Nemzetközi üzleti alapképzés

Általános információk

Program leírás

Tantervünk megtervezése és tanítási filozófiája az iskolai mottónknak, „Buddhista bölcsesség mint horgony” követi. Ez képviseli az egyetem vízióját, valamint a tajvani gazdasági és társadalmi fejlődés irányát. Összefoglalva: arra törekszünk, hogy felhasználjuk a vitalitást és élénkítsük társadalmunkat. Osztályunk reméli, hogy fejleszti ezeket a tehetségeket, akik jártas angol nyelvtudással és tapasztalattal rendelkeznek a nemzetközi marketing és kereskedelem területén. A szakmai ismeretek integrálása és oktatása mellett nem fáradozzunk erőfeszítéseket az üzleti etika ápolásában a hallgatók körében.

Tantervek stratégiai elhelyezése

Feladatunk a nemzetközi menedzsment oktatás folyékony angol nyelven történő nyújtása. Az egyetemi fejlődésünkre és a külső környezeti változásokra reagálva a következő három évre stratégiailag elkészítettük tantervünket:

1. Fo Guang Shan erőforrásainak felhasználása oktatási és kutatási lehetőségeink javítása érdekében. A 2,4 milliárd dolláros költségvetés mellett éppen befejeztük egy nagy tájépítészeti projektet, és emellett három új épületet is elkészítettünk: a Független Születés Épülete (kollégium a hallgatók és az egyedülálló alkalmazottak számára), az Oktatási épület és az Egy Hit valamint a hallgatói tevékenységi központ és a gimnázium A felhalmozott pénzeszközök mellett a testület évente 200 millió dollár NT-vel támogat minket az oktatás minőségének és létesítményeinek javításához, és szándékunk az állami egyetemekhez hasonló tandíjak felszámítása.

2. Közös erőfeszítések a Fo Guang University-val a hallgatók nemzetközi mobilitásának javítása érdekében.

Kínálunk „2 + 2 fokos” és rövid távú tanulmányokat nyári / téli vakációk során. Mivel a hallgatók magasabb szintű angol nyelvtudással rendelkeznek, arra ösztönzik őket, hogy folytassanak rövid távú tanulmányokat vagy kettős szakokat azáltal, hogy kihasználják a Fo-gui Egyetemen működtetett közös rendszerünket. Ez javítja hallgatóink nemzetközi mobilitását, és felkészíti őket a globális környezetre.

3. Minőség elérése az állami egyetemekkel összehasonlítható tandíjakkal, valamint az oktatási és kutatási lendület fokozatos javítása.

Mivel 2013 januárjában átvettem a kormányt, négy irányt állítottam fel: „Egy új Nanhua, jutalom a kiválóságért és a hátrányos helyzetű személyek támogatása érdekében, a legjobb törekvés és a nemzetközivé válás iránya. 2014-ben bejelentettük, hogy tandíjunk az állami egyetemekkel összehasonlítható szinten lesz. Tanácsokat és hallgatókat kérünk együtt annak biztosítása érdekében, hogy költségvetéseink elérjék az állami egyetemekhez hasonló szintet is. Az összes tanszék és kar felállította a céljait. Reméljük, hogy minden hallgatónk és tanárunk együttes erőfeszítései fokozatosan felépíthetik a tanítási és kutatási lendületet.

4. A kiválóság és az osztály legjobb besorolása.

A 2013-as tanév óta az Oktatási Minisztérium felsorolta minket egy kiváló oktatásban részesülő egyetemen. A 2013–2014-es Oktatási Kiválósági Projekt végrehajtása sikeresen bevonta mind a hallgatóinkat, mind a Nanhua Project Hope programot. A 2015-2016 közötti oktatási kiválósági projekt és a Nanhua Project Hope célja minden diákunk bizalmának növelése. Az Oktatási Kiválóság projekt célja közel száz referenciaérték létrehozása a tanítási lendület és a tanulás hatékonyságának nyomon követése és javítása érdekében. Az egyetemi erőfeszítések részeként tanszékünk arra törekszik, hogy kiválóan tanítsa a tanárokat, lehetővé téve tanáraink számára, hogy energiát adjon hallgatóinknak, hogy proaktív megközelítést alkalmazzanak a tanulásban a tanulásuk négy éve alatt. Ez elősegíti számukra, hogy többet érjenek el a szakmai kompetencia, a kommunikáció és az együttműködés, a gyakorlati és gyakorlati tapasztalatok, a társadalmi gondozás és a fizikai / mentális jólét szempontjából.

136777_photo-1507679799987-c73779587ccf.jpg

Alapvető kompetencia és oktatási célok

Oktatási célok, alapvető kompetenciák és mutatók a Nemzetközi Üzleti Egyetemi Programhoz.

Oktatási célok

Vezetési tehetségek fejlesztése a nemzetközi marketingben vagy a nemzetközi üzleti életben. A tengerentúli jelenlétű tajvani vállalatok vagy a nemzetközi üzleti vállalkozások összpontosítanak a kommunikáció, az együttműködés és a betekintés képességére.

Alapkompetenciák az egyetemi hallgatók számára

 • Szakmai ismeretek (Professzionalizmus)
 • Insight tanulás (életerő)
 • Alkalmazás (praktikus)
 • Kommunikáció és együttműködés (Kommunikáció)
 • Aggodalom a társadalom számára (empátia)
 • Mentális / fizikai jólét (állóképesség)

Jövőbeli fejlődés

Oktatási célok

Tehetségek fejlesztése a kommunikáció, az együttműködés és a betekintést nyújtó tanulás képességével a nemzetközi vállalatok számára a nemzetközi marketingben és a nemzetközi kereskedelemben.

Jellemzők

 1. A hallgatók ösztönzése a tengerentúli tanulmányok elvégzésére és fokozat megszerzésére az Egyesült Államok Nyugati Egyetemen;
 2. Támogató osztályok a TOEFL felkészülésekhez és az angol nyelven tanított szakmai tárgyakhoz;
 3. Nemzetközi környezet megteremtése és külföldi hallgatókkal való tanulás;
 4. Rendszeres oktatási rendezvények szervezése tengerentúlon, diákjaink nemzetközi mobilitásának fokozása érdekében;
 5. A különböző főiskolák forrásainak integrálása átfogó lehetőségek és minőségi oktatás biztosítása érdekében;
 6. Kis osztályok a magas tanár / hallgató arány biztosítása érdekében.

Érettségi után

 1. Szerepek a marketingben és a nemzetközi kereskedelemben multinacionális vállalatokkal vagy nemzetközi kereskedelmi társaságokkal, vagy a tajvani vállalatoknál dolgozó tengerentúli személyzettel;
 2. További tanulmányok a nemzetközi üzleti menedzsment, közgazdaságtan, pénzgazdálkodás, pénzügy és számvitel végző intézményein Tajvanon és a tengerentúlon.
Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Nanhua University is located in the middle part of Taiwan with more than 5,600 students and 468 academic staff. 99% of the faculty are Assistant Professors and beyond; 99% of the faculty hold Doctorat ... Tovább

Nanhua University is located in the middle part of Taiwan with more than 5,600 students and 468 academic staff. 99% of the faculty are Assistant Professors and beyond; 99% of the faculty hold Doctorate degrees. We offer more than 300 courses teaching in English and our education has an international focus, with the aim of preparing students to become global citizens who could be successful anywhere in the world. Kevesebb