Nemzetközi üzleti (3 év)

Általános információk

Program leírás

Tanuljon Bachelor's in International Business Hollandiában

Az International Business (IB) hároméves főiskolai program angolul tanult. Minden évben két tanulmány félév. A program célja a középiskolai végzettséggel rendelkező diákok számára, mint például a holland vwo, nemzetközi érettségi vagy nemzetközi megfelelője. A három éves IB főiskola programja 180 európai kredit (ECTS), amelyből 60 ECTS évente kerül sor. A tanulmány folytatásához a hallgatóknak legalább 48 ECTS-t kell elvégezniük az első évben.

Mindkét világ legjobbja

Az új IB program 2018 szeptemberében kezdődik és a korábbi programok: az International Business & Management Studies és az International Business & Languages ​​egyesülése. Ez a holland kormány kezdeményezése, amely a hallgatók számára átláthatóbb és egyszerűbb tanulmányi választást kínál.

Első év

Az első év hasonló akadémiai háttérrel és képességekkel rendelkező hallgatókat hoz létre. A tananyag egyértelmű nemzetközi irányultsággal és irányítással rendelkezik. A diákok bemutatásra kerülnek a fő üzleti területekre, előkészítve második évet külföldre. A tudást osztályok, csoportmunka, kutatás, üzleti laborok, feladatok és írásbeli vizsgákon keresztül szerezték meg és értékelték. Erős elkötelezettség az önálló tanulmányozáshoz is. Az év során a diákok bemutatják növekvő szakmai és személyes kompetenciáikat egy dedikált portfólióban.

Nyelvi lehetőségek az IBS-nél

Ha további világnyelveket szeretne tanulni, beiratkozhat a Hanze Nyelvi Központba. Jelenleg nyelvtanfolyamokat kínálunk spanyol, német,
Francia és olasz. Az új nyelvi készségek elsajátítása növelni fogja a kulturális tudatosságot, és a nemzetközi karrierjéhez vezető szerepet tölt be.

Második év

Az IBS egyik legnagyobb lehetősége az év külföldön. A második éve alatt egy IBS-partner egyetemen tanuló félévre, majd egy másik félévre egy külföldi cégnél végez üzletet.

Tanulmányi félév külföldön

Egy teljes félévet fogsz tölteni a világ számos partneregyesületének egyikén. Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy bővítsük a különböző kultúrák tudását és tapasztalatát, és fejlesztjük nyelvi készségeinket. A nemzetközi hallgatók választhatják az IBS kisebb európai üzleti tevékenységét vagy egy másik Hanze UAS iskola kiskorújait.

Nemzetközi elhelyezése

A második félévben a második évben egy olyan nemzetközileg orientált vállalatnál vagy szervezetnél dolgozik, amely kívül esik a saját országán, ahol a tanulmánya első évében alkalmazhatja azt, amit megtanult. A hallgatók szerezzenek a végeredmény magukat, kihasználva a rendelkezésre álló információk IBS, mint például a rendszeres befektetési ajánlatok, korábbi hallgató jelentések és a közös élmények diáktársak. Diákjaink teljes helyeket töltenek be a legmagasabb globális vállalatoknál, mint például a Lufthansa Szöulban, a Microsoft Dublinban, a SEAT Barcelona, ​​a mexikóvárosi Bosch, a luxemburgi Pricewaterhouse Coopers és a Philips Amszterdamban, valamint az izgalmas kkv-k és az induló vállalkozások.

Harmadik év

A harmadik és utolsó évet félévvel kezdheti, amelyben a kiskorához tartozó modulokat veszi igénybe. Ez lehetővé teszi, hogy alaposan megismerje a választott szakosodást (lásd a 2. féléves szerkezeti táblázatot). Az utolsó félévben befejezi az érettségi projektet, amelyben Ön egy külső cég tanácsadójának tekintendő. Önnek meg kell szereznie, meg kell határoznia, elemeznie és kutatnia kell egy üzleti problémát, végleges jelentést kell készítenie, és eredményeit be kell mutatnia / meg kell védenie egy szóbeli prezentációban.

Karrier kilátások

A nemzetközi üzleti főiskolai program felkészíti Önt egy sikeres és jutalmazó nemzetközi karrierre számos irányba és pozícióban, többek között:

  • marketing és értékesítési vezető

  • Pénzügyi és Számviteli

  • üzleti tanácsadó

  • üzlet fejlesztés

  • projekt és számlavezetés

  • vállalkozó.

A 2016-ban közzétett LinkedIn kutatás azt mutatja, hogy alumíniumaink a világ minden táján megtalálhatók, sok karriert töltenek be pályafutásuk során, valamint számos posztgraduális tanulmányi diplomát.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy felvegyük ezt a programot, szüksége lesz egy országos vagy nemzetközi középiskolai diplomára. Az iskolai végzettségnek meg kell egyeznie a holland vwo középiskolai diplomával. Mivel a programot angolul tanítják, valószínűleg be kell bizonyítania angol nyelvtudását, az iskolai végzettségtől és az állampolgárságtól függően.

www.hanzegroningen.eu/ibs

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on t ... Tovább

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on top of that, you will be living in the best student city of the Netherlands. Kevesebb
Groningen , Groningen , Leeds , Vilnius , Assen + 4 Több Kevesebb