Nemzetközi értékesítési és marketing menedzsment

Általános információk

Program leírás

Rövid bemutatkozás

A Nemzetközi Értékesítési és Marketingmenedzsment Bachelor Programja egy hétéves program, amelyet angolul tanítanak.

A program az alkalmazott tudományokon alapul, és az üzleti, gazdasági, szervezeti és menedzsment, kommunikációs, kulturális és üzleti jog témaköreinek kombinációját nyújtja, a nemzetközi marketingre és értékesítésre összpontosítva.

A program ötvözi az elméletet a gyakorlattal a projektek és a vállalatok széles körének esettanulmányai révén. Ezenkívül a program 2 különálló 12 hetes üzleti elhelyezési időszakot tartalmaz. Az elhelyezési időszakok célja, hogy az üzleti környezetben szerzett tapasztalatokkal rendelkezzenek, és lehetőséget adjanak arra, hogy a valós üzleti problémákra és problémákra összpontosítson.

A program a Campus Horsensben zajlik.

Tartalom és struktúra

A program ötvözi az elméletet a gyakorlattal a projektek és a vállalatok széles körének esettanulmányai révén. Ezenkívül a program két különálló , legalább 12 hetes munkahelyet foglal magában. Az elhelyezési időszak célja, hogy üzleti környezetben munkatapasztalatot nyújtson, és lehetőséget adjon arra, hogy a valós üzleti problémákra és problémákra összpontosítson.

A hét félév a következőképpen épül fel:

 • Az 1-3. Félév kötelező és választható kurzusokat tartalmaz.
 • A 4. szemeszter munkahelyi és végső projektből áll.
 • Az 5-6. Félév üzleti témákból áll, amelyek konkrét témákra oszlanak.
 • A 7. szemeszter egy másik munkahelyet és a főiskolai disszertációt foglal magában.

Karrierlehetőségek

A Nemzetközi Értékesítési és Marketingmenedzsment Bachelor fokozata számos karrierlehetőséget kínál Önnek. Végzősként Önnek lehetősége lesz arra, hogy a marketingfunkciók, mint például az értékesítés, a piackutatás, a márka-menedzsment és a reklám, karrierjére specializálódjon.

A jövőbeli munkakörök lehetnek:

 • Nemzetközi értékesítési képviselő
 • Export értékesítési képviselő
 • Marketing és értékesítési vezető
 • Kulcsszámla, kerületi vagy exportkezelő
 • Üzleti tanácsadó
 • Vezérigazgató

Talán egy vállalkozó:

A Nemzetközi Értékesítési és Marketingmenedzsment Bachelor fokozata szintén tökéletes indítópultot nyújt Önnek, hogy elkezdhesse saját üzleti tevékenységét, vagy az innovációval és az innovatív vállalatok új termékeinek és koncepcióinak fejlesztésével foglalkozzon.

Felvételi követelmények

Követelmények a nemzetközi diákoknak:

 • Kétéves akadémiai szakképzési fokozat a marketing menedzsmentben, vagy hasonló üzleti diploma vagy diploma
 • Az üzleti tanulmányok területén más AP-fokozatokból érkező diplomákat a marketing menedzsment AP-fokozatának kritériumai alapján értékelik
 • Az a kritérium, hogy Önnek AP-fokozata van, vagy hasonló képesítéssel rendelkezik, és legalább 2–3 éves releváns felsőoktatással rendelkezik.
 • A jelenlegi angol nyelvi szint dokumentációját illetően elfogadjuk a TOEFL tesztet, a TOEIC tesztet, az IELTS tesztet vagy a Cambridge ESOL tesztet. Olvassa el a szükséges vizsgálati pontszámokkal kapcsolatos információkat
 • Azt is eldöntheti, hogy a VIA University College angol nyelvvizsgáló tesztjét (VIAT / e) használja.

A brit, ausztrál, az amerikai, kanadai és új-zélandi középiskolai végzettséggel rendelkező anyanyelvűek mentesülnek az angol nyelvű felvételi követelmények alól.

Minden félév teljes és részleges tanulási szekvenciát tartalmaz saját vizsgáival. Így lehetséges, hogy a diákok teljesítsék a tanulmányi program részeit egy másik dán vagy külföldi oktatási intézmény dokumentáltan egyenértékű képesítésével. A külföldi hallgatók a program egy vagy több félévét követhetik.

14353_6.760_Billeder_studieportal_Billedudvalg_10.jpg

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world.

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world. Kevesebb
Herning , Horsens , Aarhus + 2 Több Kevesebb