Nemzetközi üzlet

Általános információk

Program leírás

Tanuljon Bachelor's in International Business Hollandiában

Az International Business (IB) négyéves alapképzési program angolul tanult. Minden évben két tanulmányi félévből és négy 10 hetes blokkból áll. Az előadások és osztályok mellett a diákok kis csoportokban dolgoznak annak érdekében, hogy megtalálják a választ a kihívásokkal teli, mégis gyakorlati, üzleti vonatkozású problémákra. A csoportos munka előkészíti a hatékony kommunikációt és együttműködést a nemzetközi üzleti életben. A képzést olyan sikeres jövőbeni karrierlehetőségekhez is hozzák létre, amelyek elengedhetetlenek a jövőbeli karrierhez, például visszajelzést adnak és fogadnak, prezentációs készségeket, interkulturális ismereteket és nyelveket. A négyéves program 240 európai kreditből (ECTS) áll, amelyből évente 60 ECTS-ot gyűjtenek. A tanulmány folytatásához a hallgatóknak legalább 48 ECTS-t kell elvégezniük az első évben.

Az új IB program 2018 szeptemberében kezdődik és a korábbi programok: az International Business & Management Studies és az International Business & Languages ​​egyesülése. Ez a holland kormány kezdeményezése, amely a hallgatók számára átláthatóbb és egyszerűbb tanulmányi választást kínál.

Első és második év

Ez egy felfedezési fázis, melynek során a diákokat számos nemzetközi üzleti téma köré csoportosítják és értékelik. Az első és a második év pedig különböző szakmai témákra fog összpontosítani "Living Labs" formájában. Ezek összekapcsolják a kulcsfontosságú modulokat, és értékes tapasztalatokat szereznek a diákok számára a gyakorlati üzleti kérdések kezelésében és a különböző szakmai szerepek feltérképezésében. Ezt csoportos munkával és alkalmazott kutatással végzik. Az ebben az időben szerzett ismeretek, készségek és tárgyi preferenciák végső soron segítenek a tanulóknak abban, hogy eldöntsék, melyik diplomás kisebbséget kívánja folytatni.

Nemzetközi üzleti és nyelvek

A külföldi évet megelőzően egy második világnyelven, például spanyolul, németül, franciául vagy olaszul tanul. Később a tanulmányban úgy dönthet, hogy elmélyítheti a kultúra és a nyelvek megértését azáltal, hogy két nyelven tanul, az angol mellett. Ezzel kezdődően elkezdődik, amikor a legfontosabb nyelvi készségeket a jövőbeli karrierje során alkalmazza.

Harmadik év

Az IBS egyik legnagyobb lehetősége az év külföldön. A második éve alatt egy IBS-partner egyetemen tanuló félévre, majd egy másik félévre egy külföldi cégnél végez üzletet.

Tanulmány külföldön

A harmadik év során teljes félévünket töltötte a világ számos partneregyesületének egyikén. Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy bővítsük a különböző kultúrák tudását és tapasztalatát, és fejlesztjük nyelvi készségeinket. A nemzetközi hallgatók választhatják az IBS kisebb európai üzleti tevékenységét vagy egy másik Hanze UAS iskola kiskorújait.

Nemzetközi elhelyezése

A másik félév olyan nemzetközileg orientált vállalatnál vagy szervezetnél dolgozik, amely kívül esik a saját országán, ahol alkalmazhatja a tanulmánya során tanult dolgokat. A hallgatók szerezzenek a végeredmény magukat, kihasználva a rendelkezésre álló információk IBS, mint például a rendszeres befektetési ajánlatok, korábbi hallgató jelentések és a közös élmények diáktársak. Diákjaink teljes helyeket töltenek be a legmagasabb globális vállalatoknál, mint például a Lufthansa Szöulban, a Microsoft Dublinban, a SEAT Barcelona, ​​a mexikóvárosi Bosch, a luxemburgi Pricewaterhouse Coopers és a Philips Amszterdamban, valamint az izgalmas kkv-k és az induló vállalkozások.

Negyedik év

A negyedik és utolsó évet egy félévvel kezded, amelyben modulokat gyarapítasz a diploma kiskorára. Ez lehetővé teszi, hogy alaposan megismerje a választott szakosodást (lásd a 2. féléves szerkezeti táblázatot). Az utolsó félévben befejezi az érettségi projektet, amelyben Ön egy külső cég tanácsadójának tekintendő. Önnek meg kell szereznie, meg kell határoznia, elemeznie és kutatnia kell egy üzleti problémát, végleges jelentést kell készítenie, és eredményeit be kell mutatnia / meg kell védenie egy szóbeli prezentációban.

Karrier kilátások

A nemzetközi üzleti főiskolai program felkészíti Önt egy sikeres és jutalmazó nemzetközi karrierre számos irányba és pozícióban, többek között:

  • marketing és értékesítési vezető

  • Pénzügyi és Számviteli

  • üzleti tanácsadó

  • üzlet fejlesztés

  • projekt és számlavezetés

  • vállalkozó.

A 2016-ban közzétett LinkedIn kutatás azt mutatja, hogy alumíniumaink a világ minden táján megtalálhatók, sok karriert töltenek be pályafutásuk során, valamint számos posztgraduális tanulmányi diplomát.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy felvegyük ezt a programot, szüksége lesz egy országos vagy nemzetközi középiskolai diplomára. Az iskolai végzettségnek meg kell egyeznie a holland havo középiskolai diplomával. Mivel a programot angolul tanítják, valószínűleg be kell bizonyítania angol nyelvtudását, az iskolai végzettségtől és az állampolgárságtól függően.

www.hanzegroningen.eu/ibs

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on t ... Tovább

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on top of that, you will be living in the best student city of the Netherlands. Kevesebb
Groningen , Groningen , Leeds , Vilnius , Assen + 4 Több Kevesebb