School of Natural Resources

A School of Natural Resources kínál különböző tanfolyamok megvalósítását célzó egyensúlyt az emberi szükségletek és a természeti erőforrásokat.

Mezőgazdasági mérnöki

Ezek a szakemberek képzett fellépni föld rendszergazdák dolgozó termőföld és a mezőgazdasági cégek számára; például a föld menedzser, föld felügyelő vezetője, gyümölcsösök és öntözés vezetője gazdaságok és mezőgazdasági vállalkozások, amelyek középpontjában a gyümölcs-, zöldség-, fűszernövények és a szőlő. Ez a fokozat azt is lehetővé teszi diplomások dolgozni a agroindustry vezetője csomagolására és feldolgozására. Továbbá azt is önállóan dolgozni.

  • Szakmai Cím: Mezőgazdasági mérnök.
  • Műszaki Cím: Mezőgazdasági technikus.

Hogyan kell alkalmazni a

Először ellenőrizze, hogy az otthoni egyetemi vagy főiskolai intézet folyamatos csere megállapodást Duoc UC.

Alaposan tanulmányozzák a leendő tanfolyamok. A legtöbb program a spanyol; Ezért győződjön meg róla, hogy elegendő szakértelem ezen a nyelven az osztályokhoz. Mi felajánl egy ingyenes 44 órás spanyol tanfolyam minden nem spanyol anyanyelvű, de ahhoz, hogy sikeresen fejezze be a tanfolyamok ajánljuk legalább egy közbenső spanyol szinten.

A nem spanyol ajkú, Duoc UC is kínál a Turizmus és Vendéglátás Program teljes tanítani angol nyelven

Szükséges dokumentumok

  • Töltse le és töltse ki a jelentkezési lapot
  • Transcripts
  • Motivációs levél
  • Útlevél másolat
  • beiratkozás tanúsítvány
  • Jelölést levél küldő intézmény

Miután az összes olyan dokumentumot, kérjük, a koordinátor a nemzetközi kapcsolatok otthonában intézmény küld digitális változat Maria Jimenez mjimenezt@duoc.cl Kérjük, vegye figyelembe, hogy miután megkapta a dokumentációt is eltarthat akár egy hónap, hogy feldolgozzuk , és elküldjük Önnek a választ, mivel a nagy mennyiségű dokumentáció megkapjuk során felvételi időszak.

Jelentkezési határidők

15 augusztus-október 15. : alkalmazás első félévben, március-július távú február 15-április 15. : alkalmazás a második félévben, a augusztus-december távú

* Javasoljuk hallgatók kínai nemzetiség alkalmazni, amint a jelentkezési időszak kezdődik, mivel a vízumeljárást is eltarthat akár hat hónapig.

Elfogadó levél

Egy hónap múlva a jelentkezési időszak véget ér, a diákok fogják tájékoztatni e-mailben, hogy azokat elfogadták-e vagy sem. Abban az esetben, hogy elfogadják, a papíralapú átvételi levelet küldenek az International Student tisztviselője a diák otthon intézménye.

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

9 további kurzus Duoc UC »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020