Hivatalos Leírás

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Legyen szakértő az üzleti elemzésben és az adatokban
A Master of Science in Business Analytics program felkészíti a hallgatókat a karrier az üzleti elemzés, amelynek középpontjában a nagy adatok használata, hogy segítsen a szervezetek taktikai és stratégiai döntéseket. Ez az MS az üzleti elemzési programban olyan diákok számára készült, akik már üzleti háttérrel és gyakorlati iparági tapasztalattal rendelkeznek. Az üzleti elemzési program mesterei fejlett tudományos pályának bizonyulnak ahhoz, hogy karrierjét a gyors ütemű, egyre növekvő adatelemzési üzleti környezetben folytathassa.

Ön a következő alapvető kompetenciákkal foglalkozik és szerez tudást:

  • Adatelemzés: képessé teszi a kérdéseket, és objektív módon alkalmazza a megfelelő analitikai módszereket támogató modellekkel, amelyek segítenek a konkrét üzleti igények megoldásában.
  • Kritikus gondolkodás és problémamegoldás: A kritikus gondolkodási képességek alkalmazása az üzleti igények megoldására innovatív, analitikus megközelítések alkalmazásával; képesek arra, hogy az eredményeket egyértelműen, lenyűgözően és felhasználható módon közöljék az érdekeltekkel.

A Master of Science in Business Analytics végződik egy alkalmazott kapszula projekt célja, hogy építsenek a technikák és eszközök tanult az egész program. A projekt a szervezeten belüli elemzések egy bizonyos területére koncentrál. A kritikus gondolkodási készségeket az analitikai problémák elemzésére használhatja fel, megfelelő analitikai modelleket fejleszthet és alkalmazhat, valamint az üzleti környezetben releváns találatokat közölheti.

Degree Eredmények

Az Analytics ismereteinek megszerzése a keresztény világnézettel
A mesterek diplomások az üzleti elemzési online programban képesek lesznek elemezni az analitika átalakító erejét, hogy javítsák az emberi állapotot az emberi társadalom különböző aspektusaiban. Figyelembe veszi, hogy az analitikus szakemberek hogyan segíthetnek a közösségek megóvásában és újjászervezésében innovatív és etikus gyakorlatokon keresztül, valamint hogy hogyan alkalmazzák az analitikákat az adott szakmában való becsületességgel és integritással.

Mit fog tanulni

Készségeket szerezhet üzleti igények kielégítésére
Meg fogod vizsgálni a fogalmakat és építeni az adatbázisokhoz kapcsolódó munkatudatot, különös tekintettel a statisztikai nyelvre, az adatbányászatra, az adatok vizualizálására, az adatok felhasználásának etikai vonatkozásaira, valamint a leíró, prediktív és előíró elemzésekre. A tanulási tapasztalat az iparági eszközök segítségével kihangsúlyozza a gyakorlati alkalmazást. Ön gyakorlati, projekt alapú tanulást folytat, amely kritikus gondolkodás, matematika és számítógépes készségek gyűjteményét igényli.

A konkrét kurzus témái:

  • Alkalmazott Üzleti Valószínűségszámítás és statisztika
  • Alkalmazott Analytics a vállalkozások számára
  • Bevezetés az adatbázisokba és a közbülső adatbázis-alkalmazásokba
  • Statisztikai nyelv használata az Analytics használatával
  • Prescriptive Analytics és fejlett témák

Karrier Eredmények

Az üzleti adatelemzési mező hatása
A posztgraduális okleveles mesterképzés az üzleti analitikus szakképzési programban felkészült arra, hogy karriert folytasson üzleti elemzőként, üzleti intelligencia elemzőként, adatelemzőként, üzleti elemző menedzserként vagy üzleti intelligencia vezetőként.

Program Helyszínek

Online
Folytassa a következő generációs oktatást egy online diplomával a Grand Canyon Egyetemen. Keress a mértéke a kényelem és rugalmasság online kurzusok, melyek segítségével tanulni bárhol, bármikor. GCU kínálja a legtapasztaltabb vezető szerepét az online képzési programok. Teljes munkaidős oktatók és teljesen képzett járuléka oktatók, felszerelt erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalat a saját területén, támogassa Önt minden lépésnél. Úgy tervezték, a karrier-orientált szakmai szem előtt tartva, az online osztályok biztosítanak meghitt környezetben, amely serkenti és lebilincselő megbeszélések. Válasszon a programok között a különböző főiskolák, a nagy kereslet foglalkoztatásra. Osztályok kezdődik gyakran.

Este
A Grand Canyon Egyetem esti programjai kielégítik a dolgozó szakemberek igényeit, akik inkább személyes tanulási környezetet kívánnak. Éjszakai osztályok megfelelnek csak hetente egyszer, és nyújtja a kölcsönhatás és vita egy tipikus egyetemi tanteremben. Éjszakai osztályok célja, hogy egy adott hallgatók száma, amelyek egy meleg és tápláló környezet, amely támogatja magával ragadó élmény. Egy este kohorsz, akkor halad át a szak azonos karrier gondolkodású osztálytársak, lehetőséget biztosítva, hogy a hálózat és kovácsolni kapcsolatokat, amelyek túlmutatnak az osztályteremben. Osztályok kezdődik gyakran különböző helyeken, beleértve a főépületben.

Online és esti program közzététele

Program oktatási nyelve:
Angol

42 további kurzus Grand Canyon University »

This course is On-line, Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date