Művészeti stúdió - képzőművészet

International Accelerator

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Művészeti stúdió - képzőművészet

International Accelerator

Art Studio - Képzőművészet

Art szakon lásd az őket körülvevő világot másképp. A művészeti program, művészek termesztenek, hogy saját művészi kérdések és megközelítések, hogy innovatív módon járultak hozzá a kultúrához.

A BA a művészetben egy stúdió-alapú mértékben, hogy a hallgatók az elméleti és készségek fényképezés, sokszorosított grafika, festészet, kerámia, és így tovább. A diákok koncentrálni art szedése tanfolyamok kívül jelentős növelése érdekében a művészi intelligencia. A Department of Art & Art History bemutatja egy sokszínű és dinamikus keveréke stiláris és esztétikai szempontok, hogy csepegtetni intellektuális kíváncsiság és a kritikus gondolkodás. Kiváló lehetőség, rutinos kar / művészek, és egy jól megtervezett tananyag teremtenek ideális környezetet biztosít a tanulmány a művészet. Túl a stúdióban és előadóterem, a részleg külföldi tanulmányi, művészeti közösség, karrier előkészítés, szakmai lehetőségeket, és kiállítások és előadások, kortárs művészek.

Számos művészeti öregdiák találtak sikeres foglalkoztatási vállalatok, tervező cégek és non-profit szervezetek. Néhány dönt, hogy folytatja posztgraduális tanulmányok, a függetlenné vált művészek, vagy tanítani művészet. Mások választanak pályára a művészeti galériák, múzeumok és egyéb kulturális intézmények. Egy művészeti mértékű felkészíti a tanulókat, hogy kreatívan gondolkodjanak és független, amely lehetővé teszi számukra, hogy megváltoztathatóak az őket körülvevő világot.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt