha kimagasló eredményeket érjenek el az első tanév, akkor jogosult lehet további ösztöndíj lehetőségeket és tanfolyamok kizárólag tudományos kiválóság a hallgatók.

Kombinált Szak

Ha a tudományos célja, hogy folytassa a mester fokozatot, a rugalmas tanterv lehetővé teszi, hogy elnyerjük a Bachelor of Business Administration és a Master of International Business mindössze négy év alatt.

Hult globális egyetemen

Diákként a Hult, akkor lehetősége van arra, hogy hívja a világ legdinamikusabb és nemzetközi városok haza.

Gain páratlan globális perspektíva él és tanul üzleti Londonban, San Francisco, Boston, Shanghai, Dubai, és a mi Ashridge Estate Campus Nagy-Britanniában

Négy ország, egy globális mértékben

Minden tanévben, akkor válasszon London, San Francisco, és 2018-ban Bostonban, mint az otthoni egyetemen. A nyár, akkor lehetősége van arra, hogy merüljön el egy új üzleti kultúra, amit keresnek további hitel felé a diplomát Hult campus szerte a világon.

A szigor a tananyag és a szenvedély, a professzorok ugyanaz marad, bárhol, hogy tanulmányozza a Hult. Ez teszi egy teljesen zökkenőmentes átmenetet képez a globális egyetemen.

Költségek és pénzügyi támogatás

Hult elkötelezett amellett, hogy magas színvonalú üzleti oktatás, amely az élethosszig tartó értékű befektetés. Segít megérteni, hogy pontosan mi az oktatás kerül, és milyen anyagi segítségnyújtási lehetőségek, a célunk.

Mi egy személyre szabott segít megérteni a pénzügyi támogatás lehetőségeket, akkor nem számít, milyen országban van ettől. Vegye fel a kapcsolatot, és meg tudjuk beszélni a rendelkezésre álló forrásokat, hogy segítsen finanszírozni az oktatást.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
aug. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
50,950 USD
London egyetemen. $ 36,450 San Francisco campus.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019