Marketing alapképzés (angol)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

136387_pexels-photo-3194521.jpeg

Ez a globális marketing alapképzés célja a zavaró és folyamatosan változó globális piaci környezet kihívásainak való megfelelés, ez az egyetlen program Portugáliában, amelyet angolul tanítanak.

Jövőorientált, nemzetközileg gondolkodó, teljesen digitális tartalommal és analitikus összpontosítással. Tanulási környezetünk célja, hogy javítsa a hallgatók tanulási tapasztalatait egy magasan képzett tanárcsoport és munkatársak támogatásával. Ezenkívül ösztönzi a hallgatók nemzetközi tapasztalatait, mind az osztálytermen belül, mind a nemzetközi partnerségi programokon keresztül külföldre való távozással, széles képet nyújtva a hallgatók számára a szakmai piacról és a foglalkoztathatóságról.

Az akadémiai modell egy erős gyakorlati elemre épül, ahol a hallgatók reagálnak a vállalatok valódi üzleti kihívásaira, mint például a McDonald's, a National Geographic, a PwC vagy a Branditnext.

A hallgatóknak lehetősége van részt venni olyan nemzeti és nemzetközi versenyeken is, mint a Spot Games Santa Casa és a Global Management Challenge, a világ legnagyobb stratégiai és menedzsment versenyén.

Legyen bármi, amit szeretne, ha globális marketing alapképzéssel szeretne részt venni az IPAM !

Karrier

  • Elemző
  • Piacelemző és kutatás
  • Márkaépítés, tanácsadás
  • Árazási elemző
  • Termékmenedzsment
  • Digitális szakember
  • Stratégiai marketing
  • Értékesítés és promóciók
  • Vezérigazgató
  • Marketing és nemzetközi üzleti

Nemzetközi tapasztalat

A hallgatóknak valóban globális tapasztalatokat kell élniük nemzetközi mobilitási programjainkkal a legjobb nemzetközi egyetemeken, mint például a Pace University (New York), a DCU (Dublin) és az EPHEC (Brüsszel).

136386_logos24.png

Cégek

A program során a hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy a Foglalkoztathatóság Labon dolgozzanak, amely támogatja őket abban, hogy kapcsolatba kerüljenek a munkaerőpiacral.

A hallgatók partnerként fognak állni a globális márkákkal, nemzetközi elismeréssel a munkaprojektekben és a gyakornoki programokon keresztül.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

IPAM is a school that has over 30 years of experience in teaching marketing, having always offered education of excellence in close proximity to companies and the markets. Our teaching model combines ... Tovább

IPAM is a school that has over 30 years of experience in teaching marketing, having always offered education of excellence in close proximity to companies and the markets. Our teaching model combines theory and practice, taught by faculty with business experience and real-world challenges that are posed to students by companies. The environment at IPAM Lisbon & IPAM Porto is one of professionalism, competence, and determination. The students are true Marketing Managers when starting or developing their careers. Kevesebb